burcu cadısı çok güzel davetiyen hayatım .
siizn güzelliğiniz anladık ne gözümüze sokıyın gı....
burcu şimdi gördüm sitedeki sorundan herhalde ve bayıldım çoooook güzel canımhihoyyyt
ayy hele ben kimbilir kaç ev değiştiricem düşünsene her eve 3 bin liraya tül düktirdiğimi. boşar beni serhat boşarr:)))))))
.............
senin için en mantıklısı pileli tatlım, modern mobilyada kötü durar falan deniyor ama hiçte öyle durmadı ayrıca kullanım açısından da daha kolay
ben de öyle düşündüm ama organze tül istiyorum...
çok beğeniorum böyle ifil ifilll :1rolleyes:
tek korkum yıkanınca öyle buruş buruş olur mu diyorum. çünkü organze yıkanınca gazyet kırışan bir kumaşş bakıcaz artık.
düz organze olursa buruşuk olduğu çok belli olur. desenli olursa olmaz çeşitleri çok fazla.
Karalahanam, buketim, sinaycım, hayatım, burcuözgem, pashminacım, emotionum teşekkür ederim. a.s.
Tubiscim, yok hiiç karışmıyor kayınvalide hanım, ama biz sık görüşmediğimiz için aramızda biraz resmiyet var ikimizde heycanlanıyoruz görüşmelerimizde :icecream:
Hayatım, seninde maşallahın var canım, bu listen uzaaaarda uzaaar daha canım. Dert etme çoğunu halletmişsiniz, kalanlarda hollolur inşallh.
Burcuözgem davetiyen sana özgü çook cici çok sewimli olmuş, ben çok beğendim, hayırlı olsun elma şekerim. Çoook merak ettim neler yazdınız içine, hadi göster bakim.
Sözlerini çalan olursa, düğününde çişi gelsin inşallh tuvaletten çıkamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?