ölmek istiyorum kızlarr moralim çok bozuk
annemin gögsunde kist vardı daha sonra diğer gögsune sıçradı..bi kaç ay önce ciğerindede çıktı..dün dr gitmişti bu seferde yumurtalıklaırnd açıkmış...6 ayda kontrolu vardı dr b ay önce ve bundan sonra 3 ayd ageleceksin dmeiş...simir testine gitmiş 1 ay önce ve ben yeni duydum...ve dün kanser bölümüne sevk etmişler...annemin yanında belli etmedim ama gece ağla ağla öldüm..
nişanlımlada kavga ettim..ben bu olayları gördükce başka şehirde yaşmaam burda yaşıycam diyorum..bırakamam onları diye...o beni anladığını züldüğünü ama bu şekilde diretmemide bencllik olarak yorumluyo..nasıl bırakıyımda gidiyim ben onları...bana hiç dayanamazlar offff:çok üzgünüm:
bugün bide yıl dönümümüz nişanlımla birlikteliğimizin 2.senesi ama hiç neşem yoksenağlama
bencede bu da kursun dökmekten daha iyi bir fikir... kendine faydazi olmayan kususunun insana ne faydasi olabilir dimi...her daim allahadan yardim istemek gerekir...kursun dökmek günah diye biliyorum. Bide burda bir bebege 40´i cikti diye kursun dökerken kursun daha minicik bebegin üstüne döküldü carsafi deli gecti cogugun yüzünün bir tarafi bide kulagin icin de girmis kursun kulagini yakti.. hastaneye götürdüler allahtan türk bayan doktor varmis durumu aciklamamis yoksa bide kötü muammele yüzünden bebeklerindende olacaklardi.çok geçmiş olsun canım...
benden sana daha korunaklı bir tavsiye
nazar duası ,ayetel kürsi,felak ve nas surelerini üzerinde küçük bir muska yapıp taşı ve kendin kendi üzerine yada büyüklerine okut .onlar kale gibidir bizi her türlü kaza beladan Allahın izniyle korur hayatım...
GÜNAYDINParpalm bizden başka kimse yok sanırım kuzum kaydirigubbakcemile3
düdüklü tencerem
nevresim takımımdan bitanesi
microfiber yorganım
senağlama senağlama senağlamanan komşu sus cnm yanıyo bee yenıldık a..satımcok efkarlığım ama zaten hak eden taraf ezıkbahceydi
ağzının tadını biliyorsun valla cokacimcoookkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck hepinizee. herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın geçmişi okuyamadım sorun var zaten deli oldum kaç gündür.bu arada bugün bende doktora gidiorum kadın doğum sanırım bi enfeksiyon var ama ciddi bişe olduğunu sanmıorum. ya kızlar kaç gündür canım kaymaklı lokum çekio ama heryerde satılandan değil hacı bekirde satılan offffffffffffffff bugün eşim gidip alcak
çok şık bi sofra olmuş canımKIZLAR MISFIRELRIME MASA HAZIRLARKEN YEMEK TAKIMLARI CEKEYIM DEDIM
bende bu ütüden istiyorum...üstteki ütünün genel özellikleri bunlar
GENEL ÖZELLİKLER
# 3,5 Bar Buhar Basıncı
# 80g/dak Sürekli Buhar Basıncı
# Ayarlanabilir Buhar Çıkışı
# 1 Lt Su Tankı Kapasitesi
# Easy Cord Sistem
# Elektrikli Kordon Sarma
# Kordon Saklama Bölümü
# Tefal Güvencesiyle 2 Yıl Garantili
ben bunun bir üst modelini 350 tlye aldım
işte bu
özellikleride böyle
Buhar basıncı: 4 bar
Sürekli buhar basıncı: 90g/min
Elle sarmalı elektronik kordonu saklama haznesi
Buhar kordonu saklama haznesi
Easycord sistem
Ultragliss diffusion taban
Farklı renk seçenekleri
minik biz iyiyizde sana noldu neden berbat geçti kuzum
GÜNAYDIN
bende varim...evdeki leptop virus kapti ve artik calismiyor... is yerinden ne kadar katip edebiliyorsam artik okadar... bende o x firmaya mail atmistim sitelerine ondan sonra leptop pogramlari yüklemez oldu acaba benim de bilgisayarima mi saldirdilar diye aklimdan gecti ...
