Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hazır sitemiz çalışıyorken birkaç bişey ekleyeyim. Bunları geçen hafta almıştım ama ağır olduğundan yeni evime bırakmıştım. Bugün birkaçını aldım

Bardaklı başucu sürahim

Pasta bıçak setim, bıçak sapları da pasta :)))

Cooker çatal kaşık takımım. 6 parça da servisi var içinde.Toplam 37 parça. Servisli ile servis takımsız arasında 7.5 lira fark vardı ben de yedek kullanırım diye servis takımlı aldım Kahvaltı setime takım oldu hihoyyyt

Hepsini taşıyamadığımdan evimde kalan birkaç parça daha bişey var (dondurma kaseleri, tepsi ve nescafe fincanları) onlar da gelince eklerim. Sinaayyy gibi reklamını yapayım önce değilmi arsima kaydirigubbakcemile3

Sayfaları zar zor okudum kısmen. Hemşom sen sepet malzemesi alırken dikkat et. Astarı yüzünden pahalı olmasın. Geçen sordum hep 15-20 lira civarıydı
Hep alışveriş yaptığımız bi yer var o uygun veriyor.Ordan alıcam bakalım..
Buarada cicilerin çok güzel hepsini iyi günlerde kullan yerimseniben

Hep alışveriş yaptığımız bi yer var o uygun veriyor.Ordan alıcam bakalım..
Buarada cicilerin çok güzel hepsini iyi günlerde kullan yerimseniben

Teşekkür ederim canım a.s. Sepetin de hazır olcak ohhhh hihoyyyt Kına aksesuarlarına baktın mı, kına kutuları filan var. Ben daha gelinliği halletmedim yaaa sen gelinliği bitirip kına gecesine başladın Öğretmen olan kardeşim geldi, askerimizi görmek için. Cuma kardeşimle gelinlik bakcaz. Ünal modaevine bakalım diyoruz, bir arkadaşı ordan almıştı süperdi. Ben de halledeyim artık gelinlik işini, ama ben diktirmekten korkuyorum

Ben de her zamankinden çok stresliyim roselincim. Balayı işini halledemedik ona canım sıkıldı. en az 10 güne kadar da halletme şansımız yok, baya uçuk bi rakama balayına gitcez. Onun dışında evle ilgili işleri hızlandıralım dedik. Bugün klimamızın montajı yapıldı, onca temizlik yapılmıştı takılan oda toz toprak içinde kaldı Portmantomuz yapılıyor 10 gün sonra onun montajı yapılcak. Ufak ufak gidiyor biz de işler. Mobilyaların ne oldu, nişanlın foto çekebildi mi

CAnım benim ablam bana yatak örtüsü dikiyor.O kına keselerinin kumaşlarındanda süs yastıkları yapıyor ondan kumaş kaldı.Kırmızı ve lame onları eltim aldı bana kına keseleri dikicek makinada bizde oturup içini doldurucaz kurdelayla süslücüz o öyle halolucak bi daha kına kutusu almayalım dedik.Sepetlerede baktım 40 TL den aşşağı yok.Evdede sepetim vardı onu değerlendireyim dedim.Boncuk cıncık kurdela fırfır evde çok var ablam saolsun onun malzemelerinden kullanıcam kaydirigubbakcemile3 Bi kumaş alıcaz o kadar.Oda toptancısı var ucuz verir..Haftayada bi terslik çıkmazsa kına için abiye ve kına malzemeleri alıcaz bakalım..

Gelinlik aklımdan çıktı yaa yeter o bana Bİ tacım kaldı onuda bakıcam artık aksesuarcılara..

oturma odasınada tv sehpamız yok,mutfak masamız yok,onu alıcaz aksesuarlar kaldı bide salon halım alınacak onuda beğendim bi gidip almamız kalıcak.

bide damatlık alınmadı aşkım habire bu aralar bana çalışıyor benimki kolay iş önce senin işleri halledelim diyor napsın :1hug:

sende ufak ufak başla bakmaya canım.İnan hazır gelinlik beğendinmi kaçırma bide dikilcek provolar olacak sen dayanamazsın kaydirigubbakcemile3 Meraktan çatlarsın hemşom Şeniz

