ne demiştin ki???
sağol canım gerçekten çok zor çekmeyen bilmez onun acısını şuan düzelmesi için 7 farklı ilaç içiyorum :1hug:
ütüyü alabilmek için önce işe girmem lazım :çok üzgünüm: abdi ibrahimin sınavına girdim bu arada sadece istabuldan sınava giren yaklaşık 1000 kişi vardı diye tahmin ediyorum
mandilin hoşgeldin canım a.s.
evet evet isteyenler isteyenlere haber versin böylece 75 kişi tamamlanınca 199 a alabiliriz belki ben de alırım . şuan son 26 kişide ve son 2 gün bence böyle ütü isteyenlere mail ile haber verin kızlar ben buradan duyurdum fırsat varken isteyenler alsına.s
buarada taksit imkanı da var karta girin bir inceleyin
lepi ayrıca bu modelde 350ydi ozaman zaten sitedede tek kişilik fiyatı 349 mu ne. arastırıp bi düşünün derim ben hala ödüyomm
aldığına göre iyi bir ütü ozaman canım ve bu fiyata da süper desene bir düşüniyim kartını kullanacağım sevgili sefgilime söyliyim anneme haber edeyim zaten alan alıyor iki gün kala bukadar kişi almışsa son gün kesin 75 olurdelikafadulden
ablam kullanıyo çok memnun bende o yüzden aldım cnm
sitede virüs olabilir mi ki :1shok:
minik sahi senin iiş görüşmeleri nasıl geçti???
günaydın kızlar
sonunda düzeldi galiba sitemiz dün sıkıntıdan çatladım valla burası olmasa napıcaz bütün gün hiç bilmiyorum
herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın inşallah
minikçim çok geçmiş olsun:teselli:
yok canım daha duruyor adres almıştıım yaz sonu yaptırcam sanırım şimdi bu yaz evlenecekler yaptırıyordur pikecilerin başı kalabalıktır.
baya pahalıya almışsın ozaman bu fiyat gayet uygun geliyor.
geçmiş olsun canım mide ağrısının ne olduğunu bilirim :teselli:
evet evet isteyenler isteyenlere haber versin böylece 75 kişi tamamlanınca 199 a alabiliriz belki ben de alırım . şuan son 26 kişide ve son 2 gün bence böyle ütü isteyenlere mail ile haber verin kızlar ben buradan duyurdum fırsat varken isteyenler alsına.s
buarada taksit imkanı da var karta girin bir inceleyin
yaptiklari harektten dolayi kindakilarimi filan yazmisim... kendi mail adresimden ve suan cökmüs olan pc den yazdim :uhm:
gecmis olsun canim...
ah bende kac günden beri ensem sirtim ve omuzumdan basim belada... cuma sabahi sinir sikismisti ilk iki gün kipirdayamadim tabi acisini söylemeye gerek yok sonra hafifler gibi oldu... ama bu kezde geceler kabus olmaya basladi iki geceden beri uyumak lüks oldu... günüz idare ediyor yatinca 5 dak. sonra kitleniyorum cok aciyor boynumu ceviremiyorum omuzumda o sekil tabi.. bu gece oturarak uyudum :bbo:
gece acaba hastaneye gitsem mi diye düsündüm.. gitsem igne yapip yollar diye düsündüm ve vazgectim
günaydın kızlar SULFATCIM CİCİLERİN ÇOK GÜZEL HERKES ALDIKLARINI GÜLE GÜLE KULLANSIN BETACIM YA GELİNLİĞİNİ GÖREMEDİM BEN
kızlar meraba.geçmişi okuyodumda bi konu hakkında yaziim dedim.ben evli diilim tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullanıyorum.diane35.herkes bişeler sölemiş.kilo aldırması şişlikler vs..ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum ve hiç kilo almadım.kilo almak istediğim halde almadım.yalnızca göğüslerde 1 bedene yakın büyüme yapıyo o kdr.oda kötü bişe diil yani :) ayrıca sölim bende sivilce ve tüylenme problemi wardı bunlar için kullnıyorum ben.ve inanılmaz bi değişim oldu.çok ama çok memnunum.ve çevremde diğer doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlarımda hiç kilo almadı ve yan etkisi olmadı.yinede bi doktora danışın derim..
Ayyyyyy ikili aylara mı düşmüşüm ben delikafadulden
yawrucum normal kadınlar kulübü sitesini tıklayınca acı ceehre çıkıyor bu forumun adresini biri verdi banada girdim :uhm: siz nasıl normal adresten girdiniz:sm_confused:
Normal adresten girmeye çalıştım ben bugün hep ama hiç acı çehre çıkmadı bende burcu
kızlar günaydın size bir haberim var ilgilnen olur belki
Tefal Easy Cord 5140 Buhar Kazanlı Ütü toplu alımla 199 a alabiirsiniz
sitenin ismi resmin içinde gizli:jeyyar:
düşünün bakın uygunsa alırsınız belki
buarada hürriyette buna benzer bir kampanya yapmış toplu alımlarda fiyat düşüyor site güüvenilir yani çünkü esas çıkış yeri burası olmakla birlikte hürriyetle de ortak çalışmaları var
densem ya ıcımızı rahattln bu konu bırda uzadıuzadı herkez bişeyler dedı senağlama
sulfatttt :asigim:hihoyyyt
hem bende bu adrestengıremedım kzıalr ya kuznm gırıyor ben gıremıuyom delı oldm ama sıdmı masallah cok hızlı
lepi o utuden bende var cokguzel acıyor ama suyondenkötu ıse gıdenler bnm gıbı sabah erkenden ıkı dakka utuleyım olayı olmuyır suyun ısınması epey vakıt alıyor
hoşbuldum çeyizci güzellerim.
bu sıralar iş yerinde çoook iş yüküm var altından kalkamıyorum, ara ara girmeye çalıştım ama
şansıma siteye bi haller olmuş giremedim geçen haftaddan beri.
Ben tam bir koşturmacaya girdimki sormayın, çok az zamanım kaldı.
Beyaz eşyalarımız geldi, baktıkça hoşuma gidiyor :)
Yemek odası takımımızı siparişle yaptırmıştık haftasonu geldi eve, o kadar dilllendirip hata olmasın dediğimiz halde
alakasız şekilde bi kısmının rengini farklı getirmişler. Neyse onu geri gönderdik, düzeltip getirecekler.
Sonra perde işini hallettik, inanın perde seçimi çoook ama çoook zormuş.
Sonra halılarımızın bi kısmını aldık, teslimde yine eksik geldi bi tanesi sonradan getirdiler.
Giriş ve antrenin halısına karar veremedim, onun için sizden yardım isticem.
Mutfak masa ve sandalyesinin siparişini verdik, inşallh tam istedğim gibi olacak.
Evet sandalyeleri kırmızı istedim :):)
Ayakkabımı aldım sonunda, ilk fırsatta eklerim fotosunu.
Haftaya gelinliğimi teslim etcekler, eşyalarımızın kalan kısmı gelecek.
Aksaklıklar çıktıkça insanın hevesini kaçırıyorlar, ama bi şekilde halloluyor moralimizi bozmamak gerek.
Bunların dışında bisssürü cici mutfak eşyaları aldım, inşallh hepsini eklicem.
Şimdilik davetiye-nikah şekeri ve televizyonumuz eksik.
Biraz uzattım sizleri görünce dayanamadım yazdım, kusra kalmayın emi, öptüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?