Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çerezliğim:)

rendem

mutfak için deterjanlığım-süngerliğim :)))

buda nişanlımın bize gelirken yaptırdığı çikolata'nın kutusu nasıl değerlendirebilirim diye düşünürken birden dikiş kutusu aklıma geldi sizce nasıl olur kızlar ????üstünde parlak iplerle yapılmış işleme var

Bambu ekmekliğimi, sarev uyku setimi,poşetliğimi ve 7'li fil sürümü :))) daha sonra eklicem artık

Son düzenleme:
Saldırı mı olmuşşşşşşşşş.bende giremedim herkes girmiş sandım ya.çok sinir oldum ama.ne istiyolar sitemizden.iki tane dertleşiyoz şurda

Sinay süper olur tatlım bence güzel fikir

Teşekkür ederim Roselincim:1hug: zaten dikiş kutusu alacaktım masraf edeceğime bunu değerlendiriyim bari dedim iyi fikir ama gerçekten o da üstündeki kıyafet işlemesinden çağrıştı birden iğne iplik dikiş geldi aklıma :uhm:

Sinayy güle güle kullan cnm
Teşekkür ederim Buketcim:1hug: hepimiz inş. iyi günlerde kullanırız aldıklarımızı :Saruboceq:
sinay güle güle kullan cnmm bnm
Teşekkür ederim Nihalcim bu arada rüyan hayırlara gelsin bu yaz nişanlılar kervanına katılcan sanırım (rüyayı neye yorarsan ona çıkarmış):sm_cool:

inş cnm inş ama bu yazz cok zor cnm bnm

ekle pashminam ekle canım yarın sabah görür kızlar bende şimdi ekledim yarın baksın kızlar:teytey:

Sinayy hoşgeldin aman çok şükür tanıdık birisini gördüm kaç aşkamdır. Ciclerinin hepsini gördüm güle güle arkadaşım nevresim takımın olay zaten severim kırmız siyah ve beyazı .

Ekliyccem de makinanın şarjını tüketmişim hsonu zaten keke kalıpları almıştımseninkiler gibi çok fazla değildi.

İyi akşamlar kızlarr benneyaptımki

Öff uykum gelmedi bi türlü bi bakim dedim..

Sinay canım aldıklarını iyi günlerde kullan yerimseniben Yatak örtünü yakından görmüştüm gerçekten çok hoş

Buketim sen bana bişe sormuştun dimi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…