patronum sinir etti kıslar beni.kısaca bahsedeyim nasıl olsa iyi yürekli arkidişlerim hemen sorarsınız şimdi ne oldu lahanm diye...kaydirigubbakcemile2
benim normalde zam zamnım ocak ayında.ama bildiğiniz gibi her ocak kriz debelenmeleri olduğunda hep bu para polemiğine giriyoruz ve bende bu durumdan çok nefret ediyorum.
ay başından beri çok sıkışığım.hep zammımı bekledim ee haliyle ona göre bir yol çizdim...
ocakta çok kötüydü durumlar yaamama dedi bende bi kaç gün surat yaptım ama sonra utandım gerçekten kötüydü işler diye.mayısta yaparım dedi bana.
bugün konu açıldı dedim mayıs geliyor hazır olun.yapamam bu sene zam yok dedi.işlerde bir açıldı ki içindeyim herşeyin.bende zaten dört ayımı yediniz kabul etmem dedim falan filan...
şakaya vuruyor ama ben hiö gülmedim ciddi ciddi o zamn mayıs sonu konuşuruz dedim.banan zamn yapamıyorsanız düşük mamaşlı birini alırsınız dedim.yani biraz açık tehdit ettim.çıkarım havasına yattım.yemez gibi geliyor çıkarmayı ama hava yapayım derken kapının önüne koyulursam o zman görürüm 12 den vuruşu-tatlicadiarzu-
ay deli olcem şu zam zamanlarını sapıtmalarına ve hep o zamnlarda işler kesat pozisyonuna yatmalarına sinir oluyorum.bende burda emek veriyorum.gider evimde otururum o zman ...
off çok daraldım...
http://img24.imageshack.us/img24/7929/glnlk.jpg
kızlar bu sefer yorum bekliyorum karar verme aşamasındayım.bunun kırık beyazı olacak.
ŞOOOKKK güzel
patronum sinir etti kıslar beni.kısaca bahsedeyim nasıl olsa iyi yürekli arkidişlerim hemen sorarsınız şimdi ne oldu lahanm diye...kaydirigubbakcemile2
benim normalde zam zamnım ocak ayında.ama bildiğiniz gibi her ocak kriz debelenmeleri olduğunda hep bu para polemiğine giriyoruz ve bende bu durumdan çok nefret ediyorum.
ay başından beri çok sıkışığım.hep zammımı bekledim ee haliyle ona göre bir yol çizdim...
ocakta çok kötüydü durumlar yaamama dedi bende bi kaç gün surat yaptım ama sonra utandım gerçekten kötüydü işler diye.mayısta yaparım dedi bana.
bugün konu açıldı dedim mayıs geliyor hazır olun.yapamam bu sene zam yok dedi.işlerde bir açıldı ki içindeyim herşeyin.bende zaten dört ayımı yediniz kabul etmem dedim falan filan...
şakaya vuruyor ama ben hiö gülmedim ciddi ciddi o zamn mayıs sonu konuşuruz dedim.banan zamn yapamıyorsanız düşük mamaşlı birini alırsınız dedim.yani biraz açık tehdit ettim.çıkarım havasına yattım.yemez gibi geliyor çıkarmayı ama hava yapayım derken kapının önüne koyulursam o zman görürüm 12 den vuruşu-tatlicadiarzu-
ay deli olcem şu zam zamanlarını sapıtmalarına ve hep o zamnlarda işler kesat pozisyonuna yatmalarına sinir oluyorum.bende burda emek veriyorum.gider evimde otururum o zman ...
off çok daraldım...
http://img24.imageshack.us/img24/7929/glnlk.jpg
kızlar bu sefer yorum bekliyorum karar verme aşamasındayım.bunun kırık beyazı olacak.
karalahana üzülme cnm patronlar hep böyle gıcıklar yani.inş düzelir
kızlar bende dün mikser ve kek kalıbı aldım.
