Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ne demiştin ki???

yaptiklari harektten dolayi kindakilarimi filan yazmisim... kendi mail adresimden ve suan cökmüs olan pc den yazdim :uhm:

gecmis olsun canim...

ah bende kac günden beri ensem sirtim ve omuzumdan basim belada... cuma sabahi sinir sikismisti ilk iki gün kipirdayamadim tabi acisini söylemeye gerek yok sonra hafifler gibi oldu... ama bu kezde geceler kabus olmaya basladi iki geceden beri uyumak lüks oldu... günüz idare ediyor yatinca 5 dak. sonra kitleniyorum cok aciyor boynumu ceviremiyorum omuzumda o sekil tabi.. bu gece oturarak uyudum :bbo:
gece acaba hastaneye gitsem mi diye düsündüm.. gitsem igne yapip yollar diye düsündüm ve vazgectim

lepi ayrıca bu modelde 350ydi ozaman zaten sitedede tek kişilik fiyatı 349 mu ne. arastırıp bi düşünün derim ben hala ödüyomm

lepi ayrıca bu modelde 350ydi ozaman zaten sitedede tek kişilik fiyatı 349 mu ne. arastırıp bi düşünün derim ben hala ödüyomm

aldığına göre iyi bir ütü ozaman canım ve bu fiyata da süper desene bir düşüniyim kartını kullanacağım sevgili sefgilime söyliyim anneme haber edeyim zaten alan alıyor iki gün kala bukadar kişi almışsa son gün kesin 75 olurdelikafadulden

beceren biri olsada onların sitesini göçertse, bize resmen eziyet çekitrdiler. kötükedihüso

fmk canım yapabilirler mümkündür çünkü adamşlar siteyi çökeltti senin pc yimi çökeltmeyecekler hatta siteye virüs bile yerleştirebilirlermiş sanırım ama yapmadılar healde sağlam hala pc

ablam kullanıyo çok memnun bende o yüzden aldım cnm
sitede virüs olabilir mi ki :1shok:

once gunaydın sonra coksukur kavustuk yaa
bı gıdıym dunaksamdan buyana gıren olamamıstır gercı ama bıbakıyım

minik sahi senin iiş görüşmeleri nasıl geçti???

bu sefer sadece sınav yaptılar canım sonuçlara göre belli olcak.. kişilik testine göre sanıım çağıracaklar

hepiniz çok sağolun kızlar....

fmk sana da geçmiş olsun canım..benimde arada boynum tutulur annemden geçen kas sertleşmesi var

Günaydın kızlar. Mandilinim hoş geldin, geçen seni sordum a.s. Sitenin bu hali yüzünden darmadağan olduk :çok üzgünüm: Ama şimdilik sorun yok gibi

Ayyyyyy ikili aylara mı düşmüşüm ben delikafadulden

hoşbuldum çeyizci güzellerim.
bu sıralar iş yerinde çoook iş yüküm var altından kalkamıyorum, ara ara girmeye çalıştım ama
şansıma siteye bi haller olmuş giremedim geçen haftaddan beri.

Ben tam bir koşturmacaya girdimki sormayın, çok az zamanım kaldı.

Beyaz eşyalarımız geldi, baktıkça hoşuma gidiyor :)

Yemek odası takımımızı siparişle yaptırmıştık haftasonu geldi eve, o kadar dilllendirip hata olmasın dediğimiz halde
alakasız şekilde bi kısmının rengini farklı getirmişler. Neyse onu geri gönderdik, düzeltip getirecekler.

Sonra perde işini hallettik, inanın perde seçimi çoook ama çoook zormuş.

Sonra halılarımızın bi kısmını aldık, teslimde yine eksik geldi bi tanesi sonradan getirdiler.
Giriş ve antrenin halısına karar veremedim, onun için sizden yardım isticem.

Mutfak masa ve sandalyesinin siparişini verdik, inşallh tam istedğim gibi olacak.
Evet sandalyeleri kırmızı istedim :):)

Ayakkabımı aldım sonunda, ilk fırsatta eklerim fotosunu.

Haftaya gelinliğimi teslim etcekler, eşyalarımızın kalan kısmı gelecek.
Aksaklıklar çıktıkça insanın hevesini kaçırıyorlar, ama bi şekilde halloluyor moralimizi bozmamak gerek.
Bunların dışında bisssürü cici mutfak eşyaları aldım, inşallh hepsini eklicem.
Şimdilik davetiye-nikah şekeri ve televizyonumuz eksik.

Biraz uzattım sizleri görünce dayanamadım yazdım, kusra kalmayın emi, öptüm sizi.

Son düzenleme:
mandalın canım aldıklarınıı gule gule kullannn cnmm..az kalmıss cnmmm ıns hersey yolunda gıder öpüyorum senii

cnm gule gule kuulan evet perde ve halı hem zor hem esyayı gosterır benbutun hepsını aynıyert eyaptırdım yak oda ve mutfak tuluncne cok memnunum salondan memnun kalmadım ama

mandilincim aldıklarını iyi günlerde kullan canım herşey çok güzel olucak eminim resimleri bekliyoruz meraklaŞeniz

resimlerle dönücem inşallh kızlar şimdilik size güzel sohbetler..
Ben çalışayım biraz :ecrin_bebek:
Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…