Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

SAOL ARKADAŞIM YAA pazar akşamı ailesinin yanından dönmüştü t.dağa yani kimsecikler yok yanında annesine dememiş bile üüzülmesinler diye yanlız bi başına valla.
İlaçları bi kullansında olmadı senin dedğin bu tarifi uygularız bizim de etrafta hiç böbrek taşı düşüren olmadı bilemiom neyapcamı öyle boş boş kalakaldım internetten bakıom doğal tıp ın çarelerine

sanırım siteye yine saldırı var 1 saatte açıldı kkkötükedihüso

çok güüzel ayakkabı bunların ikisideeee. hihoyyyt

güzelim allah acil şifalar versin.çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşmayı nasip eder allah

kızlar aşkım şimdi koli geldii bana çok mutlu oldum birden

yıldönümümüzya bugün..nişanlım bana kaseler bardaklar falan yollamış hediye içinede bi mektup yamzış...yazık öğrenci işde parası onlara yetmiş..evimizde kullanırız diye aldım aşkım diyo kıyamam:1hug:

herkezın askıda suprızler yapmaya başladııı
pashmine gecmıs olsn cnmcokacimcoook yemeğe gıdıyom

kızlar başka bir siteden alıntı yaptım kızın fırfırlı cepkeni hoşuma gitti bende aynısını diktiriyim diyorum sizede göstermek istedim alıntı yapmayın silecem kızın fotosunu izinsiz burada yayınlamam ayıp olur o yüzden yüzünü sildim daha sonrada resmi kaldırcam

Son düzenleme:
Sınay guzelmıŞ cepken degıl ama sus am aguzel straplez gıymek ıstememıs sanırım askı yerıen bÖyle dah aguzel bence

kızlar hepiniz kaçmışsınız yaa((iyi geceler size..betaaaaa noldu ayakkabılarınnn merak içinde beklemekteyim...
Yafs canım sorma cumartesi gittik alamadık 1 mayıs diye Çok üzgünüm çoook
Sonrada ben gidip almadım açıkcası yarın inicem kemeraltına o zaman alıcam kısmetse benneyaptımki
Benim annemde yıllarca kullanmış ben öyle korundum diyor..Ben doğduktan sonrada spiral taktırmış yıllarca o kalmış.Menopoz döneminde çıkarmış doktor :1ninca:
mrb kıslar bende temmuzda evleniyorum. az bişi kaldı tesadüf burayı gördüm ve hemen dikkatimi çekti a.s hazırlıklar sizde ne alemde
Tam gaz devam ediyor ama para oldukça kaydirigubbakcemile3
ölmek istiyorum kızlarr moralim çok bozuk
Toibicm derdi veren Allah şifasınıda verir üzülme tatlım annene bol bol moral verin.ınşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur..
Bu arada nişanlında ne güzel bi jest yapmışş :asigim:
kızlarr haftasonu aldığım cicilerimmmmhihoyyyt
Bende bu sandalete bittim :asigim: Geçen sene sezon indirimden 3 tane nine w..aldım bu sene bana ayakkabı yasak Çok üzgünüm çoook
Pashminam benim babamda bi böbreğinde 8mm diğerinde 9 mm taş vardı..Doktor bunlar yerinden bi oynasın şaftın kayar demiş.
Ameliyat dedi babamda çok korkar ameliyattan.Sonra bi arkadaşı söylemiş karabaş otu aldık kaynattık su giibi hep onu içti..
Doktora kontrole gitti taşlarda eser kalmamış nasıl gitti bu taşlar demiş.Meslek sırrı doktor bey demiş kaydirigubbakcemile3
Bak Karabaş otunu alın muhakkak deneyin canım yerimseniben Çok geçmiş olsun bu arada :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 bi yelizci daha çıktı.Bu gelinlikte pronovias deusto modeli olsa gerek evet bolerosu benimde hoşuma gitmişti

Son düzenleme:
Kızlar elimde böyle bir sepet var..

Ben bu şekilde kına sepeti yapsam nasıl olur ?

Bunlarıda burdan bi arkadaş eklemiiş benim içinde süper bi fikir oldu :asigim:
Bide sizce hangisi güzel :uhm:

2.si güzel eudo gamze o marka nerelerde satılıyo acaba izmirde varmıdır bende bayıldım sandalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…