geçmişler olsun
benimde nişanlım öyle ağrıdan kıvranıyordu şansa yanında annesi ve ben vardım
çok korktum onu hastaneye fln götürdük taş dediler sonradan filmler çekildi 3 tane taş vardı
abisi bi ilaç aldı onu kullandı 2 gün sonra düştü 1 hafta sonra diğeri
üçüncüsüde bu sene askerdeyken düştü
çok zor bişe bilirim Allah şifa versin
benim ablamda da var biz onun için eşkina balığının beynindeki taşlardan bulduk
o taşları dövüyorsun kum gibi oluyor üzerine limon sıkıyorsun bi iki gün öyle kalıyor
mutfağa gittikçe çalkalıyorduk onu
daha sonra ablam onu günde 2 3 kez içti ve taşı kayboldu
sonra yine çıktı yine içti o taş kayboldu
uzun süreli taşsız yaşıyor sonra yine oluyor çünkü vücudu yapıyor taşı
bulabilirseniz denesin
kızlar hafta sonu kuzenimin düğünü vardı
nikah sırasında giydiğim ayakkabı zamanla ayağımı ağrıttı ve taşları elbisemi çektirdi hep
akşam yemeğe giderken başka ayakakbı giydim dans ayakakbılarından ay nası rahat ettim anlatamam
ki epeyde oynadım
bugün öğlen bi ayakakbıcı var oraya gidicem özel ayağa göre yapıyor öncelikle kınam için sipariş vercem eğer memnun kalırsam gelinlik ayakkabılarımı iade edip ondanda yaptırıcam
düşündüğüm modelleri ekliyorum
kına için (toğupu daha ince)
düğün için (beyazı)
buradan bi arkadaş düğünü için oraya ayakkabı yaptırmıştı
3 ayrı düşünü olmuştu ve ayakları hiç ağrımamış
sizinde beğendiniz modeller varsa ekleyinde görem :)
ölmek istiyorum kızlarr moralim çok bozuk
annemin gögsunde kist vardı daha sonra diğer gögsune sıçradı..bi kaç ay önce ciğerindede çıktı..dün dr gitmişti bu seferde yumurtalıklaırnd açıkmış...6 ayda kontrolu vardı dr b ay önce ve bundan sonra 3 ayd ageleceksin dmeiş...simir testine gitmiş 1 ay önce ve ben yeni duydum...ve dün kanser bölümüne sevk etmişler...annemin yanında belli etmedim ama gece ağla ağla öldüm..
nişanlımlada kavga ettim..ben bu olayları gördükce başka şehirde yaşmaam burda yaşıycam diyorum..bırakamam onları diye...o beni anladığını züldüğünü ama bu şekilde diretmemide bencllik olarak yorumluyo..nasıl bırakıyımda gidiyim ben onları...bana hiç dayanamazlar offff:çok üzgünüm:
bugün bide yıl dönümümüz nişanlımla birlikteliğimizin 2.senesi ama hiç neşem yoksenağlama
sınay nan ben h sonu yokum ctesı öğlene kadr varım sadece
kızlarr haftasonu aldığım cicilerimmmmhihoyyyt
strplez uzun şifon elbisem
uzun tünik
çok severek aldığım boleromm
kızlar aşkım şimdi koli geldii bana çok mutlu oldum birden
yıldönümümüzya bugün..nişanlım bana kaseler bardaklar falan yollamış hediye içinede bi mektup yamzış...yazık öğrenci işde parası onlara yetmiş..evimizde kullanırız diye aldım aşkım diyo kıyamam:1hug:
Yafs canım sorma cumartesi gittik alamadık 1 mayıs diye Çok üzgünüm çoookkızlar hepiniz kaçmışsınız yaa((iyi geceler size..betaaaaa noldu ayakkabılarınnn merak içinde beklemekteyim...
Benim annemde yıllarca kullanmış ben öyle korundum diyor..Ben doğduktan sonrada spiral taktırmış yıllarca o kalmış.Menopoz döneminde çıkarmış doktor :1ninca:karar vermesi ne kadar zor bir konu öyle değil mi? hapı kullansak yan etkilerinden korkuyoruz,
kullanmasak erken gelen bebişlerden korkuyoruz...doktora gittim ama inan pişman oldum diyebilirim gittiğime cumadan beri testlerdi ultrasondu tomografiydi uğraşıyorum bi de kist çıktı başıma.
sonuçlar bugün öğleden sonra çok merak ediyorum doktor ne diyecek...
kist olayından önce kesinlikle hapı tavsiye etmiyorum pre. ile korunun demişti?:1shok:
Tam gaz devam ediyor ama para oldukça kaydirigubbakcemile3mrb kıslar bende temmuzda evleniyorum. az bişi kaldı tesadüf burayı gördüm ve hemen dikkatimi çekti a.s hazırlıklar sizde ne alemde
Toibicm derdi veren Allah şifasınıda verir üzülme tatlım annene bol bol moral verin.ınşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur..ölmek istiyorum kızlarr moralim çok bozuk
Bende bu sandalete bittim :asigim: Geçen sene sezon indirimden 3 tane nine w..aldım bu sene bana ayakkabı yasak Çok üzgünüm çoookkızlarr haftasonu aldığım cicilerimmmmhihoyyyt
Pashminam benim babamda bi böbreğinde 8mm diğerinde 9 mm taş vardı..Doktor bunlar yerinden bi oynasın şaftın kayar demiş.Kızlar sormuşsunuz moralim bozuktu yazmıştım ya size sebebini, söyliim aşkım böbrek taşı düşürüyomuş bel ağrısı diye gidio dr kas gevşetici iğne verip salmışlar geçen çarşa. pazartesi sabah 6 da acile gitmiş o zman teşhis etmişler bir tanesi düşmek üzere iki tanesi de böbrekteymiş çok üssüldüm bende yaa çok ağrısı oluyo çünkü aklım onda takılı hep
kaydirigubbakcemile3 bi yelizci daha çıktı.Bu gelinlikte pronovias deusto modeli olsa gerek evet bolerosu benimde hoşuma gitmiştikızlar başka bir siteden alıntı yaptım kızın fırfırlı cepkeni hoşuma gitti bende aynısını diktiriyim diyorum
sizede göstermek istedim alıntı yapmayın silecem kızın fotosunu izinsiz burada yayınlamam ayıp olur o yüzden yüzünü sildim daha sonrada resmi kaldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?