Hazır sitemiz çalışıyorken birkaç bişey ekleyeyim. Bunları geçen hafta almıştım ama ağır olduğundan yeni evime bırakmıştım. Bugün birkaçını aldım
Hepsini taşıyamadığımdan evimde kalan birkaç parça daha bişey var (dondurma kaseleri, tepsi ve nescafe fincanları) onlar da gelince eklerim. Sinaayyy gibi reklamını yapayım önce değilmi arsima
Kızlarrrrr çok sevinçliyim.....
yawrucum normal kadınlar kulübü sitesini tıklayınca acı ceehre çıkıyor bu forumun adresini biri verdi banada girdim siz nasıl normal adresten girdiniz
arsıma yemek takımınaaa bayıldım gule gule kullan hayatım
Ben tam bir koşturmacaya girdimki sormayın, çok az zamanım kaldı..
canım bence jartiyerli takım çok güzel duruyor. gelinlikte anlaştık üzmüyorum artık annemi
ya ben geçen gün bi rüya gördüm. nişanlımın cep telefonuna bakmak istiyorum kaçırıyor benden istemiyor bakmamı. elinden kapıyorum, bi bakıyorum telefonda damla dinçer ismi kayıtlı. beni senle aldatıyo. telefonu bi aldım duvara çarptım, sonra uyandım. Ama itiraf etmem gerekirse o gün sana uyuz oldum:mymeka: :roflol: :roflol: töbe töbe ne manyaamm... bu arada nişanlımın durumuna üzüldüm, bence geçici bi durumdur. stres, heyecan vs.
arsi Allah'tan daha belanı mı istiyosun:mymeka:
kızlar site düzeldimi?
gelinliğin büyük kısmı bitti sayılır
nikah şekerlerinin objelerini ve tülünü aldık. evde hazırlıcaz. yaptırsaydık 500 tane 625 oluyodu, biz 500 tane objeyi 250'ye aldık
davetiye siparişimizi verdik. aynı zamanda n.şekeri için isimli tarihli kurdele siparişini verdik.
şimdi kalan eksikler
ahh şu perde meselesiiii vallahi beyaz eşya kadar tutuyor kahretsin..
güzelim bende bildiğimden değil 3 bn 5 bine yaptırdık dyenler duyuyorumda ondan şeytirdim
çok muhterem sevgili arkadaşlarım sizlerle davetiyemi paylaşmak istiyorum....
girdim yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
burcu daveiyen çok cici cnm benim ilk görünce haii şu saat falan vardıya fincanı unuttum adınıda sen hatırlmaışsndır sevgililer günü içindi hanii o geldi aklıma:lepi:
arsimam hayatım mandilinim assortikim ve diğer tüm yorum yapmayan sevdiklerim yorumlarınızı bekliyorum gelince okıycammmmmmm
ilahiii :roflol::roflol::roflol: ben çok kalça savurmuşum ama napalım mutluluktan.
aşkıma diyorumki bu davetiyedeki sana çok benziyor aynı senin gibi oynuyor...:roflol::roflol::roflol: kızıyor bana:roflol::roflol:
kızlar buda davetiyemizin içi.
yazısını bitaneciğim gözbebişim yazdı.....
bakalım beğenecek misiniz
bu sefer kesin kaçtım gelince okuycam :)))
kızlar bu arada bişi sorucam halılarını alanlar yada almayı düşünenler hangi markayı ve nası bi model düşünüyosunuz
ben dün evkura gittim taksit yatırmaya bi halı gördüm s le başlıyodu markası unuttmharika ya üstü tavşan tüyümüş yumuşacık ama ince gibi bilemiyorum kullanışlımı göreniniz var mı kızlar?
devamı derken :uhm: altında birde mekan tarih adres bilgileri vardı kestim onları gelmeyin düğünme diyeee:roflol::roflol::roflol:
nan ben sbhtan berı gıremedım
gebelıği tıkladım acıldı
patronum sinir etti kıslar beni.kısaca bahsedeyim nasıl olsa iyi yürekli arkidişlerim hemen sorarsınız şimdi ne oldu lahanm diye
çok muhterem sevgili arkadaşlarım sizlerle davetiyemi paylaşmak istiyorum....
Arsimacım seçimler süper doğru tespit etmişsin cnm[/B]
ben perdelere 1000 ytlden fazla vermem kira olcak zate :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?