Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar günaydın size bir haberim var ilgilnen olur belki
Tefal Easy Cord 5140 Buhar Kazanlı Ütü toplu alımla 199 a alabiirsiniz

sitenin ismi resmin içinde gizli:jeyyar:
düşünün bakın uygunsa alırsınız belki
buarada hürriyette buna benzer bir kampanya yapmış toplu alımlarda fiyat düşüyor site güüvenilir yani çünkü esas çıkış yeri burası olmakla birlikte hürriyetle de ortak çalışmaları var

üstteki ütünün genel özellikleri bunlar
GENEL ÖZELLıKLER
# 3,5 Bar Buhar Basıncı
# 80g/dak Sürekli Buhar Basıncı
# Ayarlanabilir Buhar Çıkışı
# 1 Lt Su Tankı Kapasitesi
# Easy Cord Sistem
# Elektrikli Kordon Sarma
# Kordon Saklama Bölümü
# Tefal Güvencesiyle 2 Yıl Garantili

ben bunun bir üst modelini 350 tlye aldım
işte bu

özellikleride böyle
Buhar basıncı: 4 bar
Sürekli buhar basıncı: 90g/min
Elle sarmalı elektronik kordonu saklama haznesi
Buhar kordonu saklama haznesi
Easycord sistem
Ultragliss diffusion taban
Farklı renk seçenekleri

tobi cok gecmis olsun allahdan acil sifalar. insallah tez zamanda ilesir.. herseyde vardir bir hayir... üzüntülü sikintili zaman geciriyoruz nisanlin sana nekadar destk olacak böylelikle ögrenebileceksin..

bencede bu da kursun dökmekten daha iyi bir fikir... kendine faydazi olmayan kususunun insana ne faydasi olabilir dimi...her daim allahadan yardim istemek gerekir...kursun dökmek günah diye biliyorum. Bide burda bir bebege 40´i cikti diye kursun dökerken kursun daha minicik bebegin üstüne döküldü carsafi deli gecti cogugun yüzünün bir tarafi bide kulagin icin de girmis kursun kulagini yakti.. hastaneye götürdüler allahtan türk bayan doktor varmis durumu aciklamamis yoksa bide kötü muammele yüzünden bebeklerindende olacaklardi.

Parpalm bizden başka kimse yok sanırım kuzum kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN
bende varim...evdeki leptop virus kapti ve artik calismiyor... is yerinden ne kadar katip edebiliyorsam artik okadar... bende o x firmaya mail atmistim sitelerine ondan sonra leptop pogramlari yüklemez oldu acaba benim de bilgisayarima mi saldirdilar diye aklimdan gecti ...

düdüklü tencerem

nevresim takımımdan bitanesi

microfiber yorganım

nan komşu sus cnm yanıyo bee yenıldık a..satım cok efkarlığım ama zaten hak eden taraf ezıkbahceydi
senağlama senağlama senağlama
peçeteliğim,sirkelik yağlıkla takım olsun die aldım hemen:)1 lira

elmalı şekerliğim 3,5 lira

pasta setim güral porselen 30 lira

renkli kavanozlarım 6 tane aldım 7 liradan

kızlar işte el emeği yorganlar resimler çok net değil kusura bakmayın

ağzının tadını biliyorsun valla cokacimcoook
KIZLAR MISFIRELRIME MASA HAZIRLARKEN YEMEK TAKIMLARI CEKEYIM DEDIM
çok şık bi sofra olmuş canım
bende bu ütüden istiyorum...
minik biz iyiyizde sana noldu neden berbat geçti kuzum

pazartesi öğlen mide ağrısı başladı canım bende ülser var ilaçla tedavi olsada dönem dönem tekrar ortaya çıkıyo senağlama
geçen gece sabaha kadar uyumadım dün akşama kadar evde yattım bugün kendime gelebildim allah yılmaz hocadan razı olsun verdiği ilaçlar sayesinde gece yatabildim..

ne demiştin ki???

ya tamda mandilin yoksun kaçgündür dicektım ki burdasın naber?nasıl gidiyo hazırlıklar:1ninca:

cnm ütüden istiosan kızlarla toplanıp o siteden alın bence fiyatı çok uygun oluyor.

Bu arada çok geçmiş olsun bende ülser falan yok ama bir kez çektim mide ağrısı çok zor. çok büyük geçmiş olsun cnm:teselli:

kızlar noldu siteye kaç gündür ne okuyabildim, ne sayfalardan haberdarım.
geçmişide okuyamadım

Eudorabeta; 2 numara güzel canım.

ben çeyizciyim efendim heryerim dantel olucak diyenlere özel bardak

ben ilginç şeylerden hoşlanırım diyenlere...

Annemin çeyizinden var dantel bardaklıkları halen duruyorlar kaydirigubbakcemile3

pashminam; geçmiş olsun canım, karalahanın dediğini yapabilirsin ama 7 kat sarman gerekiyor. Aşkınada geçmiş olsun giribaru diye bir su var oda işe yarıyor.

Annemin ütüsü tefal 12 yıllık hiç öyle bir sorun çıkarmadı. Ben yere düşürdüğüm için arızalandı.

songa84; cicilerin hayırlı olsun tatlım.

damla-dincer; en büyük eksiklerden birilerini tamamlamışsınız iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.

minik; geçmiş olsun canım. Bendede miğde problemi var ama seninki daha kötü sigara içiyorsan iyice tetikler.

mandilin nerelerde bilen varmı ?

ohh sanırım düzelmiş site okurken filan hızla ilerleyebildim :) öbür türlü insanın giresi gelmiyo valla bu arada günaydın kızlar..

sağol canım gerçekten çok zor çekmeyen bilmez onun acısını şuan düzelmesi için 7 farklı ilaç içiyorum :1hug:

ütüyü alabilmek için önce işe girmem lazım :çok üzgünüm: abdi ibrahimin sınavına girdim bu arada sadece istabuldan sınava giren yaklaşık 1000 kişi vardı diye tahmin ediyorum

mandilin hoşgeldin canım a.s.

arsıma yemek takımınaaa bayıldım gule gule kullan hayatım

tubis sağol canım allah kimsenin başına vermesin ben 3 yıldır çekiyorum ilaç yazdırmaya her gidişimde doktorlar inanmıyo o ilaçları benim kullandığıma...

sigarayı hayatımda elime almış değilim nefret ederim sigaradan...

bu arada bardakları görmemiştim ben 2. yi çok beğendim büyükler biraz sanki sürahi yerine olabilirmi acep

günaydın kızlar
sonunda düzeldi galiba sitemiz dün sıkıntıdan çatladım valla burası olmasa napıcaz bütün gün hiç bilmiyorum
herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın inşallah
minikçim çok geçmiş olsun:teselli:

Günaydın, hayırlı sabahlar
Keyifler nasıl kızlar
lepi, pike yaptırdınmı?

yok canım daha duruyor adres almıştıım yaz sonu yaptırcam sanırım şimdi bu yaz evlenecekler yaptırıyordur pikecilerin başı kalabalıktır.

baya pahalıya almışsın ozaman bu fiyat gayet uygun geliyor.

geçmiş olsun canım mide ağrısının ne olduğunu bilirim :teselli:

evet evet isteyenler isteyenlere haber versin böylece 75 kişi tamamlanınca 199 a alabiliriz belki ben de alırım . şuan son 26 kişide ve son 2 gün bence böyle ütü isteyenlere mail ile haber verin kızlar ben buradan duyurdum fırsat varken isteyenler alsına.s
buarada taksit imkanı da var karta girin bir inceleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…