resimlerle dönücem inşallh kızlar şimdilik size güzel sohbetler..
Ben çalışayım biraz :ecrin_bebek:
Öpüyorum hepinizi
mandilinim çoğu gitmiş azı kalmış canım ya baya toparlamışsınız.
rahatlamana az kalmış yani hayırlısı olsun. Aksilikleri de takmayacaksın yoksa stres çoğalıyor.
Olduğu kadar olsun, sen gelinliğine yoğunlaş o güzel olsun yeter diğer eksikler sonradanda tamamlanır.
buketcım senın de bısey kalmamıs hanııı
zaman olarak bişey kalmadı canım ama eksik çok ev mobilya halı perde :1no2:[/QUOTc] cnm yaa ne zaman dusunuyosunuzz almayıı pekııı ev de mı yok ortada
hoşbuldum çeyizci güzellerim.
bu sıralar iş yerinde çoook iş yüküm var altından kalkamıyorum, ara ara girmeye çalıştım ama
şansıma siteye bi haller olmuş giremedim geçen haftaddan beri.
Ben tam bir koşturmacaya girdimki sormayın, çok az zamanım kaldı.
Beyaz eşyalarımız geldi, baktıkça hoşuma gidiyor :)
Yemek odası takımımızı siparişle yaptırmıştık haftasonu geldi eve, o kadar dilllendirip hata olmasın dediğimiz halde
alakasız şekilde bi kısmının rengini farklı getirmişler. Neyse onu geri gönderdik, düzeltip getirecekler.
Sonra perde işini hallettik, inanın perde seçimi çoook ama çoook zormuş.
Sonra halılarımızın bi kısmını aldık, teslimde yine eksik geldi bi tanesi sonradan getirdiler.
Giriş ve antrenin halısına karar veremedim, onun için sizden yardım isticem.
Mutfak masa ve sandalyesinin siparişini verdik, inşallh tam istedğim gibi olacak.
Evet sandalyeleri kırmızı istedim :):)
Ayakkabımı aldım sonunda, ilk fırsatta eklerim fotosunu.
Haftaya gelinliğimi teslim etcekler, eşyalarımızın kalan kısmı gelecek.
Aksaklıklar çıktıkça insanın hevesini kaçırıyorlar, ama bi şekilde halloluyor moralimizi bozmamak gerek.
Bunların dışında bisssürü cici mutfak eşyaları aldım, inşallh hepsini eklicem.
Şimdilik davetiye-nikah şekeri ve televizyonumuz eksik.
Biraz uzattım sizleri görünce dayanamadım yazdım, kusra kalmayın emi, öptüm sizi.
zaman olarak bişey kalmadı canım ama eksik çok ev mobilya halı perde :1no2:[/QUOTc] cnm yaa ne zaman dusunuyosunuzz almayıı pekııı ev de mı yok ortada
evet cnm kira olucak bizde haziranda kitalarız dedik bu ayda mobilyayı halledicez bakalım nasıl yetişecek :1no2:
evet cnm kira olucak bizde haziranda kitalarız dedik bu ayda mobilyayı halledicez bakalım nasıl yetişecek :1no2:
hımm anladımm cnm benımm ıns hersey guzel olcakk cnmmm allah gonlune gore versın
ben rahat benimki benden rahat düğüne geç kalmayız inşallah kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,
mandilincim her işi halletmişiniz maşallah benim daha ortada bişi yok mobilyalar mobilyacıda bekliyor perde halı daha hiç bakmadım -tatlicadiarzu-gelinliğimde dikime başlandı 15 mayısta provaya gidicem 30 mayısta bitmiş olcak (umarım)benneyaptımki
sulfat aldıklarıma baktın mı kuzum sayfa 3206-3207 yorumlarını bekliom aslanlı deterjanlığımı senin için koydum heeee:1hug:
Bu arada birşey diyecem kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum düğün yaklaştıkça içim sıkılıyor evimden baba ocağımdan kopmaktan korkar oldum sürekli duygulanıyorum hatta bazen evlenmesem mi diye düşünüyor oldum :çok üzgünüm:kardeşlerimi babamı annemi her akşam iş dönüşünde evde görmek bana ayrı bir heyecan veriyor daha sıkı sıkıya bağlandığımı hissediyorum onlaraŞeniz gün geçtikçe daha duygusal daha sevecen oluyorum aileme karşı sanki babama karşı vefasızlık yapacakmışım gibi hissediyorum o evden nasıl çıkacam diye düşünmekten geceleri uykularım kaçar oldu senağlama
ay kopamadım :):)
tubiscim, haklısın canım çoğunu hallettik şükür. Birde gelinlik kusursuz olsun başka bişi istemem.
