Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ewt heyecan var ilk nasıl dans etceğimi düşünüyorum :)) gecen prova yaptık ama beceremedik sanırım o anda cok heyecanlacam

BABERKOOOOOO hihoyyythihoyyyt:asigim:
TOBİCİĞİM İNŞ ALLAH ın iznyle temiz çıkar cnm hiç bişey olmaz ALLAH yar ve yardımcın olsnn

sınay valla cok hastsı oldum nevresmlerın ama napım hem annemde yok:jeyyar: alsamda kımse bısı dıyemez suan alamam zatı ama cok cok beğendım modelı sen aldın ya benım senden ne eksığım var:roflol:
asker lazım nan doğurcam tabe bı elbse alır hepsıne gıydırırım:roflol:
GAMZE ne guzel seyler almışsın gule gule gıy cnm
TOBI rabbım şifa versın cnm benım annemdede var annem cok taakrdı ama şükür bıseyı yokmuş ınş gecer dahada ıyı olur

Tobicim benim annemdede çıkmıştı küçük bişi bir kaçtane ama sonra kendiliğinden kayboldu süt bezleride bazen kist gibi görünebiliyo şimdiden geçmiş olsun bişi yoktur inşlh
gamze aldıkların çok cici baştaki benim tarzım güle güle giy

günaydın kızlar
gamzecim aldıklarını güle güle kullan ayakkabılara bayıldım
tobici çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar çıkıcak anneciğinde sen içini ferah tut canım:1hug:

tobi, geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar ve dermansız dert vermesin.
ınşallah çok önemli bir şeyi yoktur.

Gamze, çingene pempesi ayakkabıların süper, hepsini iyi günlerde eskit.

aman al:dilcikar: ekonomiyi sen canlandırıyon zaten :roflol::roflol:
devlet senden 1 yada 2 tane asker istiyor böcük ordu değil:roflol::roflol:
cnm benim çok saooll allah hepimizin sevdiklerini korusun inş...sağlık ne kadar önemli bişi

geçmiş olsun canım benim teyzeminde göğsünde kist vardı sonra ki kontrolünde kanser dediler aldırdı hemen Allahtan iyi huylu çıktı şimdi 3 ayda 1 kontrol oluyo bişiyi kalmadı şükür seninde öyle olcak inş. boşuna canını sıkma nişanlınıda üzme yasakkelime:1hug:

aman al:dilcikar: ekonomiyi sen canlandırıyon zaten :roflol::roflol:
devlet senden 1 yada 2 tane asker istiyor böcük ordu değil:roflol::roflol:

sen benı anlamıyon bunu anladım olm ne kadr cok asker okadar ıyı anladın mı baskaları masallah ordu yapıyy benım ne eksığım var:roflol: hıc bır kuş yuvasına ac dönmez ınat ettım yapcam
ekonomı benım sayemde canlancak ama hıc ındırım yok bu borclarımı sılseler ben bıgunde canladrcamda yok sılmıyolar maas desen ne demek unuttum 2 aydır ama az kaldı borcum 2bın tlcık

tobicim geçmiş olsun cnm bizim komşumuzda aynı bişey vardı bi sıvı aldılar ama şimdi iyi korkma cnm bişey olmaz tüm kadınların derdi Allah şifa versin cnm

cnm benim çok saooll allah hepimizin sevdiklerini korusun inş...sağlık ne kadar önemli bişi

annelerde cok önemlı ya onların yerı cok cok ayrı rabbım kımseye yasatmasın anne acısı evlat acısı:Saruboceq:anneler gunu gelıyo ve benım annem yok:çok üzgünüm:
hem gercekten karamsar olmayın
ınsan kendının doktorudur moralse en ıyı ılaçŞeniz

dkb..tubiş..sinay..parpalm..baberkoo atladığım varmı bilmiyorum hepinize ayrı ayrı tşkr ederm

böcüğüm çok doğru demişsin en ii ilaç moral...zaten hastalıkların başı stersden üzüntüden çııkıyo hep...

bu arada asker yolu bekleyen kısa dönem giden arkadaşalr valla askerliklerde uzadı kısa dönemler kalktı diyolar....asker yolu bekleyeceklere allah yardımcısı olsun şimdiden işimiz zor

anladım böcüka.s onların ki ordu olmuyo artık dağda yaşayan otlayan sürü oluyorkötükedihüso:mymekaneyse bu konuya çok girmeyelim benim sinirlerim zıplıyor)
benimde çocukluktan beri hep hayalimdir şu parayı piyasadan kaldırsalar herkes her istediğini her ihtiyacını alsa geçse oohhhhh cinayetler, hırsızlıklarda azalır o zaman benneyaptımki

gamze sen işi bıraktın dimi cnm..çalışmayacakmısın artık...ya ben sık giremediğimden detayları kaçırıırıyrumda :uhm:

ahh o paranın gözu kör olasıcakaydirigubbakcemile3
ama paranın satın alamadıklarıda var:asigim: :dilcikar:
bak konuyu değiştrme sen hala resım eklıycektın:dilcikar: bı eklesende gorsem ya ona göre alcam banyo setımı bacı
yada ekleyınce kesınlıkle msj at he

tamam böcük sözüm söz bu hafta sonu kesin çekiyorum fotoları sana özelden msj atarım çekince kaydirigubbakcemile5

Tobicim ya çok geçmiş olsun arkadaşım bizler hep en kötüyü düşünüyoruz ama umarım kötü bişeyde yoktur sen sağlam dur ki annen de senden güç alsın....

kızlarr haftasonu aldığım cicilerimmmmhihoyyyt

strplez uzun şifon elbisem

uzun tünik

çok severek aldığım boleromm

Dimples bende sandalaetlerine bayıldım pembe pabuçlarında yakıo ama hepsini güle üle kullan kuşum ya eminim çok yakışacaklardır sana...

Kızlar sormuşsunuz moralim bozuktu yazmıştım ya size sebebini, söyliim aşkım böbrek taşı düşürüyomuş bel ağrısı diye gidio dr kas gevşetici iğne verip salmışlar geçen çarşa. pazartesi sabah 6 da acile gitmiş o zman teşhis etmişler bir tanesi düşmek üzere iki tanesi de böbrekteymiş çok üssüldüm bende yaa çok ağrısı oluyo çünkü aklım onda takılı hep

geçmişler olsun
benimde nişanlım öyle ağrıdan kıvranıyordu şansa yanında annesi ve ben vardım
çok korktum onu hastaneye fln götürdük taş dediler sonradan filmler çekildi 3 tane taş vardı
abisi bi ilaç aldı onu kullandı 2 gün sonra düştü 1 hafta sonra diğeri
üçüncüsüde bu sene askerdeyken düştü
çok zor bişe bilirim Allah şifa versin
benim ablamda da var biz onun için eşkina balığının beynindeki taşlardan bulduk
o taşları dövüyorsun kum gibi oluyor üzerine limon sıkıyorsun bi iki gün öyle kalıyor
mutfağa gittikçe çalkalıyorduk onu
daha sonra ablam onu günde 2 3 kez içti ve taşı kayboldu
sonra yine çıktı yine içti o taş kayboldu
uzun süreli taşsız yaşıyor sonra yine oluyor çünkü vücudu yapıyor taşı
bulabilirseniz denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…