Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lahana masallah kı< arıyon hakkını o konularda bencok pısırığım yaaa
benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:
lahanacım, üzülme kuzum canını sıkmayacak kadar kolay değil ama sabret canım.
eğer iş yerinde 3-4 aydır çalışan değilsen -ki sanırım gayet deneyimlisin- , az yada çok patronunun seni bırakmayı göze almayacağını tahmin ediyorsan kolay kolay sana git diyemez. Seni şu an basatırabiliyorsa aslında hem senin gitmeyeceğinden hemde seni göndermeyeciğini bildiğindendir. Kaldı ki yeni alacağı kişiye işi öğretmeyi ücretle uğraşmayı hiç bi patron istemez sanırım.
Bence tavrını korumaya çalış canım, sürekli dillendir, yoksa unutacaktır.

İkimizda aynı zamanlarda patrona sinir olmuşusuz. Bizimkide çaycı yerinde yoktu misafiri var çayları gelmedi diye odadan fırlayıp bana bağrındı sinirden başıma ağrılar girdi.
Bizde geçen yıl haziranda alacağımız zamı kasım ayında almıştık.

Üzerinde güzel görünüyor modelinde benzerlerini görmüştüm ama o sarımsı ieyler her neyse sevmedim.

merhaba kısçeler

kızlar bende dün mikser ve kek kalıbı aldım.

iyi günlerde kullan

Hazır sitemiz çalışıyorken birkaç bişey ekleyeyim. Bunları geçen hafta almıştım ama ağır olduğundan yeni evime bırakmıştım. Bugün birkaçını aldım

iyi günlerde kullan
bardaklı sürahiden bende de var :dilcikar:

Hepsini taşıyamadığımdan evimde kalan birkaç parça daha bişey var (dondurma kaseleri, tepsi ve nescafe fincanları) onlar da gelince eklerim. Sinaayyy gibi reklamını yapayım önce değilmi arsima

pis reklamcılar sizi

Kızlarrrrr çok sevinçliyim.....

öncelikle sevinçli olmana çok sevindim Şeniz
hepsini iyi günlerde kullan
jualar süperrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:

yawrucum normal kadınlar kulübü sitesini tıklayınca acı ceehre çıkıyor bu forumun adresini biri verdi banada girdim siz nasıl normal adresten girdiniz

bende sabah beri giremiyorum ya
giriş yaparken google amcaya yazıom site adını ilk satıra tıklıyorum acı cehre şeysi gelio acılmıyordu

arsıma yemek takımınaaa bayıldım gule gule kullan hayatım

benim mi :1shok:

Ben tam bir koşturmacaya girdimki sormayın, çok az zamanım kaldı..

maşşallah canım sana
Allah kuwet versin bide :)
benim düğün senden bi hafta önce ama bende tık yok :roflol:
glsem mi ağlasam mı

jartiyerli öyle ama ne bileyim ya
rüyana bittim :roflol::roflol::roflol:
ne belamı isticem beeee kafamçokkarıştı

ŞenizŞeniz

kızlar site düzeldimi?

albümüme baktınmı
mobilyalarımın resimlerini ekledim

Maşallah
kendini biyerden atma çünkü yalnız değilsin hepimiz aynıyız
ha illa atacam dersen o zaman topluca atlamamız lazım
bizimde cebimizde para yok maaşları alıyoruz anında bitiyor
gezmeye gidemiyoruz neden biliyormusun paramız yok
ama eksikler bi şekilde halloluyor
hepsi olmasada bazısı oluyor

ahh şu perde meselesiiii vallahi beyaz eşya kadar tutuyor kahretsin..

ben en uygun 2250 ye buldum onun dışında çok pahalı
hafta sonu bi tanıdığın vesilesi ile gidicem bakalım ne kadar dicek :1closedeyes:

güzelim bende bildiğimden değil 3 bn 5 bine yaptırdık dyenler duyuyorumda ondan şeytirdim

5 çok :)

