Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pashmina hoşbulduk tatlım. Nasılsın? Yaw gül dibi bulmam zor başka ne yapılır dilek için :uhm:

evet canım elime bişi alınca hemen bitirmek istiyorum.gece gündüz çabalıyorum :) elimdekiler bittikten sonra bende banyo ve wc için takım öreceğim inşallah.özel ipi varmış ondan örcem. sen nasıl süsledin paylaşta bana da fikir olsun

yawrucum normal kadınlar kulübü sitesini tıklayınca acı ceehre çıkıyor bu forumun adresini biri verdi banada girdim :uhm: siz nasıl normal adresten girdiniz:sm_confused:

canımcım adres cubuğuna ben k harfini yazıyorum gelen linklerde de sonu forum.php olana tıklıyorum direk forum geliyor.ana sayfadan geçiş felan yapmıyorum ben hihoyyyt üyesi olduğum her forumda aynı yöntemi kullanırım en sağlıklısı senin için adresi buraya da yazıyım istersen sık kullanılanlara kayıt et http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php

sulfat canım yemek takımını bende sabırsızlıkla bekliyorum. 3. takımı almayı düşünüyorum da

Üçüncü takım mı, misafir için mi kaydirigubbakcemile3 Benim gibi birini daha mı buldum ne. Dün de bir takım eklemiştim ama o 6 kişilikti.Bu yeni aldığım 12 kişilik. Sabah eklicem inşallah a.s

sağol prensesimmmm Şeniz
burcu ya sen ne yapcaktık suprızz dogum gunu ıcınnn

canikom anlatmıştım geçen burdaa okumadın mı hayatısımm Şeniz

sulfat kuuzm şimdi gidip sayfaya bakıyorum KK izin verirse. çünkü şu mesajı yazmak için bile 5 dakikadır bekliyorum :çok üzgünüm:

hamidem balım bana yazmışsın ama cevap veremedim işte deminden beri ay inşallah bu defa yollayabilirim... :çok üzgünüm:
bende gül ağacının dibine resim yapıp koydum allah dualarıızı kabul etsin kızlarrr:1rolleyes:

canımmmmm yaa pasta servislerine bayıldımm şahane yaaaaaaaa:sm_cool: ay çok beğendim... :1rolleyes: güle güle kullan çiçekimmm ŞenizŞenizŞeniz

yavrum kac gundur gıremıyorumkıı yaa kesınn cılgın bıseydırr emınımde merak ettım:1hug:

Ahhh burcucum stresim yetmiyor bu sitenin bu hali iyice stres ediyor beni klava:Ben gül ağacını nerden bulam ki, bana da deyin hele başka bişey yok mu dilek için :çok üzgünüm:

yavrum kac gundur gıremıyorumkıı yaa kesınn cılgın bıseydırr emınımde merak ettım:1hug:

yok caniko yaa o kadarda çılgın değil :roflol:

şöyle ki kaın babacığımla konuştum 3 zarf hazırladım renkli. içlerinde şiir yazacak. birini kalkarkalkmaz göreceği bir komidinin üstüne diğerini işte banyo aynasının üstünde sonuncuyuda kahvaltı masasına koyacak şiirleride ben yazdım bu arada böyle küçük bir süprizim var. sabah kendim kutlamayı planlıyordum ama çalışıyorum sabahtan. yerimseniben sonra öğlenleyinlede onu adapazarında dağ evleri var oraya davet edicem. romantik bir kutlama yapıcaz baş başaaaasositososito işte böyle kuzum varsa yeni başka ekstra fikirleri olan vallahi açığım her türlü fikre. ama çılgın fikir kalmadı yahu. pankart yazıp sabah işe gideceği vakit evinin önünde kızkardeşimle açtığımız bie oldu daha ne yapalım :roflol:

Ahhh burcucum stresim yetmiyor bu sitenin bu hali iyice stres ediyor beni klava:Ben gül ağacını nerden bulam ki, bana da deyin hele başka bişey yok mu dilek için :çok üzgünüm:

yok annem kuralı gül ağacıdır :teselli: ama yürekten ettiğin duada kabul olur bu gecede:teselli:

sulfat canım pasta servislerini yeni gördüm senin mesajında çıkmamış :s burcum alıntı yapınca farkettim. ne kadar aldın canım ya çok şeker duruyorlar ?

Üçüncü takım mı, misafir için mi kaydirigubbakcemile3 Benim gibi birini daha mı buldum ne. Dün de bir takım eklemiştim ama o 6 kişilikti.Bu yeni aldığım 12 kişilik. Sabah eklicem inşallah a.s

canım benim 2 tane 12 kişilik 1 tane 6 kişilik takımım var istediğimi günlüğe gerisini misafire kullanacam ama salonumun rengine uygun bir takım ile suplalar almak istiyorum inşallah alırım. bekliyorum canım fotonu...

burcum rica ederim ne dimek

lülülülülülühayatım yaaa daha ne yapcan gayett guzell benceee bende adapazarındayımmm basıyım sızı

evet cnm bılıyorumm geyveye gelmeden ben geyvedeyımmm hep ordan gecerımm sapancada guzelll ama hıc bı yerı gezemıomm askım kızıoo bana

sulfat canım pasta servislerini yeni gördüm senin mesajında çıkmamış :s burcum alıntı yapınca farkettim. ne kadar aldın canım ya çok şeker duruyorlar ?

Canım çok ucuz, 5 liracık. Sap kısımları pasta olan yerler, biraz sert, tutması filan rahatsız edici ama zaten pasta keserken ne kadar elinde tutarsın ki? Ben de görüntüsüne bayılıp aldım :1rolleyes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…