haa unutmuşum yazmayı birde bunca derdimizin arasında nişanlımın annesi geldi şehir dışından, o da ayrı bi stres
sulfatım, döndüm baktım cidden çooook kıskandım arkidişim çok tatlılarmış. Şaka bi yana güzel yemeklerinde iyi günlerinde kullanırsın inşallh. Çok beğendim.
tubis biz sıramızı sağdıkya ustumuzden yuk kalktı sımdı arkdaslara anlatmaya calsıyoz coksıtres olmayn dıye ama ıste ınsan ıllada yapıyor sıtrsı en mukemmel olsn ıstıyort herşey
:asigim:a.s.:enbuyukkk:
ben rahat benimki benden rahat düğüne geç kalmayız inşallah kaydirigubbakcemile3
hımm anladımm cnm benımm ıns hersey guzel olcakk cnmmm allah gonlune gore versın
çok saol bebişim amin hepimizin inşallahh
esmacım ne demek karışmak gibi olmasın aşkolsun. çok çok haklısın daha dün bunun tartışmasını yaptık.bana diyoki zaten standart büyüklükte alıcaz. nasıl olucaksa o bencede sorun çıkar muhtemelen. ama napalım standartmış ya görcez standartı eve sığmayıncacnm ya karısmak gıbı olmasında ev tutmadan esya almak buyuk hata cok yanılıyorsn ama tabı bosuan krıada vermeyınoda varklava:
günaydın kızlar,
mandilincim her işi halletmişiniz maşallah benim daha ortada bişi yok mobilyalar mobilyacıda bekliyor perde halı daha hiç bakmadım -tatlicadiarzu-gelinliğimde dikime başlandı 15 mayısta provaya gidicem 30 mayısta bitmiş olcak (umarım)benneyaptımki
sulfat aldıklarıma baktın mı kuzum sayfa 3206-3207 yorumlarını bekliom aslanlı deterjanlığımı senin için koydum heeee:1hug:
Bu arada birşey diyecem kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum düğün yaklaştıkça içim sıkılıyor evimden baba ocağımdan kopmaktan korkar oldum sürekli duygulanıyorum hatta bazen evlenmesem mi diye düşünüyor oldum :çok üzgünüm:kardeşlerimi babamı annemi her akşam iş dönüşünde evde görmek bana ayrı bir heyecan veriyor daha sıkı sıkıya bağlandığımı hissediyorum onlaraŞeniz gün geçtikçe daha duygusal daha sevecen oluyorum aileme karşı sanki babama karşı vefasızlık yapacakmışım gibi hissediyorum o evden nasıl çıkacam diye düşünmekten geceleri uykularım kaçar oldu senağlama
isteme zaten canım.
kayınvalide problemmi çıkartıyor.
evet esmycim, atlattık sıra kızlar sırayla onlarda gidiyor. Sonradan anlıyorsun boşa stres yaptığını eksikleri şimdi de alabiliyoruz. Biz kıdemli olduk. kaydirigubbakcemile2
Kızz siz şimdiden bakın evlere, sonra tutarsınız. Nasıl rahat olabiliyorsunuz, ben hep benneyaptımki bu surattaydım.
ya kızlar bende ne heyecan var ne üzüntü ben anladım ki ben hala evleneceğime inanmıyorum sanırım yoksa bu kadar duygusuz odun değildim ben yaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?