şekerim burdayımda sizi okuyorum yazacak bir şey bulamıyorum...:sm_confused:
bu hafta sonu aşkım gelecek ya ona konsantre oldum sanırım :sm_cool: dünyay görmüyor gözüm öyle özledimki :asigim:
doğum günü var ayın 15 inde varmı ilgiçn hatta biraz çılgında olabilir fikri olan :uhm:
burcu varmı sendne cılgını cnm
obir çılgınnnnnnnnnnnnn :)sositososito
ayyyy allah kavuştursun :asigim: Yemek takımımı ekledim hani sana bahsetmiştim ya 6 kişilik, görmedin değilmi kocişini düşünmekten :dilcikar:
hım merak ettim
yakında varsa eklesende baksam hihoyyyt
bu hafta sonu aşkım gelecek ya ona konsantre oldum sanırım :sm_cool: dünyay görmüyor gözüm öyle özledimki :asigim:
doğum günü var ayın 15 inde varmı ilgiçn hatta biraz çılgında olabilir fikri olan :uhm:
kızlar ben gidiyorummm öpüldünz
ay kızlar çok komik bir şey oldu birazda duygusal:1rolleyes:
vallahi bir sürü vardı hepsini yaptım a.s
şimdi başka bir bakış açısına ihtiyacım var onun için sordum yoksa genede her ihtimale karşı hazır 2 fikrim var
arsimam nasıl???
Kaybolma bi yere ekleyip silcem. Kızlar kırmızı elbisemden ve benden kuscaklar artık kaydirigubbakcemile3
kelin ilacı olsa başına sürer
bende düşünüyorum benimki için napsam diye
düğünümüzden 1 hafta sonra doğum günü
görüşürüzzzz
:asigim:
Allah en kısa sürede kavuştursun sizi
ayrı olan günleriniz göz açıp kapayıncaya kadar birlikte olduğunuz günler kaplumbağa hızında geçsin
Kızlar napıysınız burcu şimdiden gözün aydın canım parlak bi fikir gelir aklına umarım şöyle sevindiren ve duygulandıran
gördüm gördüm
maşallah
ay kızlar çok komik bir şey oldu birazda duygusal:1rolleyes:
şimcik akşam aşkım bir adet video yolladı bana bu ne dedim izle görürsün dedi :1rolleyes:
Açtım aşkım soner arıcanın bir şarkısı eşliğinde klip çevirmiş :roflol: Işte çerçevede resimlerimi öpüyor falan ayy bir duygulandım 3 aydır görmemişim br ağladım senağlama bir taraftan gülüyorum çok eğlenceli falan çok karışık duygulardı sizlerle paylaşmak istedim...
Buraya video eklemeyi bilsem eklerdim sevgilimin jestini yaaa ölürüm ben onu vereneee :asigim:
paylaşırmısın
iyiyim canımcım seni sormalı
gerçi kociş geliyor iyisindir :)
]
Burcu benim de fikirlere ihtiyacım var 23 mayısta doğum günü aşkımın :asigim: tabaklarımın sayfasını bilemiyorum bi bakayım kaydirigubbakcemile3
aycnm ne guzel harbınasıl eklnıyor ki vıdeo acaba
Burcu buldum,sayfa 3183 te
iyiyim güzelcim iyiyim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?