Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öndeki acıklık çoksa evet ittirince acıyor

hoşgeldin gamze

Günaydın kızlar,

Felix fritöz aldım, kullandım yağ tavada yapılan kızartmalara yakın alıyor ama ortalık hiç batmadı.
Tefalinde fritözüne bakmıştım ama içi çıkmıyordu.
Maddiyat müsayit ise tefalin yeni çıkan fritözü süper.:lepi:

bide ütümden memnun deilimmmmm tefal
işte bu ama memnun deilim kordonu uzatabiliosunuz ama kilit sistemi var uzatmak istemediğim halde açılıo sürekli uyuz oluorum keşke buhar jeneratörlü alsaydımm

Tefal program 8-500 ütüm ben memnunum. Seninkinin modeli nedir?

Sinaycım, yeni aldıklarını güle güle kullan.
Dikiş kutusu yapacağında şirinmiş.

bende mutfak eşyalarımı koliledim kırılacak olanları falan yuh dedim yaa inşallah sığabilirim çoğuda bardaktırrr :içelim:

Koli yaparken her yerinkini ayrı koyun, üzerlerinede yazın. Hurçlara koyarkende o şekilde yapın yerleşim daha kolay oluyor.

herkes hoşgelmiş böcük takma boşver canını daha fazla sıkma

ölmek istiyorum kızlarr moralim çok bozuk

annemin gögsunde kist vardı daha sonra diğer gögsune sıçradı..bi kaç ay önce ciğerindede çıktı..dün dr gitmişti bu seferde yumurtalıklaırnd açıkmış...6 ayda kontrolu vardı dr b ay önce ve bundan sonra 3 ayd ageleceksin dmeiş...simir testine gitmiş 1 ay önce ve ben yeni duydum...ve dün kanser bölümüne sevk etmişler...annemin yanında belli etmedim ama gece ağla ağla öldüm..
nişanlımlada kavga ettim..ben bu olayları gördükce başka şehirde yaşmaam burda yaşıycam diyorum..bırakamam onları diye...o beni anladığını züldüğünü ama bu şekilde diretmemide bencllik olarak yorumluyo..nasıl bırakıyımda gidiyim ben onları...bana hiç dayanamazlar offff:çok üzgünüm:
bugün bide yıl dönümümüz nişanlımla birlikteliğimizin 2.senesi ama hiç neşem yoksenağlama

arsima düğün için düşündüğün modeli çok beğendim.
bende kardeşimin düğünü için siyah şifon üst kısmı şifon üzerine dore işlemeli elbise aldım pazar günü.
eşarp dore takacağım,altınada dore ayakkabı alacağım.siyahla dorenin şıklığına her zamn bitmişimdir...
dün akşam bakırköyde şöle bi dolandım.platform olsun istiyorum azcık,baya model var.zorlanmayacağım inş...

çok geçmiş olsun canım.bol bol dua et rabbim hayırlısını nasip etsin.tez zamnada hayırlısıyla kurtulsun annen....

Tobicim dur hemen yorma kötüye kanser bölümüne sevk etmişler diyosun daha öyle bir teşhis yok anladığım kadarıyla. ve kanser evet adı çok kötü bir hastalık ama artık tıpta çok ilerledi lütfen moralini yüksek tut üzel düşün ki güzel olsun

teşekkür ederim pashminam :1hug:bende senin çeyiz fotolarını bekliom kısa zamanda a.s
sinay süper şeyleer ekledin walla moralim düzeldii güle güle kullann
teşekkür ederim buketcim :1hug:ne mutlu bana :1rolleyes:
sinayy aldıklarıı güle güle kulann
thanks hamide:1hug: sen hiç eklemiyorsun cicik:dilcikar:
Sinay canım aldıklarını iyi günlerde kullan yerimseniben Yatak örtünü yakından görmüştüm gerçekten çok hoş :
evet yakından daha güzel fotoda bulanık çıkmış betacım:1hug: evimi serince megapikseli yüksek bi fotğrf. mak.bulmam lazım a.s

hepsini iyi günlerde kullan
dikiş kutusu fikri süper kutuda biçilmiş kaftan
diğerleri neden sonra
neden önce reklam geçiyorsun ki Çok üzgünüm çoook

önce hava atıyom hıh:dilcikar:

alma zaten böcük aldığın nevresimle kapının önüne atılırsın valla:roflol: annen almıcak kızım artık seni hala gözün nevresimlerde benim 4 tane nevresimim var 2 tane pikem 1 tane uyku setim var 1 tane de örgü battaniyeli takımım var Allah gözünü doyursun sana yuhh diyorum yani aç gözlü :dilcikar:
mrb kıslar bende temmuzda evleniyorum. az bişi kaldı tesadüf burayı gördüm ve hemen dikkatimi çekti a.s hazırlıklar sizde ne alemde
hoşgeldin aramıza canım alkisalkisalkis
[FONT=
yahu ben hap neyım kullanmıycam olursa olur ben cok bebe yapcam zatı menepoza kadr olsun olduğu kadar :roflol:[/FONT]
Allah kocana güç sağlık en önemlisi para versin yazzııık adama valla şimdiden acıdım :teselli: o değilde sen menepoza kadar hiç adet olmadan gidersin artık neyse ki pedden tasarruf edecek herif :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Günaydın kızlar,
Sinaycım, yeni aldıklarını güle güle kullan.
Dikiş kutusu yapacağında şirinmiş.
teşekkür ederim tubişcim a.s.

hepinize çooooooooooook teşkr ederim kızlar inş bişi çıkmaz çok korkuyorum:Saruboceq:

gamzem aldıklarını güle güle kullan tatlım pembiş ayakkabılarına özellikle bayıldım

pnr cım az kalmış zamanın allah tez zamanda kavuştursun inş...

arsima gelinliğin için seçtiğin model çok gzl çok beğendim zarif duruyor..

gelir gelmez bi günaydın bile demeden konuya daldım atladım herkesi kızlar kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…