Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya koskoca site bukadarmı korunmasız ben anlamıyorum bu kadar kolay kilitlenebiliyo

eudo şuanda indirim var nine w de:)) hemen kaptım bende:)))

ya sitemizden ne istiolar anlamadım 2 lafın belini kıramadık şurdaaaa
Yok gamzecim almim ben :1ninca: ALıncak başka şeyler var.Ayakkabı alırsam artık annem camdan aşağı ikimizi birden atar kaydirigubbakcemile3
2.si güzel eudo gamze o marka nerelerde satılıyo acaba izmirde varmıdır bende bayıldım sandalete

Toprağım Forum bornovada var tatlım.Nine west çok kaliteli ayakkabıları acaip güzel şeyler var çantalarıda çok kullanışlı yerimseniben Arada böyle indirimler yapıyolar süper oluyor delikafadulden Ama hepsi çalışırken alınıyormuş,şimdi nerdeee senağlama

ben çeyizciyim efendim heryerim dantel olucak diyenlere özel bardak

ben ilginç şeylerden hoşlanırım diyenlere...

bende ikinciyi beğendim nişan tepsisimi olcak o ? bende nişan yastığı yaptım kendim nişanlım çok şaşırdı benim yaptığıma inanamadı bi türlü:)

ıkıncı resım güzelmiş

Offff bu ne yaaa bişi okunmuyor siteye girilmiyor sayfadan sayfaya atlarken korkar oldum valla

gecmıs olsun pashmına cnm

inş. tez zamanda geçer kuşum yaa
herkezın askıda suprızler yapmaya başladııı
pashmine gecmıs olsn cnmcokacimcoook yemeğe gıdıyom

SAOL eSMy CİM

Son düzenleme:
Bugün kurşun döktürmeye karar verdim kızlar ütü yaparken kısa devre yaptı ve bomm acayip korktum, markası da tefaldi üstelik kendime de tefal alcaktım ama

Bugün kurşun döktürmeye karar verdim kızlar ütü yaparken kısa devre yaptı ve bomm acayip korktum, markası da tefaldi üstelik kendime de tefal alcaktım ama

bencede kurşun döktürmek iyidir fatma anamızdan kalmış bizlere hafifler insan

çok güüzel ayakkabı bunların ikisideeee. hihoyyyt

sağol şekercim

kızlar aşkım şimdi koli geldii bana çok mutlu oldum birden

:asigim:

kaçırdım

Kızlar elimde böyle bir sepet var..

Ben bu şekilde kına sepeti yapsam nasıl olur ?

ben çeyizciyim efendim heryerim dantel olucak diyenlere özel bardak

tam benlik :roflol:
bide klozetimin oturma yerine örersem tam süper olacak çeyizim

Ay ne fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…