Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ya burcuuuu çok güzzel süpper harika ötesi allah mesut etsin çok ama çok beğendim

kızlar site düzelmiş çok mutlu oldum :)

sulfat aldıkların hayırlı olsun çok güzel gerçekten.
hayatım evet kesinlikle alınacaklar bitmiyor ne güzel çok az kaldı evinde yaşamana.
kızlar site kilitlenmeden beğendiğim gelinlikğin resmini koıymuştum çok az kişi yorum yaptı aşkolsun ya

gecmıs sayfalara bakmaya vaktım yok
o yuzden eğer bıseyler alan olmuşsa gule gule kullansın canlarım

burcu sık ve çok hoş kaydirigubbakcemile

ben yarısını görebildim açmadı tam olarak o gelinliği ayşe firidin de gelinlerimiz bölümünde gördüm bir bak istersen hoş rüya gibi bir havası vardı

böcük te ulaşmış sonunda siteye

burcu kız davetiyen süpermiş canım ve fiyatı da uygun geldi gerçi ne kadarlar bir fikrim yok ama

patronum sinir etti kıslar beni.kısaca bahsedeyim nasıl olsa iyi yürekli arkidişlerim hemen sorarsınız şimdi ne oldu lahanm diye...kaydirigubbakcemile2

benim normalde zam zamnım ocak ayında.ama bildiğiniz gibi her ocak kriz debelenmeleri olduğunda hep bu para polemiğine giriyoruz ve bende bu durumdan çok nefret ediyorum.
ay başından beri çok sıkışığım.hep zammımı bekledim ee haliyle ona göre bir yol çizdim...
ocakta çok kötüydü durumlar yaamama dedi bende bi kaç gün surat yaptım ama sonra utandım gerçekten kötüydü işler diye.mayısta yaparım dedi bana.
bugün konu açıldı dedim mayıs geliyor hazır olun.yapamam bu sene zam yok dedi.işlerde bir açıldı ki içindeyim herşeyin.bende zaten dört ayımı yediniz kabul etmem dedim falan filan...
şakaya vuruyor ama ben hiö gülmedim ciddi ciddi o zamn mayıs sonu konuşuruz dedim.banan zamn yapamıyorsanız düşük mamaşlı birini alırsınız dedim.yani biraz açık tehdit ettim.çıkarım havasına yattım.yemez gibi geliyor çıkarmayı ama hava yapayım derken kapının önüne koyulursam o zman görürüm 12 den vuruşu-tatlicadiarzu-
ay deli olcem şu zam zamanlarını sapıtmalarına ve hep o zamnlarda işler kesat pozisyonuna yatmalarına sinir oluyorum.bende burda emek veriyorum.gider evimde otururum o zman ...
off çok daraldım...

böcük te ulaşmış sonunda siteye

burcu kız davetiyen süpermiş canım ve fiyatı da uygun geldi gerçi ne kadarlar bir fikrim yok ama

kendımı saf ılan edıyomkaydirigubbakcemile3
sbh bı baktım ılk yazan yere tıkladım yaı var neyse hıc aklıma gelmedı gebelıkten gırebılcem neyse
gıttım temızlık yaptım kendımı parcaladım geldım msn actımkı
blackgueen dedı saolsun geldım ama can kalmadı bugun cok yoruldum-tatlicadiarzu-

burcu davetiyenin yazısı süper ötesi olmuş kocişinin yüreğine sağlık inşallah hep böyle aşk cümleleri dökülür dilinden
karalahanam bozma moralini zaten zam döneminde işler iyi olsada hep kriz olurklava:

cnm sıkkın yaa bugun ayın 6sı oldu maaş alcamız yerde avans dahıl almadık ve kımse lafını etmıyo paranın işlerde tıkırında üstelık

Slm kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum aklımda kalanları yazdım şimdiden herkes aldıklarını güle güle kullansın hayırlı olsun çeyizci güzelleri…

Sulfat banyo takımın çok güzel güle kullan

Müebbetsevdam çok güzelmiş baza takımın güle güle kullan

Lokmammm cnm bnm hayırlı olsun koltukların

Assortik güle güle kullan güzelim

Burciş o kırmızı elbise ne güzel öle ifil ifil mandalin görmedimi ki : )))

Tobişim kavozların çok cici güle güle kullan cnm

Böcüğüm o takım ne kadar güzel altın rengi bu kadarmı yakışır süpermiş

Pıtırcık çok güzelmiş kavanozlar güle güle kullan

Reyhan_85 hayırlı olsun beyaz eşyaların

Aybike_zehra çok şıkmış yemek takımın güle güle kullan

Esmycim çok şık hazırlamışsın masanı cnm

Sinay güle güle kullan dikiş ktusu olarak düşündüğün çok güzelmiş ışıl ışıl

Arsimacım seçimler süper doğru tespit etmişsin cnm

Gamze pembiş ayakkabıların süper bir pembe hastası olarak aldıklarını güle güle giy güzelim

Tobicimm çok güzel düşünmüş güle güle kullanın

Songa84 güle güle kullan kek kalıplarını

Sulfat aldıklarını güle güle kullan cnm pasta takımın müthiş ne tatlı bıçaklar onlar öyle

Damla dinçer hayırlı olsun beyaz eşyaların güzelim

Burcişş hayırlı olsun davetiyen cnm

kızlar bu sefer yorum bekliyorum karar verme aşamasındayım.bunun kırık beyazı olacak.

karalahana üzülme cnm patronlar hep böyle gıcıklar yani.inş düzelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…