Az kaldı canım evet hihoyyyt Ben keseleri kırmızı ve lame yapıcam.Sepetede lame boncuklarla çiceklerle süslemeye karar verdim..Bu arada sen epey bi hırslandın bakıyorum kaydirigubbakcemile3 Teyzemde bana sakallı ipten klozet takımı ördü bende onu süslüyorum bu aralar yerimseniben
yawrucum normal kadınlar kulübü sitesini tıklayınca acı ceehre çıkıyor bu forumun adresini biri verdi banada girdim :uhm: siz nasıl normal adresten girdiniz:sm_confused:
sulfat canım yemek takımını bende sabırsızlıkla bekliyorum. 3. takımı almayı düşünüyorum da
evet canım elime bişi alınca hemen bitirmek istiyorum.gece gündüz çabalıyorum :) elimdekiler bittikten sonra bende banyo ve wc için takım öreceğim inşallah.özel ipi varmış ondan örcem. sen nasıl süsledin paylaşta bana da fikir olsun
canımcım adres cubuğuna ben k harfini yazıyorum gelen linklerde de sonu forum.php olana tıklıyorum direk forum geliyor.ana sayfadan geçiş felan yapmıyorum ben hihoyyyt üyesi olduğum her forumda aynı yöntemi kullanırım en sağlıklısısenin için adresi buraya da yazıyım istersen sık kullanılanlara kayıt et http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php
burcu ya sen ne yapcaktık suprızz dogum gunu ıcınnn
Hazır sitemiz çalışıyorken birkaç bişey ekleyeyim. Bunları geçen hafta almıştım ama ağır olduğundan yeni evime bırakmıştım. Bugün birkaçını aldım
Bardaklı başucu sürahim
Pasta bıçak setim, bıçak sapları da pasta :)))
Cooker çatal kaşık takımım. 6 parça da servisi var içinde.Toplam 37 parça. Servisli ile servis takımsız arasında 7.5 lira fark vardı ben de yedek kullanırım diye servis takımlı aldım Kahvaltı setime takım oldu hihoyyyt
canımmmmm yaa pasta servislerine bayıldımm şahane yaaaaaaaa:sm_cool: ay çok beğendim... :1rolleyes: güle güle kullan çiçekimmm ŞenizŞenizŞeniz
sulfatcımm gule gule kullan hayatım
yavrum kac gundur gıremıyorumkıı yaa kesınn cılgın bıseydırr emınımde merak ettım:1hug:
Ayyyy tatlişim :1hug: Teşekkür ederim, sana da alayım o servislerden
Ahhh burcucum stresim yetmiyor bu sitenin bu hali iyice stres ediyor beniklava:Ben gül ağacını nerden bulam ki, bana da deyin hele başka bişey yok mu dilek için :çok üzgünüm:
Üçüncü takım mı, misafir için mi kaydirigubbakcemile3 Benim gibi birini daha mı buldum ne. Dün de bir takım eklemiştim ama o 6 kişilikti.Bu yeni aldığım 12 kişilik. Sabah eklicem inşallah a.s
lülülülülülühayatım yaaa daha ne yapcan gayett guzell benceee bende adapazarındayımmm basıyım sızı
sulfat canım pasta servislerini yeni gördüm senin mesajında çıkmamış :s burcum alıntı yapınca farkettim. ne kadar aldın canım ya çok şeker duruyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?