başıyazmalı kız evinin resimlerini merakla bekliyoruz perdelerin hayırlı olsun evin önemli halladilmesi gerekenlerinden.Allah o dönemlere gelmeyi bizede nasi etsin.ne ev belli ne eşya
ayy ne güzel canım allah mutlulukla kullandırsın inşallah.
inşallah bizde bu ay içerisinde halledeceğiz. TAÇ ve LİNENS ten baktık birisi 1200 çıkardı birisi 1000 çıkardı fiyat olarak.hepsi katlamalı perde.mutfağımda bambu perde dedik.bakalım işte inşallah halledeceğiz...
evet canım ya. hele o giyipte perdeyi aralayıp sevdiceğinizin karşısına çıkmak :asigim: Allah herkese yaşatsın inşallah
Ayy canım o senin şekerliğinnn Şeniz Aminn cümlemizee inşallahh :Saruboceq:
Senide tez zamanda askerine kavuştursun nişanlığının resimlerini görme şansımız olur inşallahhh...:Saruboceq:
Ama minyon tipliyim pınarım kimse inanmıyor 26 olduğuma kaydirigubbakcemile3
:
canlarım güzel haberlerim var sizlerealkisalkisalkis
bugün perdelerimizi hallettik..gözümde öyle çok büyüyordu ki hamdolsun bitti ..
siparişler verildi..
salonum,oturma odam ,yatak odam mutfağım ,şark odamız hepsi tamam ..
şark odama delik işi storlardan aldım çok şeker oldualkisalkisalkis
mutfağıma da stor aldım..
inşAllah evim yerleşince resimlerini eklerim hemen..
Hayırlısı olsun canım yerimseniben Zorlu aşamalaardan birini daha halletmişin kaydirigubbakcemile5canlarım güzel haberlerim var sizlerealkisalkisalkis
bugün perdelerimizi hallettik..gözümde öyle çok büyüyordu ki hamdolsun bitti ..
siparişler verildi..
salonum,oturma odam ,yatak odam mutfağım ,şark odamız hepsi tamam ..
şark odama delik işi storlardan aldım çok şeker oldualkisalkisalkis
mutfağıma da stor aldım..
inşAllah evim yerleşince resimlerini eklerim hemen..
Bak ya alıntı etmiş kaydirigubbakcemile3 Walla bu havada bile sıcak bastı giyerken kaydirigubbakcemile3 Ama yukarısı yok benim ondan anca böyle bişe güzel gösterdi.Bide çok şık duruyor ne yalan söylimm..Ben alt çamaşırını değiştirdim aldığım yerdeki bayan bunun başka bi takımının normal altını verdi yoksa diğerini giyemezdim kaydirigubbakcemile3 Göğüs kısmını hiç sıkmadı yerimseniben Sadece karın kaslarım çok kasıldı oda bide halam geldi zaten karnım şişti bide bunu giydim gerildimhi bu çok cüzel canım ya:1shok:
ben de gelinliğimin içine istiyorum ama çamaşırları hep tanga oluyor ..
birde yaz gelini için göğüsün altında ki kısmı yakar mı sıkar mı acaba sıcakta..
Maşallahh sizin veletler epey uzun olacak desene yerimseniben Ben bugün bebekler için pumadan spor ayakkabısı gördüm almamak için zor tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3
yok kıs basketbolcu değil hem genlerinde var hemde gelişim zamanında basketbol ile çok ilgilenmiş halen topu duruyor cocuğum oynayacak benim gibi uzun olacak diyor :roflol: işte bende o yüzden topuklu düşünüyorum.hotiç te bi tane gördüm spor ayakkabısı ama arkası dolgu topuk çok rahattı nişanlım istemedi :a015:
hayırlı olsun canım..bende hallettim çok şükür..bir evi odanın rengiyle perde gosteriyomuş bunu farkettim..çocuk odası maviydi zaten içime hiç sinmemişti perdeleri takıncada daha da bi çirkin durmuştu..nişanlımı ikna ettim ve odanın rengini değiştirdik hemen odanın havası değişti...
Tamam canım yerimseniben benimki çok sade punto topuklu ve sedef renginde..başıyazmalı kız evinin resimlerini merakla bekliyoruz perdelerin hayırlı olsun evin önemli halladilmesi gerekenlerinden.Allah o dönemlere gelmeyi bizede nasi etsin.ne ev belli ne eşya
beta bende çok topuklu bişey alıcam ayakkabı olarak yoksa çok küçük kalıcam nişanlımın yannda seninkini görelimde fikir olsun
Az kaldıı pınar wala senin şafak 10 benim şafak 70 hihoyyyt
amin tatlım surda 11 gun aldı aayy saat 12 geçmiş son 10 gun kaldı :)))) maşallah tatlım sana poponu kaçı walla hiç 26 gostermıyosun:nazar:
hayırlı olsun canım en kısa zaaamanda ewınıde gormek nasıp olur
sildim kuşum ne erkeki ahahhahaKız alıntıyıı siliverr :1ninca: Reklam olmayalımm kaydirigubbakcemile3 Erkek varmış zatii :uhm:
Hamidem alıntıları silsene reklam olmimm kaydirigubbakcemile3
Markası yeni inci 90 TL aldım tam set..
