Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bencede kurşun döktürmek iyidir fatma anamızdan kalmış bizlere hafifler insan

evet canım hakikaten hafiflio insan ben geçen günlerde 2 gün üst
üste günde 2 tane olmak üzere tam 4 tane bardak kırdım böyle zıplad zıpladı zıpladı ve betona düşüp büyük bir parça kalmamacasına dağıldılar hepsi elim tutmadı resmen o 2 gün sonra okudu bi yaşlı teyze nazar duası acayip iyi gelmişti. Bide bardak kırdıkça açıldım komik gelebilir kırdıkça rahatladım resmen . İnanırım bu tip şeylere nazara kurşuna fala falan

Bugün kurşun döktürmeye karar verdim kızlar ütü yaparken kısa devre yaptı ve bomm acayip korktum, markası da tefaldi üstelik kendime de tefal alcaktım ama

çok geçmiş olsun canım...
benden sana daha korunaklı bir tavsiye
nazar duası ,ayetel kürsi,felak ve nas surelerini üzerinde küçük bir muska yapıp taşı ve kendin kendi üzerine yada büyüklerine okut .onlar kale gibidir bizi her türlü kaza beladan Allahın izniyle korur hayatım...

Offf be sonunda çatladımm yaa bu nee Çok üzgünüm çoook

Bu arada herkes 2.beğenmişş teşekkür ederim kızlarr Şeniz
Ben yarın malzemeleri alayım yapmaya başlayım bakalım benimki nasıl olacak :uhm:

Pashminam geçmiş olsun kuzumm dikkatli ol :teselli: Kurşun döktür bencede yerimseniben

Bugün kurşun döktürmeye karar verdim kızlar ütü yaparken kısa devre yaptı ve bomm acayip korktum, markası da tefaldi üstelik kendime de tefal alcaktım ama

canım ya ben burda daha oncede yazmıstım tefallerin eski utulerinde boyle bir sorun var, komsumuzun, onun akrabasının ve bizim basımıza geldi. 5-6 yıl sonra rezistansları yanıyor, tamda dediğin gibi utu yaparken elinde kısa devre olmus gibi yanıyor ve bomm. komsumuzun beyaz esya tamircisi damatları var ve o tefal utulerin rezistanslarının plastik tarzı bir madde oldugunu 5-6 yılda genelde omrunu tamamladıgını soyledi ama yeni olanlar farklı olabilir. ben oyuzden braun yada philips alacagım utuyu (buyuk ihtimal philips alacagım)

ay benim kuzeniminde gecen tefal ütüsü patlamış benimki de tefa benim başıma öyle bişey gelirse bidaaha ütü yapamam zaten zaten bilmediğim prizlere fişi sokarken cok tırsıyprum

kızlar bende dün mikser ve kek kalıbı aldım.mikser moulinex. bu arada bilginiz olsun kızlar moulinex de tefalin yan ürünüymüş.aynı rowenta gibi yani.kek kalıbımı da en öndeki uzun dikdörtgen olandan aldım bir tane.tefalin. rengi sarı benimkinin

kızlar meraba.geçmişi okuyodumda bi konu hakkında yaziim dedim.ben evli diilim tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullanıyorum.diane35.herkes bişeler sölemiş.kilo aldırması şişlikler vs..ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ve hiç kilo almadım.kilo almak istediğim halde almadım.yalnızca göğüslerde 1 bedene yakın büyüme yapıyo o kdr.oda kötü bişe diil yani :) ayrıca sölim bende sivilce ve tüylenme problemi wardı bunlar için kullnıyorum ben.ve inanılmaz bi değişim oldu.çok ama çok memnunum.ve çevremde diğer doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlarımda hiç kilo almadı ve yan etkisi olmadı.yinede bi doktora danışın derim..

Saol canım hepsini ezbere biliom ama üstümde taşımakta fayda var dediğin gibi....

Beta ist. da eminönünde 20-30 milyon sanırım bu tip şeyler pahalıya gemesin bir sürü inci cincik malzamesi var kuşumm,

Bende tefal kazanlı ütü düşünüodum ama bundan sonra ne olur bilmem epey korktum benim sesime annem korktu bütün sigortaları attırdı. Ama anneme philips azur alıcam anneler günü hediyesi...

nazarlaramı geldin güzelim ? dikkat et kendineeee CADIARZU

Valla aşkımla benim üzerimde bişeyler dolanıyo bir aydır allah beterinden korusun songacım yaa bunlar ufak tefek.

Songa hepsini güle güle kullan canım bende kek kalıbı almıştım 4 parça resimdekiler gibi ama tefal marka değil Fackelllmann 20 ytl idi.

Güzel güzel mamalar hazırlaman dileğiyle

Sayfaları zar zor okudum kısmen. Hemşom sen sepet malzemesi alırken dikkat et. Astarı yüzünden pahalı olmasın. Geçen sordum hep 15-20 lira civarıydı

ınss cnmm benımm hep mutlu olursun ınss..cnm bır gun bızede gelır elbett sıra :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…