Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilin okurken ben yoruldum valla
ama tam o tempoya girmek üzereyim
bakalım ben altından kalkabilecekmiyim?

ah canım okurken ne güzel çoğu gitmiş azı kalmış diye düşünüyordum ki son satırları görene kadar:çok üzgünüm:
allah evleneceklere kolaylık versina.s.
bende çok korkuyorum nasıl olacak bu işler diye:a015:

sositososito
yaa yerim ben seni yaa canım benimm :1hug:
kuzum dünya şey halletmişsin hala atlıyım zıplıyım diyorsun yaaa:mymeka:
ne kalmışki... hepsi olur artık merak etme senyerimseniben
ne kadar güzel bak yoluna girmeye başlamış herşey gelinlik bitmek üzere ohh ohhhhsositososito
paranın gözü çıksın boşverrr
bizimde davetiyemiz hazır kızlar ama malesef yükletmedi imaje:çok üzgünüm:

hayatım, sakin ol canım, bizimde paramız yoktu. Yetmediğini taksitle alıcaksınız. Otamatiğe bağladım kalan kalsın sonra alınırrr.

kız atma naparıs biz sensiz:)))
evlenince hepsi unutulur,allah yuva kurana yardım eder.

hayatımmmm cnm kredi çekemiomusunuz??

Allah'ın yuva kurana yardım edeceğini biliyorum. ama bize nasıl bi yardımı olacak bilmiyorum. hiçbişi bitmedi burcu saydıklarım azbuz şeyler değil. 1000 TL. ile hangi birini yapabiliriz. yapamayız. kredi çekebiliriz gamze ama o şu anı kurtarıcak. evlendikten sonra onu nasıl ödicez onu bilemiyorum. son ihtimal kredi(

hayatım
atmada sen kendını :)
ALLAH yardımcınız olsn cnm herseyın enıyısıolcak dıye pahalı secımlerden uzak durun madem paranız olunca ıyısını alırsınız gercı öyle yapıyosundur nıkah sekerınden belli de
birde 3+1 evın tumodaları duzulcekmi bnmde 3+1 evım 2 odam dolu dıgerleı bos bod odalarada eskı tul halı taktm ondan dedım cnm

esmycim zaten nasıl pahalılara bakıyım 1000 lira var diyom:)) alla alla güldürdün beni bak şimci. zaten bi odaya ben evden eşya götürdüm ama tülü perdesi halısı avizesi olcak. camlar da dana kadar

esmycim zaten nasıl pahalılara bakıyım 1000 lira var diyom:)) alla alla güldürdün beni bak şimci. zaten bi odaya ben evden eşya götürdüm ama tülü perdesi halısı avizesi olcak. camlar da dana kadar

hmmm anldm cnm doğru dıyon heee :tomato:
napcaz sımdııı :teselli:

HAYATIM ne yazıkki maddi sorun bizdede var.ne yapılır inan bende bilmiyorum.kredi çekmek keşke kurtuluş olsa.sonra ödemesi yokmu.Allah korusun bide icra gelirse.parasızlık çok zor

eve yetişebilecek misiniz canım?

canım umarım yetişir bende bilmiom nolcak bu işler :1no2:

el emeği her zaman fark yaratır. güle güle kullan canım

saol bebişimmm

HAYATIM ne yazıkki maddi sorun bizdede var.ne yapılır inan bende bilmiyorum.kredi çekmek keşke kurtuluş olsa.sonra ödemesi yokmu.Allah korusun bide icra gelirse.parasızlık çok zor

offffffff offffffffffff

valla allah yardım etsin hepimize boşa koyuyon dolmuyo, doluyo koyuyon almıyo:teselli:

valla allah yardım etsin hepimize boşa koyuyon dolmuyo, doluyo koyuyon almıyo:teselli:

aynen öyle walla
biz şimdi mesela hesap yapıoz
diyelimki
gelinlik ..... tl
kira ..... tl
mobil ..... tl
cart ..... tl
curt ..... tl
--------------
toplam ..... tl :1shok::1shok::1shok:

Ben kirada oturacam.ama 3+1 olsun diyorum.çünkü evi tutacağımız yerde 2+1 lerde mutfakla salon arası açık.yani tüm koku herşey oraya dolacak.perdelere sinecek.hem eşyalar yatak yorgan vs yaptıydı annem onları koyacak yerim olmayacak.o yüzden kirası biraz fazla olacak ama mecbur 3 oda olacak

güzelim bende bildiğimden değil 3 bn 5 bine yaptırdık dyenler duyuyorumda ondan şeytirdimlaelaelaelaelae

Evet bende anlamadım gelmiceği gün haber verirdi.ya netleri yok işyerinde ya siteye giremiyo yada bi ihtimal çalışmıyolar :uhm:

özge evet bende öyleduydumn bazılarından kendı evındeoturanlr bıras daha ıyı seyler olsn dıyorda kiarada olunca başka eve uycakmı uymuycakmı derdı var
gercıkendıevımden olsa 3-5 vermem yaaa
bence öcükgiremedi siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…