Elinde malzemen varsa değerlendir tabii canım. Ohhh abla elti bi yandan çalışıyolar.maşallah size Sende işlerin çoğu bitmiş azı kalmış. Ben de azı bitti, çoğu duruyor. Ama bizde halletmeye başladık. Damatlık işin en kolayı bence, sonuçta modeller aşağı yukarı aynı. Bir gün önce bile alınır, ama gelinlik Bak beni nasıl tanımış hemen canım hemşom :1hug: Doğru diyosun ben hazır üstümde görmeden gece rüyalarıma girer. Hazır beğendiğim olursa hiç affetmicem kaydirigubbakcemile3 Şuan gece gündüz portmantoyu düşünüyorum onun hazırını görmedim yaaa, bitene kadar rahat yok kimseye. sorunluyum ben :roflol:

ayyyy sinir oldum yazıyorum yazıyorum çıkmıyor ya
beta canım maaşallah bitirmişsin herşeyi.allah mutlulukla kullandırsın inşallah. daha önce yazmıştım ama çıkmamış kına sepetini keselerin renginde yaptır uyumlu olur.ben sepete felan bakmadım daha. o kadar çok kına olur mu bilmiyorum hiç neyse ben örgüme kaçıyorum daha 10 parçam kaldı

Kızlarrrrr çok sevinçliyim.....
Bikaç gündür morelim bozuktu biliosunuz yazmıştım... Nişanlım hiç aklımızda yokken beyaz eşya aslında çelik inox mu ne işte almış ekliycektim ekleyemedim kaç gündür yaa...6300 tuttu ama kampanya dışı olsa 8000 falan tutuyodu eski fiayatlar epey çokmuş..

Bu olay beni de etkiledi öylesine YKM ye gitmiştim JUA da %40 indirim vardı 15 tl olan havluları 10 tl aldım.1 tanede tek kişilik nevresim aldım75 tl alışveriş yapana 15 tl hediye çeki veriolardı.Hediye çekini Çay makinesinde kullandım oda 130 idi çek ile 115 e aldım ordan bi çek daha verdiler..Onlada anneme üstüne para koyup krem aldım baya ilginç bi alışveriş oldu.. 10 mayısa kadarmış bu çek olayıııı

Buzdolabı 2017 tl

Çamaşır makinesi 1337 tl 7kg lık

HSV745050T fırın 1447 liraya

Bulaşık makinesi 1500 lira

nevresim jua sanırım 33 lira tek kişilik

Havlularım Jua

Çay makinem Fakir dijital 115 tl maloldu

bilirim tabii aşk olsun Şeniz Bende yatak odasında öyle olmuştum yaptırdık ya biz.Ama sonra amann illaki olacak yaa dedim güzel düşündüm beklediğimden daha güzel olduu :asigim: İçime çok sinmişti.Bak gör seninkide eminim çok güzel olacak yerimseniben Gelinik konusuna gelince bi kaç model giy..Hangisi içine sinerse mesela üstünü çok beğendin.Altınıda söyle şu şöyle olsun burası böyle olsun diye inan çok yardımcı oluyorlar böylece işin daha kolay olur yerimseniben İnşallah istediğin gibi bi model bulursun hemşom :1hug:

damla canım bulaşık ve çamaşır mak.larımız aynı :) buzdolablarımızda aynı kategoriden ama benim ki tepetaklak olanı.hayırlı olsun canım güle güle kullan..

valla sinyacım uzunnnnncaaa bir zamandır birşey alamıyorum sizin aldıkalrınıza bakmakla yetiniyorum maselef..kredi kartım doldu..yakında işten ayrılacağım evlilik sebbeiyle ..bu arada evlilik sebebiyle iş ayrılmada kıdem tazminatını sgk mı veriyor yoksa işverenmi...eğer işim işverene kaldıysa çok zor vermezler((

Az kaldı canım evet hihoyyyt Ben keseleri kırmızı ve lame yapıcam.Sepetede lame boncuklarla çiceklerle süslemeye karar verdim..Bu arada sen epey bi hırslandın bakıyorum kaydirigubbakcemile3 Teyzemde bana sakallı ipten klozet takımı ördü bende onu süslüyorum bu aralar yerimseniben
Yaa ne güzel şeyler almışsınız hihoyyyt
Havlularına bayıldımm canımm :asigim: Renkleri,görüntüsü süperler..
Bide beyaz eşyalarında hayırlı olsun yerimseniben

damla canım bulaşık ve çamaşır mak.larımız aynı :) buzdolablarımızda aynı kategoriden ama benim ki tepetaklak olanı.hayırlı olsun canım güle güle kullan..

damla beyaz esyaalrını güle güle kullan ..bende bulaşık makinemi değiştirerek fark odeyip senin aldıgını aldım..iyiki değiştirdim ...anca içime sindi..fırınımızda benziyor..ama benimki üstü cam seramik olanından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…