Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

DAMLACIM HAVLULARIN SÜPER ıNDıRıM UMARIM DEVAM EDER H.SONUNA KADAR BNDE alıcam kesinlikle kaçırmam havlukolik olarak bu fırsatı

ne adresi burcucum :uhm:

yawrucum normal kadınlar kulübü sitesini tıklayınca acı ceehre çıkıyor bu forumun adresini biri verdi banada girdim :uhm: siz nasıl normal adresten girdiniz:sm_confused:

damlacım beyaz eşyada çok doğru bir marka tercih etmişsin :1hug:
buzdolabımız hariç tüm beyaz eşyalarımız aynı kuzucuğum Şeniz
jua havlulardada aynı olan modellerimiz var :1hug:
yalnız keşke çaycını öyle ikili almasaydın. çünkü bizde aynı modelin tefali vardı annem kaldırdı çünkü çayı hem soğutuyor hede tezgahta yer kaplıyor diee:1no2: inşallah bu öyle değildir.. :teselli: hepsini güle güle can sağluğıyla kullan canımŞeniz

yanılmıosam işveren verio ben işverenden aldım çünküü

CAnım bana direk mailime adres geliyor oraya tıklıyorum.Direk bu sayfaya geliyorum kaydirigubbakcemile3

yanılmıosam işveren verio ben işverenden aldım çünküü

tühh para alamicam o zaman desene((
burcuuuuuu balımmmmm hoşgelmişsin bende arama motorunda kadınlar kulübü diye yazıyorum ilk linkte acı cehre cıkıyo ikinci linke tıkladıgımda da giriliyo kuşum..

Son düzenleme:
Burcu ben tesadüfen buldum. Ben de acı çehre çıkıyordu. Sonra kayıtlı bi sayfaya tıkladım çıktı kaydirigubbakcemile3

tobimm canım bir ara sayfa açıldığında görmüştüm ama KK cevap yazmama engel oldu üstelik cevapda yazmıştım ama yollatmadı...(((
tobim balımm bak 1.5 sene içinde 3 halam birden göğüs kanserine yakalandı. ama gerçekten 3 üde atlattı. erken teşhis inan kurtarıcı faktör burda. ınşallah bir şeyi yoktur ama varsada dünyanın sonu değil. kendini kötüye alıştır. ve güçlü olacağına kendini şartla. Çünkü moral motivasyon çok önemli... ve buketçiğiminde dediği gibi tıp gerçekten çokkk ilerledi... Allah dermansız dert vermesin hiç kimseye....

Kızlar bu arada nihayet bugün misafir yemek takımım geldi akşam vakti. hihoyyyt Ama henüz kutuyu açmadım, yarın fotoğraflayıp eklicem hemen

tühh para alamicam o zaman desene((
burcuuuuuu balımmmmm hoşgelmişsin bende arama motorunda kadınlar kulübü diye yazıyorum ilk linkte acı cehre cıkıyo ikinci linke tıkladıgımda da giriliyo kuşum..

Belli olmaz canım yaa alırsın belki para
napayım ama, hem yeni cicilerimi eklemek istedim, hem de siz olmadan yapamadım

Kızlar bu arada nihayet bugün misafir yemek takımım geldi akşam vakti. hihoyyyt Ama henüz kutuyu açmadım, yarın fotoğraflayıp eklicem hemen

Hoşgeldin sülfat ekle bakalım cicilerine...

Kızlar bu akşam mı gidilmeli dilek tutmaya gülü dibine yarın hıdrelles ya???

Bne gidiom annemi kaldırdım gül dibine kızlar gelirim 10 dk'da

Kk KIZLARI ıÇıN HAYIRLI KISMET SAĞLIK ŞANS VE BOL PARA DıLıYCEM.
kENDıM ıÇıNDE...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…