E
EU2
Ziyaretçi
çok saol bebişim amin hepimizin inşallahh
esmacım ne demek karışmak gibi olmasın aşkolsun. çok çok haklısın daha dün bunun tartışmasını yaptık.bana diyoki zaten standart büyüklükte alıcaz. nasıl olucaksa o bencede sorun çıkar muhtemelen. ama napalım standartmış ya görcez standartı eve sığmayıncaklava:
günaydın kızlar,
mandilincim her işi halletmişiniz maşallah benim daha ortada bişi yok mobilyalar mobilyacıda bekliyor perde halı daha hiç bakmadım -tatlicadiarzu-gelinliğimde dikime başlandı 15 mayısta provaya gidicem 30 mayısta bitmiş olcak (umarım)benneyaptımki
sulfat aldıklarıma baktın mı kuzum sayfa 3206-3207 yorumlarını bekliom aslanlı deterjanlığımı senin için koydum heeee:1hug:
Bu arada birşey diyecem kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum düğün yaklaştıkça içim sıkılıyor evimden baba ocağımdan kopmaktan korkar oldum sürekli duygulanıyorum hatta bazen evlenmesem mi diye düşünüyor oldum :çok üzgünüm:kardeşlerimi babamı annemi her akşam iş dönüşünde evde görmek bana ayrı bir heyecan veriyor daha sıkı sıkıya bağlandığımı hissediyorum onlaraŞeniz gün geçtikçe daha duygusal daha sevecen oluyorum aileme karşı sanki babama karşı vefasızlık yapacakmışım gibi hissediyorum o evden nasıl çıkacam diye düşünmekten geceleri uykularım kaçar oldu senağlama
buketcıgım bızde evıtutmadan esyları almakıstedıkerkenden yanı daha 5 ay felan vardı
herkez dedı amcası felanda mobılyacı ev tutun oyle gelın bız bozuldk felan sonra dedık herkez böyle dıyorsa vardır bı bıldıklerı
evı tuttuk yıne olculerı aldık ama buyukkk gelen salon esyayı koyunce kucuk geldı oacıdan demıstım ama senınde yarana tuzmu bastm nemirmirmirmir
sinay bendede oluyordu ama ınsan alsıyor sımdı boyle annemn evıengıdıne bıburuk oluyorum mısfırmıyımev sahıbı ne anlamıyom kafam karısıyor