nan komşu beşiktaşın genc kadrosunu sen mi oluşturcan yoksam :ecrin_bebek:
Arsima 2.ayakkabı çok hoşuma gitti ama size bişey sorucam önü açık ayakkabılarda topuklu olunca ayağı öne ittiriyo açıklıkta ayağın ucunu kesio benim nişanımda öle olmuştu umarım düğünde ayakkabım daha rahat olurr
bu arada tost makinesi alcaklara tavsiyem varrrr
ben tefal xxl aldım almaz olaydım çok pişmanımmmmmbi kere tabakalarının çıkıyo olmasından emin olun. ben aceleye getirdim. tezmizlemesi çoookk zor zorlanıorum yani. fritöz almamıştım ama pişmanım en kısa zamanda alıcam bi tane. ne kadar tavada olsa tencerede olsa her yer yağ kesio deli oluorum fritöz şart.
bide ütümden memnun deilimmmmm tefalişte bu ama memnun deilim kordonu uzatabiliosunuz ama kilit sistemi var uzatmak istemediğim halde açılıo sürekli uyuz oluorum keşke buhar jeneratörlü alsaydımm
bende mutfak eşyalarımı koliledim kırılacak olanları falan yuh dedim yaa inşallah sığabilirim çoğuda bardaktırrr :içelim:
Baberko çok az kalmış nasıl hazırlıklar heyecan var mı????
Günaydın kızlar.... pınarcım senin heyecanını anlayabiliyorum aynısını ben yaşıyorum son 9 inşlh benim
allah sağ salim kavuştursun
geliyo 13 mayıs hadi gözün aydın şekerrr :1hug:
ölmek istiyorum kızlarr moralim çok bozuk
annemin gögsunde kist vardı daha sonra diğer gögsune sıçradı..bi kaç ay önce ciğerindede çıktı..dün dr gitmişti bu seferde yumurtalıklaırnd açıkmış...6 ayda kontrolu vardı dr b ay önce ve bundan sonra 3 ayd ageleceksin dmeiş...simir testine gitmiş 1 ay önce ve ben yeni duydum...ve dün kanser bölümüne sevk etmişler...annemin yanında belli etmedim ama gece ağla ağla öldüm..
nişanlımlada kavga ettim..ben bu olayları gördükce başka şehirde yaşmaam burda yaşıycam diyorum..bırakamam onları diye...o beni anladığını züldüğünü ama bu şekilde diretmemide bencllik olarak yorumluyo..nasıl bırakıyımda gidiyim ben onları...bana hiç dayanamazlar offff:çok üzgünüm:
bugün bide yıl dönümümüz nişanlımla birlikteliğimizin 2.senesi ama hiç neşem yoksenağlama
artık bende varım günaydın şekerler..
ölmek istiyorum kızlarr moralim çok bozuk
teşekkür ederim pashminam :1hug:bende senin çeyiz fotolarını bekliom kısa zamanda a.sSinayy hoşgeldin aman çok şükür tanıdık birisini gördüm kaç aşkamdır. Ciclerinin hepsini gördüm güle güle arkadaşım nevresim takımın olay zaten severim kırmız siyah ve beyazı .
Ekliyccem de makinanın şarjını tüketmişim hsonu zaten keke kalıpları almıştımseninkiler gibi çok fazla değildi.
teşekkür ederim buketcim :1hug:ne mutlu bana :1rolleyes:sinay süper şeyleer ekledin walla moralim düzeldii güle güle kullann
thanks hamide:1hug: sen hiç eklemiyorsun cicik:dilcikar:sinayy aldıklarıı güle güle kulann
evet yakından daha güzel fotoda bulanık çıkmış betacım:1hug: evimi serince megapikseli yüksek bi fotğrf. mak.bulmam lazım a.sSinay canım aldıklarını iyi günlerde kullan yerimseniben Yatak örtünü yakından görmüştüm gerçekten çok hoş:
hepsini iyi günlerde kullan
dikiş kutusu fikri süper kutuda biçilmiş kaftan
diğerleri neden sonra
neden önce reklam geçiyorsun ki Çok üzgünüm çoook
[FONT=[B]SINAY sarevını gördum:dilcikar: yahu o benım hep ıstedığım ama bı turlu bulamadığım model ama suan alamam bulsam bıle:çok üzgünüm: cok guzel gule gule kullan bende alcam baane:dilcikar:ayrıca hanı bana banyo setını cekcektın :mymeka:
gule gule kullan herbıseyını
hoşgeldin aramıza canım alkisalkisalkismrb kıslar bende temmuzda evleniyorum. az bişi kaldı tesadüf burayı gördüm ve hemen dikkatimi çekti a.s hazırlıklar sizde ne alemde
Allah kocana güç sağlık en önemlisi para versin yazzııık adama valla şimdiden acıdım :teselli: o değilde sen menepoza kadar hiç adet olmadan gidersin artık neyse ki pedden tasarruf edecek herif :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[FONT=
yahu ben hap neyım kullanmıycam olursa olur ben cok bebe yapcam zatı menepoza kadr olsun olduğu kadar :roflol:[/FONT]
teşekkür ederim tubişcim a.s.Günaydın kızlar,
Sinaycım, yeni aldıklarını güle güle kullan.
Dikiş kutusu yapacağında şirinmiş.
arsima
dün akşam bakırköyde şöle bi dolandım.platform olsun istiyorum azcık,baya model var.zorlanmayacağım inş...
kızlarr haftasonu aldığım cicilerimmmmhihoyyyt
kızlarr haftasonu aldığım cicilerimmmmhihoyyyt
çok severek aldığım boleromm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?