Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hosgeldınnn cnmm demınn ole bakıodum acık gordumm nerelerdee dedımm geldınna.s

evet cnm bılıyorumm geyveye gelmeden ben geyvedeyımmm hep ordan gecerımm sapancada guzelll ama hıc bı yerı gezemıomm askım kızıoo bana

evett geyveye gelmedennn kaydirigubbakcemile5 anaaa demek sen geyvedesin şaka gbi kızzz... hihoyyyt ayın 15 inde orda olucam inşallah kaydirigubbakcemile3

Canım çok ucuz, 5 liracık. Sap kısımları pasta olan yerler, biraz sert, tutması filan rahatsız edici ama zaten pasta keserken ne kadar elinde tutarsın ki? Ben de görüntüsüne bayılıp aldım :1rolleyes

kızım ekmek doğramıycan onlaa:mymeka: tabii azcık rahatsız olacak obların hepsi öyle. ama böyle sevimli olanunı az. genelde garip garip şeyler koyuyorlar oralara:roflol: bu böyle pasta gibi sanki sandviç gibi çok şekerler yahuu

kızlar ben gidiyorum müsadenizle sabah erken kalkıcammm

iyi gecelerrrrrŞeniz

ayın 15 ınde bende burdayımm cıcımm sıkıldım ama burdan yaaaa.....canımcım agustosta senden yardım alabılırım askımın d.gunu napsam dıeee delırıyorum ama sen varsın korkmuyorum artık:1hug::dance:

herkeseee hayırlıı geceler bende yatıyorumm cok karnısım ayıyyoooosenağlama

sorun cıkıo demıı bukett yaa sabahtan berıı krız gecıyorumm gırmıooo

damla canım bulaşık ve çamaşır mak.larımız aynı :) buzdolablarımızda aynı kategoriden ama benim ki tepetaklak olanı.hayırlı olsun canım güle güle kullan..

DAMLACIM HAVLULARIN SÜPER İNDİRİM UMARIM DEVAM EDER H.SONUNA KADAR BNDE alıcam kesinlikle kaçırmam havlukolik olarak bu fırsatı

Teşekkürler kızlar... Valla çok güzel bir duyguymuş onu anladım... ÇAycıyı denedik ben bunu misafir gelince kullanmak istiyorum ama kettle olarak sürekli olcak demliği çok büyük ama su ısıtıcısı sanırım sıcak olmuyor tek sorun o napalım arada çalıştırırız artık.Çelik demlikli çaydanlık tarzından istiyodum nişanlımda vardı elektirik çarpıo dedi vazgeçtim plastikte zararlı bi süre sonra çatlıo en çok içime bu sindi...

günaydın kızlar SULFATCIM CıCıLERıN ÇOK GÜZEL HERKES ALDIKLARINI GÜLE GÜLE KULLANSIN BETACIM YA GELıNLıĞıNı GÖREMEDıM BEN

Kızlar günaydın. herkes aldığı cicleri güle güle kullansın geçmişe dönemiomm
Bende gelinlik görmedimmm
:1no2:

valla tadını kaçırdılar sitenin ya ama koskoca site bukadar çabuk ve kolaymı kitlenir anlamıyorum

günaydınnn.... yarım saattir yazmaya çalışıyorum hata veriyo :çok üzgünüm:

berbat geçen iki günden sonra geldimm nasılsınız kızlarr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…