hımm :uhm: d.kontrol şeysi için mi :uhm:
farketmemmi tatlım şafak 9 hihoyyyt
evet betacım doktor nededi ne zaman başlamak gerekio ne verdi yas...mi?
pınarım ben farkettim yoklunu walla
evet betacım doktor nededi ne zaman başlamak gerekio ne verdi yas...mi?
pınarım ben farkettim yoklunu walla
canım benım bugun şafak 8 hihoyyyt sen iki aylara düşünce benımde aşkım gelmış olcak
canım walla iki gunluk sorun delı ettı benı sızleri çok ozledım
kız pınar ne kadar az kalmış de bakayım heyecanlımısın
mrb kızlarr
bende ilaç kullanmak istiorum ama bi yandanda korkuorum olmuo diolar kilo aldırıo diolarr... napıcam bilmiorum
ya ama beta ben haptan başka bişide düşünemiom yaww
canım çok garıp sankı hiç bıtmeyecek gıbı gelıyo koca 8 gun bırde o geldıgınde calısıyor olmam altıda çıkmam benı delı edıyo nasıl dayanırım altı ya kadar onuda bılmıyorum yanııı kısacası heycandan yermde duramıyorummmm
yaw diolarki göğüslerde şişlik yapıomuş yan etkileri çok oluomuş falan bunların doğruluk payı neki acaba birsürü insan kullanıo sonuçta
izin alsana pınar hem karşılamayada gidersin yerimseniben vermezlerse izin hastayım de gitme işe kaydirigubbakcemil
aahhh keşke ole bır sansım olsa bnım patronum bayan ewde kaldıgı için benı çekemıyoo kaydirigubbakcemile3 bırde tek eleman kaldım bnden baska kımse yok ofıste saat 6 beklemek zorundayım offf yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Walla buketcim işimi şansa bırakamam :1no2: Eşimede güvensem bilemiyorum yanii benneyaptımkipınarcım geçmez olurmu su gibi geçer o 8 gün
beta kafam çok karışık walla
Bayanlarla aynı ortamda çalışmak zor bilirimm Çok üzgünüm çoook Hele bide çekememezlik varsaaahhh keşke ole bır sansım olsa bnım patronum bayan ewde kaldıgı için benı çekemıyoo kaydirigubbakcemile3 bırde tek eleman kaldım bnden baska kımse yok ofıste saat 6 beklemek zorundayım offf yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bayanlarla aynı ortamda çalışmak zor bilirimm Çok üzgünüm çoook Hele bide çekememezlik varsa
Anlayabiliyorum o zaman belkim sevgilin gelir süpriz yapar sana belli mi olur yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?