ölmek istiyorum kızlarr moralim çok bozuk
annemin gögsunde kist vardı daha sonra diğer gögsune sıçradı..bi kaç ay önce ciğerindede çıktı..dün dr gitmişti bu seferde yumurtalıklaırnd açıkmış...6 ayda kontrolu vardı dr b ay önce ve bundan sonra 3 ayd ageleceksin dmeiş...simir testine gitmiş 1 ay önce ve ben yeni duydum...ve dün kanser bölümüne sevk etmişler...annemin yanında belli etmedim ama gece ağla ağla öldüm..
nişanlımlada kavga ettim..ben bu olayları gördükce başka şehirde yaşmaam burda yaşıycam diyorum..bırakamam onları diye...o beni anladığını züldüğünü ama bu şekilde diretmemide bencllik olarak yorumluyo..nasıl bırakıyımda gidiyim ben onları...bana hiç dayanamazlar offff:çok üzgünüm:
bugün bide yıl dönümümüz nişanlımla birlikteliğimizin 2.senesi ama hiç neşem yoksenağlama
ewt heyecan var ilk nasıl dans etceğimi düşünüyorum :)) gecen prova yaptık ama beceremedik sanırım o anda cok heyecanlacam
TOBI rabbım şifa versın cnm benım annemdede var annem cok taakrdı ama şükür bıseyı yokmuş ınş gecer dahada ıyı olur
aman al:dilcikar: ekonomiyi sen canlandırıyon zaten :roflol::roflol:sınay valla cok hastsı oldum nevresmlerın ama napım hem annemde yok:jeyyar: alsamda kımse bısı dıyemez suan alamam zatı ama cok cok beğendım modelı sen aldın ya benım senden ne eksığım var:roflol:
asker lazım nan doğurcam tabe bı elbse alır hepsıne gıydırırım:roflol:
cnm benim çok saooll allah hepimizin sevdiklerini korusun inş...sağlık ne kadar önemli bişi
aman al:dilcikar: ekonomiyi sen canlandırıyon zaten :roflol::roflol:
devlet senden 1 yada 2 tane asker istiyor böcük ordu değil:roflol::roflol:
cnm benim çok saooll allah hepimizin sevdiklerini korusun inş...sağlık ne kadar önemli bişi
sen benı anlamıyon bunu anladım olm ne kadr cok asker okadar ıyı anladın mı baskaları masallah ordu yapıyy benım ne eksığım var:roflol: hıc bır kuş yuvasına ac dönmez ınat ettım yapcam
ekonomı benım sayemde canlancak ama hıc ındırım yok bu borclarımı sılseler ben bıgunde canladrcamda yok sılmıyolar maas desen ne demek unuttum 2 aydır ama az kaldı borcum 2bın tlcık
anladım böcüka.s onların ki ordu olmuyo artık dağda yaşayan otlayan sürü oluyorkötükedihüso:mymekaneyse bu konuya çok girmeyelim benim sinirlerim zıplıyor)
anladım böcüka.s onların ki ordu olmuyo artık dağda yaşayan otlayan sürü oluyorkötükedihüso:mymekaneyse bu konuya çok girmeyelim benim sinirlerim zıplıyor)
benimde çocukluktan beri hep hayalimdir şu parayı piyasadan kaldırsalar herkes her istediğini her ihtiyacını alsa geçse oohhhhh cinayetler, hırsızlıklarda azalır o zaman benneyaptımki
ahh o paranın gözu kör olasıcakaydirigubbakcemile3
ama paranın satın alamadıklarıda var:asigim: :dilcikar:
bak konuyu değiştrme sen hala resım eklıycektın:dilcikar: bı eklesende gorsem ya ona göre alcam banyo setımı bacı
yada ekleyınce kesınlıkle msj at he
ölmek istiyorum kızlarr moralim çok bozuk
annemin gögsunde kist vardı daha sonra diğer gögsune sıçradı..bi kaç ay önce ciğerindede çıktı..dün dr gitmişti bu seferde yumurtalıklaırnd açıkmış...6 ayda kontrolu vardı dr b ay önce ve bundan sonra 3 ayd ageleceksin dmeiş...simir testine gitmiş 1 ay önce ve ben yeni duydum...ve dün kanser bölümüne sevk etmişler...annemin yanında belli etmedim ama gece ağla ağla öldüm..
nişanlımlada kavga ettim..ben bu olayları gördükce başka şehirde yaşmaam burda yaşıycam diyorum..bırakamam onları diye...o beni anladığını züldüğünü ama bu şekilde diretmemide bencllik olarak yorumluyo..nasıl bırakıyımda gidiyim ben onları...bana hiç dayanamazlar offff:çok üzgünüm:
bugün bide yıl dönümümüz nişanlımla birlikteliğimizin 2.senesi ama hiç neşem yoksenağlama
kızlarr haftasonu aldığım cicilerimmmmhihoyyyt
strplez uzun şifon elbisem
uzun tünik
çok severek aldığım boleromm
Kızlar sormuşsunuz moralim bozuktu yazmıştım ya size sebebini, söyliim aşkım böbrek taşı düşürüyomuş bel ağrısı diye gidio dr kas gevşetici iğne verip salmışlar geçen çarşa. pazartesi sabah 6 da acile gitmiş o zman teşhis etmişler bir tanesi düşmek üzere iki tanesi de böbrekteymiş çok üssüldüm bende yaa çok ağrısı oluyo çünkü aklım onda takılı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?