Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bizde mecbur kredi çekicez kılzar yapacak bir şey yok.
sonra o krediyi memur maaşıyla nasıl ödiycez off off inanın hepimiz aynı durumdayızz

bencede çok fuzuli bir para a.s
bende kiracı olacağım için ona göre şeyler tercih edicem yerimseniben

meraba kızlar maddi durum sorunu bizdede var ama allah yuva kurana gerçekten yardım eder. benim bi arkadaşım var geçtiğimiz yaz evlendi inanın bana düğün günü evden çıkarken çantasını aldı yolda davul zurnanın parasını ödedi herşeyi nişanlısıyla beraber yaptılar nası becerdk bu kadar şeyi ben bile bilmıyorum inan dedi
nişanlısıda kendiside mütevazi maaşla çalışan insanlar

walla tebrikler :hooray:

ya ben ytk odamlar mutfagımı 450 salonu 300 e yaptırdımnıyekı
cokmu dandık oldu acaba laelaelaelaelae

güzelim bende bildiğimden değil 3 bn 5 bine yaptırdık dyenler duyuyorumda ondan şeytirdimlaelaelaelaelae

bende 3 oda tül, güneşlik ve bir odaya fonu + 2 güneşliği 900e diktirdim.
Gezmek gerekiyor, arkadaşıma oturuduğumuz semtte 2500 lira fiyat çıkarttılar. AYnı marka ve model tülleri z.burnunda yarı yarıya farkla diktirdi.
3-5 bin liraya tülde yeni duyuyorum eski mesleği tülcü olan biri olarak tüm evin tül ve perdelerini ithal yaptırırlarsa ancak tutar diye düşünüyorum. Yani biraz sallıyorlar gibi.

hayatım, sen ensarın ordaki taca baktınmı, indirim yazıyordu belki güzel bir şeyler vardır.
ayrıca istersen benim diktirdiğim yerin adresini veririm. top sonu kalanlardan uyar ve beğenirsen daha uyguna geliyor.

kendi evin olmadan da mekanizmalı falan almak bence boşa para vermek gibi bir şey başka bir eve geçtiğinde uyma ihtimali çok düşük. Ama pilelide her türlü oynayabiliyorsan.

bizde o şekilde yaptık ve halen ödüyoruz.
ben sana çamaşır makinasının modelini yazcaktım yeni aklıma geldi.
20463 gibi birşeydi ama emin değilim.

burcum, davetiye tam sizlik tatlım :lepi:
taksitle alıp ödeseydiniz yavaştan krediye gerek kalmazdı belkim.

ayy hele ben kimbilir kaç ev değiştiricem düşünsene her eve 3 bin liraya tül düktirdiğimi. boşar beni serhat boşarr:)))))))

kuşum her şeyimizi aldık ödedik. hiç taksidimiz yok şu andayerimseniben ama düğün için para kalmadı. herkes işte düğünde takılanlarla sonradan kapatırsınız diyor ama aşkımın içine sinmiyor. elde para olmadan fotocuya mesela nasıl sonra vercez derizki diyor. onun için çekecek krediyi. düğünde takılanlar ne kadarını kapatırsa kapatacak artarsada ödiycez mecbur. allahtan askeri mekanda yapıyoruzda mekan ve yiyecek uygun. düşünsene 2.500 liraya yemekli düğün yapıyoruza.s allah bir yerden yüzümüze güldü işte a.s

girdim yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burcu daveiyen çok cici cnm benim ilk görünce haii şu saat falan vardıya fincanı unuttum adınıda sen hatırlmaışsndır sevgililer günü içindi hanii o geldi aklıma:lepi:

çok şükür burcum vala ne güsel olmuş bizim öle imkanlarmız yoktu ama anneciimiz kredi çekti onunla yapıcas bizde hakikaten Rabbim yuva kurana yardım edior:ecrin_bebek:

...........................

Son düzenleme:
girdim yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burcu daveiyen çok cici cnm benim ilk görünce haii şu saat falan vardıya fincanı unuttum adınıda sen hatırlmaışsndır sevgililer günü içindi hanii o geldi aklıma:lepi:

evet hatırladım kuşummm :lepi:
ve ayrıca biz öyle çok hasret çektikki öyle çok gün saydık ki ben görür görmez bu olsun dedim :asigim:
ben her gün facede sayıyorum işte 72 71 70 diye. hatta sokakta tanıdıklar görünce bu gün 70 kadlı dimi falan diyorlar yani o derece. bölelikle saydık saydık işte geldi zamanı der gibi olur diyede düşündüm :sm_cool: cici oldu işte:1hug:
burcu ben göremiyorum davetiyenisenağlama

allah allah neden ki balısım :uhm:
çok şükür burcum vala ne güsel olmuş bizim öle imkanlarmız yoktu ama anneciimiz kredi çekti onunla yapıcas bizde hakikaten Rabbim yuva kurana yardım edior:ecrin_bebek:

evet bir atlatsak şu günleri bir oh çeksekk :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…