Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyyy allah kavuştursun :asigim: Yemek takımımı ekledim hani sana bahsetmiştim ya 6 kişilik, görmedin değilmi kocişini düşünmekten :dilcikar:

ben geldiiiiimmm..ya günlerdir giremiyrum deli oldum açılmadı bi türlüüü ayyyyydelikafadulden

ayyyy allah kavuştursun :asigim: Yemek takımımı ekledim hani sana bahsetmiştim ya 6 kişilik, görmedin değilmi kocişini düşünmekten :dilcikar:

ayy annem görmedim yaa affet beni :1hug:
şimdi döner bakarım yerimseniben
sayfasını biliyor musun??
arsimam nasıl???

kelin ilacı olsa başına sürer
bende düşünüyorum benimki için napsam diye
düğünümüzden 1 hafta sonra doğum günü

kızlar ben gidiyorummm öpüldünz

görüşürüzzzz

ay kızlar çok komik bir şey oldu birazda duygusal:1rolleyes:

:asigim:
Allah en kısa sürede kavuştursun sizi
ayrı olan günleriniz göz açıp kapayıncaya kadar birlikte olduğunuz günler kaplumbağa hızında geçsin

Kızlar napıysınız burcu şimdiden gözün aydın canım parlak bi fikir gelir aklına umarım şöyle sevindiren ve duygulandıran

vallahi bir sürü vardı hepsini yaptım a.s
şimdi başka bir bakış açısına ihtiyacım var onun için sordum yoksa genede her ihtimale karşı hazır 2 fikrim var

paylaşırmısın

arsimam nasıl???

iyiyim canımcım seni sormalı
gerçi kociş geliyor iyisindir :)

Kaybolma bi yere ekleyip silcem. Kızlar kırmızı elbisemden ve benden kuscaklar artık kaydirigubbakcemile3

tamam :1ninca:

Burcu benim de fikirlere ihtiyacım var 23 mayısta doğum günü aşkımın :asigim: tabaklarımın sayfasını bilemiyorum bi bakayım kaydirigubbakcemile3

ayy canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle yaaaa:asigim: teşekkür ederim tatlişimmŞeniz

Kızlar napıysınız burcu şimdiden gözün aydın canım parlak bi fikir gelir aklına umarım şöyle sevindiren ve duygulandıran

inşallah kuzucuğumm :1rolleyes:

aycnm ne guzel harbınasıl eklnıyor ki vıdeo acaba

paylaşırmısın

iyiyim canımcım seni sormalı
gerçi kociş geliyor iyisindir :)

]

iyiyim güzelcim iyiyim :1hug:
daha evvelkilerimi sordun şimdiki son fikrimimi sordun bilmiyorum ama şimdi yapacağımı anlatayım. gerçi gayet basit ama anlatayım. şimdi 3 adet şiir yazdım günün anlam ve önemini bldiren. :1rolleyes: kayınbabişkoma ail attım halledeceğini söyledi. doğum günü sabahı ben çalışıyorum ya sabahın köründe yanında olamayacağım için böyle bir şey düşündüm. renkli zarflardan birini gözünü açtığında görebileceği komidinin üstüne diğerini banyoda aynanın önüne sonuncuyuda kahvaltı masasına koymasını rica ettim. sağolsun kırmadı beni :1hug: bu başlangıç....
daha sonrasında ben işten çıkınca adapazarında dağ evleri var. mükemmel bir yer. önünden sakarya akıyor falan... :1rolleyes: oraya gitmeyi teklif edicem ona. tabi gün evvelinden mama hazırlıklarını yapıcam. mumları falan hazırlıycam romantik br doğum günü yaşatıcam kocişimee yerimseniben kısa ve öz böyle planlıyorum.

Burcu benim de fikirlere ihtiyacım var 23 mayısta doğum günü aşkımın :asigim: tabaklarımın sayfasını bilemiyorum bi bakayım kaydirigubbakcemile3

ben sizden medet umuyorum sen bana soruyorsun delüüü :mymeka:

iyiyim güzelcim iyiyim :1hug:

şimdikini sormuştum
müsait bi zamanda öncelerini anlatırsan iyi olur sende anıları tazelersin kaydirigubbakcemile3
bu fikri beğendim ama şiirlerin varya ona benzer bişe ettim
düğünümüz daha önce olsa aklımda onu ağvaya götürmek vardı
ama misal doğum günü bugünse biz dün balayından döndük :) tekrar gidemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…