Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hoşbulduk arsimacım ben çıkıyorum öptüm hepinizi........

bence senin işin daha kolay şekercimm artık evli olacaksınız...
şayet o çalışıyor olursa mükellef bir masa hazırlarsın kendinide hazırlarsın olur sana süprizzz:jeyyar: bir yerlere notlar yazarsın.. aa hatta notları kendine yapıştırırsın açtıkça bakar açtıkçaa bakarrrr allah beni ne etmesinnn:roflol::roflol::roflol::roflol:

kuzum diğer yaptıklarımın hangi birini anlatayım bilmem kiii..:sm_confused:
pankart yapıp saat 6 da evinin önünde işe gitsin diye dikilişimi mi anlatayım :roflol:
ona işlediğğim pikeyi mi anlatayım yoksa annesiyle son doğum gününü organiza ettiğimi ve 1 ay sonra annesini kaybedişimimizimi anlatayım... allahım diyorum iyiki o doğum gününü başbaşa bir şey planlamamışım :1rolleyes:

hoşbulduk arsimacım ben çıkıyorum öptüm hepinizi........

görüşürüzz

ooo baya varmış temem Şeniz
kendimemi yapıştırayım :roflol:
gıdıklanırım çok
işte olmaz ama biyerlere yollarım :jeyyar:

kızlar ben gider mısafırım var buaksam:),
kocişide özledm öptmmm

kolaygelsin

yaa dün gece bi rya gördüm nişanlanıyordumm sabah esmada nişanlandıgımı gormus yuzugumu gostermısımmm hayırdır ınsallah

esmacım kusura bakma ofiste yoğunduk bugün sana cevap veremedim özür yerine kabul et canım arkadaşım:1hug: işten gelir gelmez annemin bazasının altından çıkardım sırf senin için fotolarını çektim sarev(margarita)pamuklu saten ve kadife karışımı kırmızı nevresim takımım

annemin uyku setinin üstüne serdim biraz alakasız oldu ama

kabartmalı kadife yakından çektim:)

2 tane de küstüm yastıkları var :)))

Offff bi an önce sabah olsa da otellerin fiyatlarının ne kadar arttığını görsem senağlama Allahım yaa balayına en pahalı giden çift olcaz bu gidişle :çok üzgünüm:

güle güle kullan canım.sarevin beğendiğim bir modelidir bu.çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…