evet cnm bılıyorumm geyveye gelmeden ben geyvedeyımmm hep ordan gecerımm sapancada guzelll ama hıc bı yerı gezemıomm askım kızıoo bana
Canım çok ucuz, 5 liracık. Sap kısımları pasta olan yerler, biraz sert, tutması filan rahatsız edici ama zaten pasta keserken ne kadar elinde tutarsın ki? Ben de görüntüsüne bayılıp aldım :1rolleyes
hosgeldınnn cnmm demınn ole bakıodum acık gordumm nerelerdee dedımm geldınna.s
Canım çok ucuz, 5 liracık. Sap kısımları pasta olan yerler, biraz sert, tutması filan rahatsız edici ama zaten pasta keserken ne kadar elinde tutarsın ki? Ben de görüntüsüne bayılıp aldım :1rolleyes
ii geceler bukettt bende optumm cook
damla canım bulaşık ve çamaşır mak.larımız aynı :) buzdolablarımızda aynı kategoriden ama benim ki tepetaklak olanı.hayırlı olsun canım güle güle kullan..
Az kaldı canım evet hihoyyyt Ben keseleri kırmızı ve lame yapıcam.Sepetede lame boncuklarla çiceklerle süslemeye karar verdim..Bu arada sen epey bi hırslandın bakıyorum kaydirigubbakcemile3 Teyzemde bana sakallı ipten klozet takımı ördü bende onu süslüyorum bu aralar yerimseniben
Yaa ne güzel şeyler almışsınız hihoyyyt
Havlularına bayıldımm canımm :asigim: Renkleri,görüntüsü süperler..
Bide beyaz eşyalarında hayırlı olsun yerimseniben
damla beyaz esyaalrını güle güle kullan ..bende bulaşık makinemi değiştirerek fark odeyip senin aldıgını aldım..iyiki değiştirdim ...anca içime sindi..fırınımızda benziyor..ama benimki üstü cam seramik olanından..
DAMLACIM HAVLULARIN SÜPER İNDİRİM UMARIM DEVAM EDER H.SONUNA KADAR BNDE alıcam kesinlikle kaçırmam havlukolik olarak bu fırsatı
yawrucum normal kadınlar kulübü sitesini tıklayınca acı ceehre çıkıyor bu forumun adresini biri verdi banada girdim :uhm: siz nasıl normal adresten girdiniz:sm_confused:
damlacım beyaz eşyada çok doğru bir marka tercih etmişsin :1hug:
buzdolabımız hariç tüm beyaz eşyalarımız aynı kuzucuğum Şeniz
jua havlulardada aynı olan modellerimiz var :1hug:
yalnız keşke çaycını öyle ikili almasaydın. çünkü bizde aynı modelin tefali vardı annem kaldırdı çünkü çayı hem soğutuyor hede tezgahta yer kaplıyor diee:1no2: inşallah bu öyle değildir.. :teselli: hepsini güle güle can sağluğıyla kullan canımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?