özge evet bende öyleduydumn bazılarından kendı evındeoturanlr bıras daha ıyı seyler olsn dıyorda kiarada olunca başka eve uycakmı uymuycakmı derdı var
gercıkendıevımden olsa 3-5 vermem yaaa
bence öcükgiremedi siteye
meraba kızlar maddi durum sorunu bizdede var ama allah yuva kurana gerçekten yardım eder. benim bi arkadaşım var geçtiğimiz yaz evlendi inanın bana düğün günü evden çıkarken çantasını aldı yolda davul zurnanın parasını ödedi herşeyi nişanlısıyla beraber yaptılar nası becerdk bu kadar şeyi ben bile bilmıyorum inan dedi
nişanlısıda kendiside mütevazi maaşla çalışan insanlar
oyy burcum çılgınım süpermiş davetiyen hayırlı olsun cnmmm
ya ben ytk odamlar mutfagımı 450 salonu 300 e yaptırdımnıyekı
cokmu dandık oldu acaba laelaelaelaelae
güzelim bende bildiğimden değil 3 bn 5 bine yaptırdık dyenler duyuyorumda ondan şeytirdimlaelaelaelaelae
meraba kızlar maddi durum sorunu bizdede var ama allah yuva kurana gerçekten yardım eder. benim bi arkadaşım var geçtiğimiz yaz evlendi inanın bana düğün günü evden çıkarken çantasını aldı yolda davul zurnanın parasını ödedi herşeyi nişanlısıyla beraber yaptılar nası becerdk bu kadar şeyi ben bile bilmıyorum inan dedi
nişanlısıda kendiside mütevazi maaşla çalışan insanlar
bizde o şekilde yaptık ve halen ödüyoruz.
ben sana çamaşır makinasının modelini yazcaktım yeni aklıma geldi.
20463 gibi birşeydi ama emin değilim.
burcum, davetiye tam sizlik tatlım :lepi:
taksitle alıp ödeseydiniz yavaştan krediye gerek kalmazdı belkim.
burcummm davetiyen süperrrrr :))
burcummm davetiyen süperrrrr :))
girdim yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
burcu daveiyen çok cici cnm benim ilk görünce haii şu saat falan vardıya fincanı unuttum adınıda sen hatırlmaışsndır sevgililer günü içindi hanii o geldi aklıma:lepi:
burcu ben göremiyorum davetiyenisenağlama
çok şükür burcum vala ne güsel olmuş bizim öle imkanlarmız yoktu ama anneciimiz kredi çekti onunla yapıcas bizde hakikaten Rabbim yuva kurana yardım edior:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?