çok muhterem sevgili arkadaşlarım sizlerle davetiyemi paylaşmak istiyorum....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Şeniz

girdim yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burcu daveiyen çok cici cnm benim ilk görünce haii şu saat falan vardıya fincanı unuttum adınıda sen hatırlmaışsndır sevgililer günü içindi hanii o geldi aklıma:lepi:

porland
benim saatim evime asınca resmini eklerim :dilcikar:

arsimam hayatım mandilinim assortikim ve diğer tüm yorum yapmayan sevdiklerim yorumlarınızı bekliyorum gelince okıycammmmmmm

süper burcum ya
onu başkası buraya eklese bu kimin davetiyesi tahmin edin deseydi
cevabım burcu olurdu :lepi:
güle güle dağıtın kuzum

ilahiii :roflol::roflol::roflol: ben çok kalça savurmuşum ama napalım mutluluktan.
aşkıma diyorumki bu davetiyedeki sana çok benziyor aynı senin gibi oynuyor...:roflol::roflol::roflol: kızıyor bana:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

kızlar buda davetiyemizin içi.
yazısını bitaneciğim gözbebişim yazdı.....
bakalım beğenecek misiniz
bu sefer kesin kaçtım gelince okuycam :)))

:asigim::asigim:

ben aldım salon hariç
mutfak koridor oda royal
yatak odası carpetus
royalin antibakteriyal özelliğini tuttum

devamı derken :uhm: altında birde mekan tarih adres bilgileri vardı kestim onları gelmeyin düğünme diyeee:roflol::roflol::roflol:

ben gelcem laelaelaelaelae

nan ben sbhtan berı gıremedım
gebelıği tıkladım acıldı

bende sen gibiydim
dekorasyona tıkladım geldim
oda tobi dediki siteye giriolarmış uy dedim biz nie giremiok
bize link versin tıklıyak dedim
verdimi vermedimi bilmiyorum
sonra bu yöntemi denedim girdim alkisalkisalkis

patronum sinir etti kıslar beni.kısaca bahsedeyim nasıl olsa iyi yürekli arkidişlerim hemen sorarsınız şimdi ne oldu lahanm diye

öncelikle şu kısıma koptum :roflol:
bende aynı dertten muzdaribim :çok üzgünüm:
hatta bizim bide prim muhabetimiz var onun üzerine ne hayaller kurdum bi bilsen
ama yok
ve işin kötü tarafı kimse bi acıklama dahi etmedi

destek olmaya çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

burcucum aynı davetiyeyi biz seçiyoduk, 2 davetiye arasında kalmıştık. biz diğerine karar verdik. yani az kaldı daavetiyemiz aynı oluyomuş :))

bizim iç yazısı da çok eğlenceli oldu, ben buldum:))))

lahanam bence de fazla dillendirme, kapının önüne konma sonra. bu krizde 500 tl.ye işe atlıcak bi sürü işsiz var canım benim

oveg, canım etek kısmını beğendim efil efil tül yakışmış ama üst kısmında biraz kararsız kaldım bişey diyemedim.

Karalahana canım nolur dikkat et.çok üsütne gitme patronun.işsizlik çok zor.helede bu devirde.eğer ihtiyacın yoksa tamam başka bi iş bulursun sallama derim ama ihtiyacın varsa daha sakin davranmaya çalış lütfen kuşum

tekrar koydum esmy açılması lazım.

tubiş evet bu çok krem o yüzden taşları çok koyu ama kırık beyazı gelince böyle olmayacak inş

Son düzenleme:
arsimam sağol desteğin için ve tubis :))

oveg bu sefer yorum bekliyorum dediğin gelinlik geçen gün koyduğun gelinlikle aynı değil mi?

ben yorumumu yapmıştım. okumadısan bi daha diim. vaktin varsa araştır başka model dimiştim

Kızlar biz kiracılar için bence en iyisi perdeleri aynı model yaptırmak.böylece ev değişince perdeleri uydurmak daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…