Oyy yirimmm senii Şeniz
amiiiiiiiiiiinamin canım ..Rabbim tüm ev kuranlara yardım etsin inşAllah..
bizim tüm ev yani dört oda ve mutfak 2.500 tl tuttu..
al kız al..benim kankişim 1 yılda 3 ev değiştirdi uyduuuuuuu.son evi büyüktü yetmedi perde ahahha oda aynısından yaptırdı içind ekalmasın yaptır.bende kiraya çıkıcam ama yaptırıcam yaniya bende stor alacaktım ama kiracı olunca diğer evlerin pencerelerine uydurmakta zorluk cekersin dedi satıcı kız..bende hak verdim ve bilidğimiz klasik tipte perdelerden aldım..bende birllanttan aldım...sizin en kadar bu kadar yuksek tuttu yaa.:1ninca:.kendi evlerinizmii...
kız bende zürafa gibiyim 1,78.. gelinlik 3 se sana 4 olur zararlıyız dio nişanlım..ahaha
yok kıs basketbolcu değil hem genlerinde var hemde gelişim zamanında basketbol ile çok ilgilenmiş halen topu duruyor cocuğum oynayacak benim gibi uzun olacak diyor :roflol: işte bende o yüzden topuklu düşünüyorum.hotiç te bi tane gördüm spor ayakkabısı ama arkası dolgu topuk çok rahattı nişanlım istemedi :a015:
Maşallahh sizin veletler epey uzun olacak desene yerimseniben Ben bugün bebekler için pumadan spor ayakkabısı gördüm almamak için zor tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3
sildim kuşum ne erkeki ahahhaha
amiiiiiiiiiiin
al kız al..benim kankişim 1 yılda 3 ev değiştirdi uyduuuuuuu.son evi büyüktü yetmedi perde ahahha oda aynısından yaptırdı içind ekalmasın yaptır.bende kiraya çıkıcam ama yaptırıcam yani
kız bende zürafa gibiyim 1,78.. gelinlik 3 se sana 4 olur zararlıyız dio nişanlım..ahaha
Tamam canım yerimseniben benimki çok sade punto topuklu ve sedef renginde..
Az kaldıı pınar wala senin şafak 10 benim şafak 70 hihoyyyt
Kaşıdımm kaydirigubbakcemile3
malesef guzelim iş işten geçti perdelerimizi aldık bilem:)))artık kendi evim olunca alrım bende..:bbo:
Benim tüllerde yarın geliyorr hihoyyytsağol canım..evet herkes tül çok önemli diyordu gerçekten zormuş..hepimizin içine sinen olur inşAllah..
Burcuözgeye burdan birisi msj atmış arkadaşlık teklif etmiş.Erkek çıkmış :1ninca: Ondan yanii yerimsenibensildim kuşum ne erkeki ahahhaha
Saol tatlımm a.s. yafs alıntıyı görmedim :uhm:Başıyazmalı hayırlı olsun tüllerin..Bende geçen bi yerde çok güzel şeyler gördüm ama ev eşya hiç bişi belli değil sadece baktım senağlama seneye inşallah bizim ... Eudo gelinlik çok güzel alıntısını gördüm yanlış görmedim sanırısam delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 aynen benimkide öyle dedi ahh şu fthlerr :mymeka: kaydirigubbakcemile3Ayyy ben de barçında gördüm öyle indirimdeydi, alalım şimdiden dedim :asigim: Nişanlım da iyice delirdin sen diyo kaydirigubbakcemile3
ya betam bu punto dediğin ne demk yaa..19 punto kaç cm yapıyooooo..cevapppp istiyommmm:uhm::uhm::uhm:
benim safak ta 52:)))))yupppppppiiiiiiiii
saol guzelim darııs senin basına....su gibi aksın yıllar da biran once sende basla ev duzmeye..:dance:güle güle kullan canım..taaabii kendi evine alırsın:lepi:
hadi canımmmmm..ilginç ya hangi erkek kadın forumuna girerki korkuuuunçççç....nee boydan farketmiyormu?nasıl yaa şimdi 1,50 olan biriyle ben aynı m kumaş mı alıcam garip...ilginçççç dikişten anlamam..ee enden yırttık kuşum 36-38 giyom:lepi:Benim tüllerde yarın geliyorr hihoyyyt
bize 2200 fiyat çıkardı önce perdeci sonra kayınpeder yine pazarlık yapmış 1800 kapatmış işi kaydirigubbakcemile3 ben diyorum zaten kayınpederle gidicem ben bişe almaya kaydirigubbakcemile3
Vadeli olunca epey bi fiyat çıkıyor ortaya ama peşin anlaşınca epeycede iniyor fiyat benneyaptımki
İnşallahhh ben çok meraktayım şimdi delikafadulden
Burcuözgeye burdan birisi msj atmış arkadaşlık teklif etmiş.Erkek çıkmış :1ninca: Ondan yanii yerimseniben
Maşallah walla ben 1.70 olsam kafidi ama bunada şükürr kaydirigubbakcemile3
Hem kumaşta boydan fark etmez önemli olan en kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?