Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaw diolarki göğüslerde şişlik yapıomuş yan etkileri çok oluomuş falan bunların doğruluk payı neki acaba birsürü insan kullanıo sonuçta

GLCNN cnm iyi haberlerini bekliom

sianycıgım gordum cnm gulegule kullan
gülay cıgımherkzte farklı etkılerı var burcunun ekledıgınıde okudum korkutmamak gerkır ınsanları doktora basvursunlar ıns kotu seyler cıkmaz benmde gozumun onunde yıılarca kullanmıs bıraktıgı an hamıle kalmıs ınsanalrda var

Günaydın kızlarrr. Site düzelmiş sonunda geçmişi hiç okuyamam çok işim var. Herkes yeni aldıklarını güle güle kullansın.

günaydın ya siteye noldu dün bütün gün giremedim( sayfalara noldu geçmiş nerede kaldı anlayamadım valla. 3 günü hayatta okuyamam. önemli bişi oldu mu?

günaydın böcük keyifler nasıl bakalım

ıyyım cok şükür
sbh komşumuz bana demek evlendın ve hala calısıyorsun ne guzel demez mı delı oldumkötükedihüso ne evlenmesı dedım karıstıryorsun yoo ben duydum dedı
bak teyze dedım yüüzk bıle yok hem olsa senı çağırmaz myım dedım kadın ınanmadı ılla yemın ettrdı sınırım cok bozuldu yemın etmeyıde pek sevmem ettım-tatlicadiarzu-

SINAY sarevını gördum:dilcikar: yahu o benım hep ıstedığım ama bı turlu bulamadığım model ama suan alamam bulsam bıle:çok üzgünüm: cok guzel gule gule kullan bende alcam baane:dilcikar:ayrıca hanı bana banyo setını cekcektın :mymeka:
gule gule kullan herbıseyını

Kızlar çamaşır makinamı ve fırınımı değiştirdim. Arçelik 7144 SJS almıştım yaklaşık 2 yıl önce bu makinanın elektronik parçalarında problem varmış başka bir bayi söyledi. Dün akşam kendi aldığım bayiye gittim değiştirmek istediğimi söyledim kızda bana üretimden kaldırıldığını ve iyi makina olmadığını söyledi. bende 8144 BJ olarak değiştirdim makinayı. Fırınımıda PF860 olarak değiştirdim. Böylece beyaz eşyaya ödediğim para 13000 TL oldu.

mrb kıslar bende temmuzda evleniyorum. az bişi kaldı tesadüf burayı gördüm ve hemen dikkatimi çekti a.s hazırlıklar sizde ne alemde

gunaydın haytm hosgeldın yoktun evet sen

bence de dogumkontorl konusucok uzadı kımseyı korkutmamak lazım bısey olmaz ıns bende kullanıyorum

herkes kendi çocuğuna çoluğuna işine gücüne baksın sinirlendim sabah sabah :mymeka:

:mymeka: aynen kendılerıne bakmazlar hiç:dilcikar:

yahu ben hap neyım kullanmıycam olursa olur ben cok bebe yapcam zatı menepoza kadr olsun olduğu kadar :roflol:

kızlar hafta sonu kuzenimin düğünü vardı
nikah sırasında giydiğim ayakkabı zamanla ayağımı ağrıttı ve taşları elbisemi çektirdi hep
akşam yemeğe giderken başka ayakakbı giydim dans ayakakbılarından ay nası rahat ettim anlatamam
ki epeyde oynadım
bugün öğlen bi ayakakbıcı var oraya gidicem özel ayağa göre yapıyor öncelikle kınam için sipariş vercem eğer memnun kalırsam gelinlik ayakkabılarımı iade edip ondanda yaptırıcam
düşündüğüm modelleri ekliyorum
kına için (toğupu daha ince)

düğün için (beyazı)

buradan bi arkadaş düğünü için oraya ayakkabı yaptırmıştı
3 ayrı düşünü olmuştu ve ayakları hiç ağrımamış

sizinde beğendiniz modeller varsa ekleyinde görem :)

nan komşu beşiktaşın genc kadrosunu sen mi oluşturcan yoksam :ecrin_bebek:
Arsima 2.ayakkabı çok hoşuma gitti ama size bişey sorucam önü açık ayakkabılarda topuklu olunca ayağı öne ittiriyo açıklıkta ayağın ucunu kesio benim nişanımda öle olmuştu umarım düğünde ayakkabım daha rahat olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…