Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyyy o elbiseyle beni dışarda göremzsin :roflol::roflol::roflol:

ben fazla kişinin resmini görmedım sınayıda merak edıyorumm onun cocukluk resmıne baktım sadece sırnaşık şey

kızlarrr geldim doktordan herşey yolundaymış enfeksiyonda yokmuş boşuna paniklemişimhihoyyyt ama faranjit olmuşum oda pastil verdi. esmyy beni görsen tanımazmısın aşkolsunnnnnnnnn

gözün aydın canım bişe yokmuş
ve geçmiş olsun

Hayatım yok, mandilinim de yok

belkide gelemiyorlar
tobi msn den yazdı şimdi sende acılıyormu kk diye onda acılmıyormuş

bak tekrar yazaayım kımler görsem tanırım
böcük-gamze-burcu-esrakaradenız-buket-sinay21-sulfat(ama elbısesı olacak)
minik-lhnzdly:dance:-

beni görmezden gelecen herhalde

Hayırlısı :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile

Ayyyy o elbiseyle beni dışarda göremzsin :roflol::roflol::roflol:

nasılki o ben hatırlamıyorum

buarad esraya az once msj attm yazarsa cvp sölerım herkeztenslm yazdım esra karadenize

sinayı da hiç görmedım ben azrayı sımdı buketı böcüğü gördüm sadece ama sinay sarısındır cocukluk albumune bakmıstım
evet canım sarışınım ama çocuklukta ki kadar beyazımtrak değilim şükür:roflol::roflol:
sinay21 yatk ortunle ılgılısarev 2.yi yazıyom ya yazmıon bşey demınde yazıdım küs:)

esmacım ne oldu tatlım anlamadım kusura bakma valla:1hug:

nasılki o ben hatırlamıyorum

Canım sanırım sen görmedin zaten. Hani bir dönem yoğundun girmiyordun ya resimler eklenmişti. İşte o anda eklemiştim. Nişan fotoğrafıma diyor. Kırmızı elbise vardı da, abiye ya ondan sokakta göremezsin dedim kaydirigubbakcemile3

arsima seni hatırlayamadım benneyaptımki
aa burcuözgeyide unutmusum kesin görsem tanırım

off gelemedım bı turlu sınır oldum hee
usttekı bı krem reklamı var bende o kremı sevmıyom dıyelımkı bırı olumsuz bısey dedı nolcak gene mı saldırı
burcu gunaydın ohh işin iş
gamzecım gecmıs olsun bıseycık yokmuş tuhh teyzede olamadık desene
arsıma sende halledersın ya ınş
azra masallah her iş okeyto sende
arsıma bıde senın resmını kacırdım
benı hatrlayan esmy sen mıydı bacı aboww ünlü oldum desene

Burcu nereye kayboldun sen? Bi slm verip kaçtın kaydirigubbakcemile

evet canım sarışınım ama çocuklukta ki kadar beyazımtrak değilim şükür:roflol::roflol:

esmacım ne oldu tatlım anlamadım kusura bakma valla:1hug:

yes cnm bendem yolda gorsem tanırım dedımde
sinay bak yıen yazayım diyorumki
sen sarevden krımzıı takımı aldın dımı kırmızı sıyah beyaz
ben ona bıtıyorum ytk odama cok uyuordu alcaktım sonra annemler kırmızılıbaşka alınca bana almadım
sonra senın aldıgnı okumustum ogunden berı yazıyom aldıysan eklede baklm canlsızı nasıldıye ??

Burcu nereye kayboldun sen? Bi slm verip kaçtın kaydirigubbakcemile

şekerim burdayımda sizi okuyorum yazacak bir şey bulamıyorum...:sm_confused:

bu hafta sonu aşkım gelecek ya ona konsantre oldum sanırım :sm_cool: dünyay görmüyor gözüm öyle özledimki :asigim:
doğum günü var ayın 15 inde varmı ilgiçn hatta biraz çılgında olabilir fikri olan :uhm:

burcu varmı sendne cılgını cnm
obir çılgınnnnnnnnnnnnn :)sositososito

hım merak ettim
yakında varsa eklesende baksam hihoyyyt

yarın eklerim son halimi :jeyyar:

arsıma bıde senın resmını kacırdım

daha önceden gördüğün resimdir

ay kızlar çok komik bir şey oldu birazda duygusal:1rolleyes:
şimcik akşam aşkım bir adet video yolladı bana bu ne dedim izle görürsün dedi :1rolleyes:
açtım aşkım soner arıcanın bir şarkısı eşliğinde klip çevirmiş :roflol: işte çerçevede resimlerimi öpüyor falan ayy bir duygulandım 3 aydır görmemişim br ağladım senağlama bir taraftan gülüyorum çok eğlenceli falan çok karışık duygulardı sizlerle paylaşmak istedim...
buraya video eklemeyi bilsem eklerdim sevgilimin jestini yaaa ölürüm ben onu vereneee :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…