kızlar ben yatıom öptüm çok
betacım bu hafta gitmek istiom bakalımmm
sag salım gelsınde başka birsey ıstemıyorum
ben çıkıyorum canım yarın iş benı beklıyoooo ii geceelr
kredi kartımdaki harcamaların dağılımı sanırım hayatımı özetliyor
A:%27 Elektronik B:%53 Ev/Dekorasyon C:%20 Giyim
hamide naber gündüz görmüom snei hiç
ben hiç bahsetmeyimm kaydirigubbakcemile3 öff yaa efkarlandım yine
Walla buketcim işimi şansa bırakamam :1no2: Eşimede güvensem bilemiyorum yanii benneyaptımki
Bide sende git doktora bakalım sana ne dicekler :uhm:
kızlar ben yatıom öptüm çok
betacım bu hafta gitmek istiom bakalımmm
ya ama beta ben haptan başka bişide düşünemiom yaww
mrb kızlarr
bende ilaç kullanmak istiorum ama bi yandanda korkuorum olmuo diolar kilo aldırıo diolarr... napıcam bilmiorum
Yaa öff herkes bişe diyor :uhm: Kızlar walla herkesin bünyesi farklı..Yani ya eşiniz korunacak yada siz.Ama ben her ikisinide yapıcam riske atamam kendimi :1no2:
Evli arkadaşlarımın hepsine sordum.Hepside d.k.hapıyla korunmuş hepsi en fazla 6 ay içmiş sonra eşleri korunmuş..
4 arkadaşım evli 2 si yasmin kullanmış.Çok memnunlar.1 tanesi diane35 kullanmış o bundan memnun kalmış.Diğer arkadaşım 6 aylık evli hiç bişekullanmıyor eşi korunuyormuş.
Diğer arkadaşlarım 1-1,5 yıllık evliliklerinden sonra bebek sahibi oldular :uhm:
Yani ben içiyorum işte 1 ay sonra tekrar gidicem.Bişe çıkmazsa devam edicem.Düğünden 3-4 ay sonrada ara vericem kullanmaya.Eşim korunsun dimi ama Çok üzgünüm çoook
yaw diolarki göğüslerde şişlik yapıomuş yan etkileri çok oluomuş falan bunların doğruluk payı neki acaba birsürü insan kullanıo sonuçta
Yani canım ben cumadan beri kullanıyorum.Bişe olmadı şimdilik.Sadece iştahsızlık başladı oda bulantıdan sanırım ama özellikle gece içiyorumki etkisi az olsun diye gün içersinde pek canım bişe istemiyor o kadar..Yani şöyle diyim 3 öğünle günü geçiştirirken şimdi tek öğüne düştüm :1ninca: göğüslerde bişe yok şimdilik ne şişlik nede başka bişi.Ama olursada ilk ayda normal değilmi bünyem yabancı bi maddeye alışmaya çalışıyor..:uhm:
Walla canımcım işte ben durumu izah ettim oda bana hastalık geçirip geçirmediğimi işte belirli bir ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu ?Bende de çok şükür hiçbir rahatsızlık yok dedim.Kan tahlilim vardı yanımda ona baktı.İşte 2 önceden başlamam şartmı dedim düğün gününe tam korunmuş olursun dedi eğer 1 ay kala kullanırsan pek bi etkisi yokmuş.Eşin korunması lazım bu süre zarfında dedi.İşte bana 1 ay kullan sonra gel tekrar dedi.Şikayetlerim varsa söylücem.İlk başlarda yan etki olarak adet kanamalarından önce lekenme yapar,mide bulantısı ve hassasiyetlik yapar dedi.Ama düğünden sonra en fazla 3-4 ay daha kullanmanı öneririm ondan sonra bırak eşin korunsun dedi.Fazla tavsiye etmedi.
Bende işte cumadan beri içiyorum acaip derecede gece içmeme rağmen iştahsızlığım başladı ne bilem böyle bi tuhafım sabahları canım hiç bişe istemiyor.Karnımda sürekli bi ağrı ve gurulduma var acep açlıktanmı dicem kaydirigubbakcemile3 ama yok..onun dışında bişe yok.
Bİde glcnde gitmiş doktor bi sürü şey istemiş bide kist çıkmış.Benden bişeistemedi yaa çok ilgilenmedimi acaba :uhm: Başka bi doktora gitsemmi ki..Kafam bu konuda çok karışık :uhm:
çerezliğim:)
rendem
mutfak için deterjanlığım-süngerliğim :)))
buda nişanlımın bize gelirken yaptırdığı çikolata'nın kutusu nasıl değerlendirebilirim diye düşünürken birden dikiş kutusu aklıma geldi sizce nasıl olur kızlar ????üstünde parlak iplerle yapılmış işleme var
Bambu ekmekliğimi, sarev uyku setimi,poşetliğimi ve 7'li fil sürümü :))) daha sonra eklicem artık
ohooo kimsecikler yok gene yaaaaaaaaa benimde moralim çok bozuktu resim ekliycektim vazgeçtim şimdi...
ya ama beta ben haptan başka bişide düşünemiom yaww
aahhh keşke ole bır sansım olsa bnım patronum bayan ewde kaldıgı için benı çekemıyoo kaydirigubbakcemile3 bırde tek eleman kaldım bnden baska kımse yok ofıste saat 6 beklemek zorundayım offf yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kredi kartımdaki harcamaların dağılımı sanırım hayatımı özetliyor
A:%27 Elektronik B:%53 Ev/Dekorasyon C:%20 Giyim
ben hiç bahsetmeyimm kaydirigubbakcemile3 öff yaa efkarlandım yine
günaydınn kızlarrr 1 li aylara düştümmmmmmm
kist olayından önce kesinlikle hapı tavsiye etmiyorum pre. ile korunun demişti?:1shok:
Yani canım ben cumadan beri kullanıyorum.Bişe olmadı şimdilik.Sadece iştahsızlık başladı oda bulantıdan sanırım ama özellikle gece içiyorumki etkisi az olsun diye gün içersinde pek canım bişe istemiyor o kadar..Yani şöyle diyim 3 öğünle günü geçiştirirken şimdi tek öğüne düştüm :1ninca: göğüslerde bişe yok şimdilik ne şişlik nede başka bişi.Ama olursada ilk ayda normal değilmi bünyem yabancı bi maddeye alışmaya çalışıyor..:uhm:
haklısın canım ama işte olumsuz tepkilerde alınca insan şüpheye düşüo
bide şimdi ben hap kullanmaya başlarsam bide geciktirici kullancam evlenmeme yakın çünkü o günlere denk gelio tatilimin tadını çıkarmam lazım ikisi bi arada sakıncalı olurmu acaba
bende mutfak eşyalarımı koliledim kırılacak olanları falan yuh dedim yaa inşallah sığabilirim çoğuda bardaktırrr :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?