Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilinim çoğu gitmiş azı kalmış canım ya baya toparlamışsınız.
rahatlamana az kalmış yani hayırlısı olsun. Aksilikleri de takmayacaksın yoksa stres çoğalıyor.
Olduğu kadar olsun, sen gelinliğine yoğunlaş o güzel olsun yeter diğer eksikler sonradanda tamamlanır.

resimlerle dönücem inşallh kızlar şimdilik size güzel sohbetler..
Ben çalışayım biraz :ecrin_bebek:
Öpüyorum hepinizi

Resimlerini merakla bekliyorum delikafadulden Herşeyini iyi günlerde kullan. Mutfak sandalyelerini kırmızı yapmasan şaşırırdım zaten kaydirigubbakcemile3 Ben de kırmızı punatiyeli yemek takımı ekledim gördün mü, çatal kaşıklar kırmızı alırken bile aklımdan sen geçmiştin :asigim:

ay kopamadım :):)

tubiscim, haklısın canım çoğunu hallettik şükür. Birde gelinlik kusursuz olsun başka bişi istemem.
haa unutmuşum yazmayı birde bunca derdimizin arasında nişanlımın annesi geldi şehir dışından, o da ayrı bi stres

sulfatım, döndüm baktım cidden çooook kıskandım arkidişim çok tatlılarmış. Şaka bi yana güzel yemeklerinde iyi günlerinde kullanırsın inşallh. Çok beğendim.

tubis biz sıramızı sağdıkya ustumuzden yuk kalktı sımdı arkdaslara anlatmaya calsıyoz coksıtres olmayn dıye ama ıste ınsan ıllada yapıyor sıtrsı en mukemmel olsn ıstıyort herşey
:asigim:a.s.:enbuyukkk:

okurken biel nefesim kesildi vallahihoyyyt.rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
böle telaşeleri uzaktan izlemekte ayrı bir zevk hani(kötü kadın smileyi)
şaka bir yana hepsi gönlünce olur inş güzelim...

günaydın kızlar,
mandilincim her işi halletmişiniz maşallah benim daha ortada bişi yok mobilyalar mobilyacıda bekliyor perde halı daha hiç bakmadım -tatlicadiarzu-gelinliğimde dikime başlandı 15 mayısta provaya gidicem 30 mayısta bitmiş olcak (umarım)benneyaptımki
sulfat aldıklarıma baktın mı kuzum sayfa 3206-3207 yorumlarını bekliom aslanlı deterjanlığımı senin için koydum heeee:1hug:

Bu arada birşey diyecem kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum düğün yaklaştıkça içim sıkılıyor evimden baba ocağımdan kopmaktan korkar oldum sürekli duygulanıyorum hatta bazen evlenmesem mi diye düşünüyor oldum :çok üzgünüm:kardeşlerimi babamı annemi her akşam iş dönüşünde evde görmek bana ayrı bir heyecan veriyor daha sıkı sıkıya bağlandığımı hissediyorum onlaraŞeniz gün geçtikçe daha duygusal daha sevecen oluyorum aileme karşı sanki babama karşı vefasızlık yapacakmışım gibi hissediyorum o evden nasıl çıkacam diye düşünmekten geceleri uykularım kaçar oldu senağlama

Son düzenleme:

ayy canım çok tatlısınn.....

bende olsan öle olurum herhalde ama 4 yıl ayrı yaşayınca insan alışıyo biraz

isteme zaten canım.
kayınvalide problemmi çıkartıyor.

evet esmycim, atlattık sıra kızlar sırayla onlarda gidiyor. Sonradan anlıyorsun boşa stres yaptığını eksikleri şimdi de alabiliyoruz. Biz kıdemli olduk. kaydirigubbakcemile2

ben rahat benimki benden rahat düğüne geç kalmayız inşallah kaydirigubbakcemile3

Kızz siz şimdiden bakın evlere, sonra tutarsınız. Nasıl rahat olabiliyorsunuz, ben hep benneyaptımki bu surattaydım.

ya kızlar bende ne heyecan var ne üzüntü ben anladım ki ben hala evleneceğime inanmıyorum sanırım yoksa bu kadar duygusuz odun değildim ben yaa senağlama

ya kızlar bende ne heyecan var ne üzüntü ben anladım ki ben hala evleneceğime inanmıyorum sanırım yoksa bu kadar duygusuz odun değildim ben yaa senağlama

bende heyecan hiç yoktu. Son zamanlar birazcık üzüldüm evden nasıl gidicem özlerim falan diye düşündükçe üzülüyordum. Kınada, düğünde falan hiç ağlamadım düğün sonu birazcık gözlerim doldu kaçtık hemen. Heyecan sadece kuaför fotoğrafçı arasında yaşadım.
Sen normalsin yani genelde öyle oluyormuş. Arkadşaım evlenirken daha çok heyecanlıydım onda yık yoktu. Bende de tersi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…