senağlama senağlama senağlama
bende bu ütüden istiyorum...
pazartesi öğlen mide ağrısı başladı canım bende ülser var ilaçla tedavi olsada dönem dönem tekrar ortaya çıkıyo senağlama
geçen gece sabaha kadar uyumadım dün akşama kadar evde yattım bugün kendime gelebildim allah yılmaz hocadan razı olsun verdiği ilaçlar sayesinde gece yatabildim..
kızlar noldu siteye kaç gündür ne okuyabildim, ne sayfalardan haberdarım.
geçmişide okuyamadım
ben çeyizciyim efendim heryerim dantel olucak diyenlere özel bardak
ben ilginç şeylerden hoşlanırım diyenlere...
canım ya ben burda daha oncede yazmıstım tefallerin eski utulerinde boyle bir sorun var, komsumuzun, onun akrabasının ve bizim basımıza geldi. 5-6 yıl sonra rezistansları yanıyor, tamda dediğin gibi utu yaparken elinde kısa devre olmus gibi yanıyor ve bomm. komsumuzun beyaz esya tamircisi damatları var ve o tefal utulerin rezistanslarının plastik tarzı bir madde oldugunu 5-6 yılda genelde omrunu tamamladıgını soyledi ama yeni olanlar farklı olabilir. ben oyuzden braun yada philips alacagım utuyu (buyuk ihtimal philips alacagım)
kızlar noldu siteye kaç gündür ne okuyabildim, ne sayfalardan haberdarım.
geçmişide okuyamadım
cnm ütüden istiosan kızlarla toplanıp o siteden alın bence fiyatı çok uygun oluyor.
Bu arada çok geçmiş olsun bende ülser falan yok ama bir kez çektim mide ağrısı çok zor. çok büyük geçmiş olsun cnm:teselli:
Günaydın, hayırlı sabahlar
Keyifler nasıl kızlar
lepi, pike yaptırdınmı?
üstteki ütünün genel özellikleri bunlar
GENEL ÖZELLıKLER
# 3,5 Bar Buhar Basıncı
# 80g/dak Sürekli Buhar Basıncı
# Ayarlanabilir Buhar Çıkışı
# 1 Lt Su Tankı Kapasitesi
# Easy Cord Sistem
# Elektrikli Kordon Sarma
# Kordon Saklama Bölümü
# Tefal Güvencesiyle 2 Yıl Garantili
ben bunun bir üst modelini 350 tlye aldım
işte bu
özellikleride böyle
Buhar basıncı: 4 bar
Sürekli buhar basıncı: 90g/min
Elle sarmalı elektronik kordonu saklama haznesi
Buhar kordonu saklama haznesi
Easycord sistem
Ultragliss diffusion taban
Farklı renk seçenekleri
geçmiş olsun canım mide ağrısının ne olduğunu bilirim :teselli:senağlama senağlama senağlama
ağzının tadını biliyorsun valla cokacimcoook
çok şık bi sofra olmuş canım
bende bu ütüden istiyorum...
alalımyerimseniben
pazartesi öğlen mide ağrısı başladı canım bende ülser var ilaçla tedavi olsada dönem dönem tekrar ortaya çıkıyo senağlama
geçen gece sabaha kadar uyumadım dün akşama kadar evde yattım bugün kendime gelebildim allah yılmaz hocadan razı olsun verdiği ilaçlar sayesinde gece yatabildim..
cnm ütüden istiosan kızlarla toplanıp o siteden alın bence fiyatı çok uygun oluyor.
Bu arada çok geçmiş olsun bende ülser falan yok ama bir kez çektim mide ağrısı çok zor. çok büyük geçmiş olsun cnm:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?