bencede kurşun döktürmek iyidir fatma anamızdan kalmış bizlere hafifler insan
Bugün kurşun döktürmeye karar verdim kızlar ütü yaparken kısa devre yaptı ve bomm acayip korktum, markası da tefaldi üstelik kendime de tefal alcaktım ama
BUGUN muhabbet edemedik şurda ya off
Arsima düğünde ki ayakkabına bayıldım canım çok şık yaptırcakmıydın??*
Bugün kurşun döktürmeye karar verdim kızlar ütü yaparken kısa devre yaptı ve bomm acayip korktum, markası da tefaldi üstelik kendime de tefal alcaktım ama
çok geçmiş olsun canım...
benden sana daha korunaklı bir tavsiye
nazar duası ,ayetel kürsi,felak ve nas surelerini üzerinde küçük bir muska yapıp taşı ve kendin kendi üzerine yada büyüklerine okut .onlar kale gibidir bizi her türlü kaza beladan Allahın izniyle korur hayatım...
Offf be sonunda çatladımm yaa bu nee Çok üzgünüm çoook
Bu arada herkes 2.beğenmişş teşekkür ederim kızlarr Şeniz
Ben yarın malzemeleri alayım yapmaya başlayım bakalım benimki nasıl olacak :uhm:
Pashminam geçmiş olsun kuzumm dikkatli ol :teselli: Kurşun döktür bencede yerimseniben
canım ya ben burda daha oncede yazmıstım tefallerin eski utulerinde boyle bir sorun var, komsumuzun, onun akrabasının ve bizim basımıza geldi. 5-6 yıl sonra rezistansları yanıyor, tamda dediğin gibi utu yaparken elinde kısa devre olmus gibi yanıyor ve bomm. komsumuzun beyaz esya tamircisi damatları var ve o tefal utulerin rezistanslarının plastik tarzı bir madde oldugunu 5-6 yılda genelde omrunu tamamladıgını soyledi ama yeni olanlar farklı olabilir. ben oyuzden braun yada philips alacagım utuyu (buyuk ihtimal philips alacagım)
nazarlaramı geldin güzelim ? dikkat et kendineeee CADIARZU
kızlar bende dün mikser ve kek kalıbı aldım.mikser moulinex. bu arada bilginiz olsun kızlar moulinex de tefalin yan ürünüymüş.aynı rowenta gibi yani.kek kalıbımı da en öndeki uzun dikdörtgen olandan aldım bir tane.tefalin. rengi sarı benimkinin
Sulfat az kalmıs 3 ay sona evlıler kervanına katılmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?