Yok gamzecim almim ben :1ninca: ALıncak başka şeyler var.Ayakkabı alırsam artık annem camdan aşağı ikimizi birden atar kaydirigubbakcemile3eudo şuanda indirim var nine w de:)) hemen kaptım bende:)))
ya sitemizden ne istiolar anlamadım 2 lafın belini kıramadık şurdaaaa
2.si güzel eudo gamze o marka nerelerde satılıyo acaba izmirde varmıdır bende bayıldım sandalete
ben çeyizciyim efendim heryerim dantel olucak diyenlere özel bardak
[ımg]http://www.10marifet.org/imaj/senay1982/aybardagi5.jpg[/ımg]
ben ilginç şeylerden hoşlanırım diyenlere...
[ımg]http://www.postaciniz.com/wp-content/uploads/2008/10/super_tasarimli_bardak_postaciniz_com_002.jpg[/ımg]
gecmıs olsun pashmına cnm
herkezın askıda suprızler yapmaya başladııı
pashmine gecmıs olsn cnmcokacimcoook yemeğe gıdıyom
Yafs canım sorma cumartesi gittik alamadık 1 mayıs diye Çok üzgünüm çoook
Pashminam benim babamda bi böbreğinde 8mm diğerinde 9 mm taş vardı..Doktor bunlar yerinden bi oynasın şaftın kayar demiş.
Ameliyat dedi babamda çok korkar ameliyattan.Sonra bi arkadaşı söylemiş karabaş otu aldık kaynattık su giibi hep onu içti..
Doktora kontrole gitti taşlarda eser kalmamış nasıl gitti bu taşlar demiş.Meslek sırrı doktor bey demiş kaydirigubbakcemile3
Bak Karabaş otunu alın muhakkak deneyin canım yerimseniben Çok geçmiş olsun bu arada :Saruboceq:
kARABAŞ OTUNU not ettim teşekkür ederim arkadaşım en büyüğü 4 mm lik miş ama ağrısı yetio tabi allah herekse şifa sağlık versin en önemlisi bu parayla olacak şeyler halollur bi şekilde ama sağlık gelmez ger.
[Ben bu şekilde kına sepeti yapsam nasıl olur ?
Bnece kesinkilke 2 numara betam
Bugün kurşun döktürmeye karar verdim kızlar ütü yaparken kısa devre yaptı ve bomm acayip korktum, markası da tefaldi üstelik kendime de tefal alcaktım ama
çok güüzel ayakkabı bunların ikisideeee. hihoyyyt
kızlar aşkım şimdi koli geldii bana çok mutlu oldum birden
kızlar başka bir siteden alıntı yaptım kızın fırfırlı cepkeni hoşuma gitti bende aynısını diktiriyim diyorum sizede göstermek istedim alıntı yapmayın silecem kızın fotosunu izinsiz burada yayınlamam ayıp olur o yüzden yüzünü sildim daha sonrada resmi kaldırcam
ben çeyizciyim efendim heryerim dantel olucak diyenlere özel bardak
Bugün kurşun döktürmeye karar verdim kızlar ütü yaparken kısa devre yaptı ve bomm acayip korktum, markası da tefaldi üstelik kendime de tefal alcaktım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?