Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

..................................

Son düzenleme:
burcu cadısı çok güzel davetiyen hayatım .
siizn güzelliğiniz anladık ne gözümüze sokıyın gı....

arsimam hayatım mandilinim assortikim ve diğer tüm yorum yapmayan sevdiklerim yorumlarınızı bekliyorum gelince okıycammmmmmm

burcu şimdi gördüm sitedeki sorundan herhalde ve bayıldım çoooook güzel canımhihoyyyt

burcu cadısı çok güzel davetiyen hayatım .
siizn güzelliğiniz anladık ne gözümüze sokıyın gı....

ilahiii :roflol::roflol::roflol: ben çok kalça savurmuşum ama napalım mutluluktan.
aşkıma diyorumki bu davetiyedeki sana çok benziyor aynı senin gibi oynuyor...:roflol::roflol::roflol: kızıyor bana:roflol::roflol:

burcu şimdi gördüm sitedeki sorundan herhalde ve bayıldım çoooook güzel canımhihoyyyt

canımsın balıııı ŞenizŞenizŞeniz işte öyle mütevazi bir davetiyecikkkk

200 tanesini baskı ücreti almadı sağolsun matbaa 50 liraya halletik :roflol::roflol:

ayy hele ben kimbilir kaç ev değiştiricem düşünsene her eve 3 bin liraya tül düktirdiğimi. boşar beni serhat boşarr:)))))))

senin için en mantıklısı pileli tatlım, modern mobilyada kötü durar falan deniyor ama hiçte öyle durmadı ayrıca kullanım açısından da daha kolay

senin için en mantıklısı pileli tatlım, modern mobilyada kötü durar falan deniyor ama hiçte öyle durmadı ayrıca kullanım açısından da daha kolay

ben de öyle düşündüm ama organze tül istiyorum...
çok beğeniorum böyle ifil ifilll :1rolleyes:
tek korkum yıkanınca öyle buruş buruş olur mu diyorum. çünkü organze yıkanınca gazyet kırışan bir kumaşş bakıcaz artık.

düz organze olursa buruşuk olduğu çok belli olur. desenli olursa olmaz çeşitleri çok fazla.

kızlar buda davetiyemizin içi.
yazısını bitaneciğim gözbebişim yazdı.....
bakalım beğenecek misiniz
bu sefer kesin kaçtım gelince okuycam :)))

tubiş cim sağol canım

kızlar bu arada bişi sorucam halılarını alanlar yada almayı düşünenler hangi markayı ve nası bi model düşünüyosunuz
ben dün evkura gittim taksit yatırmaya bi halı gördüm s le başlıyodu markası unuttm harika ya üstü tavşan tüyümüş yumuşacık ama ince gibi bilemiyorum kullanışlımı göreniniz var mı kızlar?

Karalahanam, buketim, sinaycım, hayatım, burcuözgem, pashminacım, emotionum teşekkür ederim. a.s.

Tubiscim, yok hiiç karışmıyor kayınvalide hanım, ama biz sık görüşmediğimiz için aramızda biraz resmiyet var ikimizde heycanlanıyoruz görüşmelerimizde :icecream:

Hayatım, seninde maşallahın var canım, bu listen uzaaaarda uzaaar daha canım. Dert etme çoğunu halletmişsiniz, kalanlarda hollolur inşallh.

Burcuözgem davetiyen sana özgü çook cici çok sewimli olmuş, ben çok beğendim, hayırlı olsun elma şekerim. Şimdi bunları yazarken içinide eklemişsin, kocişin ne güzeeel yazmış. Size özel olmuş çoook hoş.
Sözlerini çalan olursa, düğününde çişi gelsin inşallh tuvaletten çıkamasın

Son düzenleme:

ay ben senin bedduanı yerim yaaaa:roflol: elma şekerim benimmm Şeniz
bak ekledidm hemen yukardaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…