Başıyazmalı hayırlı olsun tüllerin..Bende geçen bi yerde çok güzel şeyler gördüm ama ev eşya hiç bişi belli değil sadece baktım senağlama seneye inşallah bizim ... Eudo gelinlik çok güzel alıntısını gördüm yanlış görmedim sanırısam delikafadulden
Giriyolarr iştee :1ninca: Walla salladım haa perdede öyle bişe vardaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi an onunla fikir bağdaştırdım..:uhm: zeysb sen manken gibisinn o zamann sırnaşık şeyhadi canımmmmm..ilginç ya hangi erkek kadın forumuna girerki korkuuuunçççç....nee boydan farketmiyormu?nasıl yaa şimdi 1,50 olan biriyle ben aynı m kumaş mı alıcam garip...ilginçççç dikişten anlamam..ee enden yırttık kuşum 36-38 giyom:lepi:
iyi uykularrrrrrrrrrrhihoyyytıyi geceler hepinize
amin canım...bu sene düşünüoduk ikimizde özeldeyiz kriz vurdu dabiii...seneye erteledik..başladık canım ufak tefek alıyorum bende.saol bi denema.s.saol guzelim darııs senin basına....su gibi aksın yıllar da biran once sende basla ev duzmeye..:dance:
Hamidecimmmmmmmmm 3166 daki alıntını silermisinnn :uhm:
Saol tatlımm a.s. yafs alıntıyı görmedim :uhm:
Senin dincer düzeldimi ?
kaydirigubbakcemile3 aynen benimkide öyle dedi ahh şu fthlerr :mymeka: kaydirigubbakcemile3
19 cm kaydirigubbakcemile3
Giriyolarr iştee :1ninca: Walla salladım haa perdede öyle bişe vardaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi an onunla fikir bağdaştırdım..:uhm: zeysb sen manken gibisinn o zamann sırnaşık şey
Oynamıcam ki nikahtan gidicem benn kaydirigubbakcemile3neeeee 19cm miiiiiii....kız sen nasıl oynican 19cm in uzerindeee...daha da cok merak ettim şimdikkkdelikafaduldendelikafadulden
canlarım bende kacar inş hawa gusel olurda bnde bakırkoy pazarına gıderım hazır tatilken bır daha bu fırsat bulunmas sizlere ii geceler
hayırlı olsun canım en kısa zaaamanda ewınıde gormek nasıp olur
ya bende stor alacaktım ama kiracı olunca diğer evlerin pencerelerine uydurmakta zorluk cekersin dedi satıcı kız..bende hak verdim ve bilidğimiz klasik tipte perdelerden aldım..bende birllanttan aldım...sizin en kadar bu kadar yuksek tuttu yaa.:1ninca:.kendi evlerinizmii...
canlarım bende kacar inş hawa gusel olurda bnde bakırkoy pazarına gıderım hazır tatilken bır daha bu fırsat bulunmas sizlere ii geceler
kız ne sallıon cahil buldun....şaka bi yana zati diktirmeyi düşünmüom ben hazır alcam..he kız öle diolar.sülaleden şanslıyım..manken dediğin ne kız insan işte ahhaha uzun ince kişilik ahaha
özelden mj at belki başka yerleri okuyordur...Ne bileyimm belkide dorudurr :uhm: kaydirigubbakcemile3 zeysb bak hala alıntıı duruyorr :1no2:
Hamide beni duymuyomuu acabaa senağlama
Oynamıcam ki nikahtan gidicem benn kaydirigubbakcemile3
Hamideee hamidee alıntıyıı sill kuşummmm benneyaptımki
İyi gecelerr pınarr a.s.
özelden mj at belki başka yerleri okuyordur...
Saoll canım a.s. alkisalkisalkisayy sonundaa bulabildimmmm yaaaaa....bende sayfa 9 diye gorundugu için 3166 nolu sayfayı bulmak zor oldu:)))ama basardım sonundaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar bende didiyim iyi geceler öptüma.s.
kızlar bende didiyim iyi geceler öptüma.s.
amin canım inşAllah..
evet canım kendi evimiz..ben şark odasına stor beyaz iş yaptırdım..satıcı onlar biraz pahalı dedi belki o yüzdendir..
iyi geceelr canımm bende kaçıyom kıslarrrr optum hepiniziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?