- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aveg valla bekle bekle acılmadı bu gelınlık ya-tatlicadiarzu-
http://img24.imageshack.us/img24/7929/glnlk.jpg
tekrar koydum esmy açılması lazım.
tubiş evet bu çok krem o yüzden taşları çok koyu ama kırık beyazı gelince böyle olmayacak inş
:
karalahanam bozma moralini zaten zam döneminde işler iyi olsada hep kriz olurklava:
karalahana üzülme cnm patronlar hep böyle gıcıklar yani.inş düzelir
lahana masallah kı< arıyon hakkını o konularda bencok pısırığım yaaa
benneyaptımki
lahanacım, üzülme kuzum canını sıkmayacak kadar kolay değil ama sabret canım.
eğer iş yerinde 3-4 aydır çalışan değilsen -ki sanırım gayet deneyimlisin- , az yada çok patronunun seni bırakmayı göze almayacağını tahmin ediyorsan kolay kolay sana git diyemez. Seni şu an basatırabiliyorsa aslında hem senin gitmeyeceğinden hemde seni göndermeyeciğini bildiğindendir. Kaldı ki yeni alacağı kişiye işi öğretmeyi ücretle uğraşmayı hiç bi patron istemez sanırım.
Bence tavrını korumaya çalış canım, sürekli dillendir, yoksa unutacaktır.
İkimizda aynı zamanlarda patrona sinir olmuşusuz. Bizimkide çaycı yerinde yoktu misafiri var çayları gelmedi diye odadan fırlayıp bana bağrındı sinirden başıma ağrılar girdi.
Bizde geçen yıl haziranda alacağımız zamı kasım ayında almıştık.
lahanam bence de fazla dillendirme, kapının önüne konma sonra. bu krizde 500 tl.ye işe atlıcak bi sürü işsiz var canım benim
Karalahana canım nolur dikkat et.çok üsütne gitme patronun.işsizlik çok zor.helede bu devirde.eğer ihtiyacın yoksa tamam başka bi iş bulursun sallama derim ama ihtiyacın varsa daha sakin davranmaya çalış lütfen kuşum
patronum sinir etti kıslar beni.kısaca bahsedeyim nasıl olsa iyi yürekli arkidişlerim hemen sorarsınız şimdi ne oldu lahanm diye...kaydirigubbakcemile2
benim normalde zam zamnım ocak ayında.ama bildiğiniz gibi her ocak kriz debelenmeleri olduğunda hep bu para polemiğine giriyoruz ve bende bu durumdan çok nefret ediyorum.
ay başından beri çok sıkışığım.hep zammımı bekledim ee haliyle ona göre bir yol çizdim...
ocakta çok kötüydü durumlar yaamama dedi bende bi kaç gün surat yaptım ama sonra utandım gerçekten kötüydü işler diye.mayısta yaparım dedi bana.
bugün konu açıldı dedim mayıs geliyor hazır olun.yapamam bu sene zam yok dedi.işlerde bir açıldı ki içindeyim herşeyin.bende zaten dört ayımı yediniz kabul etmem dedim falan filan...
şakaya vuruyor ama ben hiö gülmedim ciddi ciddi o zamn mayıs sonu konuşuruz dedim.banan zamn yapamıyorsanız düşük mamaşlı birini alırsınız dedim.yani biraz açık tehdit ettim.çıkarım havasına yattım.yemez gibi geliyor çıkarmayı ama hava yapayım derken kapının önüne koyulursam o zman görürüm 12 den vuruşu-tatlicadiarzu-
ay deli olcem şu zam zamanlarını sapıtmalarına ve hep o zamnlarda işler kesat pozisyonuna yatmalarına sinir oluyorum.bende burda emek veriyorum.gider evimde otururum o zman ...
off çok daraldım...
tekrar koydum esmy açılması lazım.
tubiş evet bu çok krem o yüzden taşları çok koyu ama kırık beyazı gelince böyle olmayacak inş
Kızlar zuchex ideal home yani züccaciye ve çeyiz fuarı var 14-17 Mayısta ben geçen sene annemle gitmiştim bu snede gi,dicez kısmet olursa harka ürünler oluyo benden söylemsi canlar kaçırmayın derim....
tubişim teşekkürler inşallah hepimiz mutlu oluruzzzza.s.kocişide burcuş gibi yaratıcı güzel olmuş.
Hep mutlu olun.
oyy kuzum benimm bakan gözlerne sağlıkk Şenizcanım ya burcuuuu çok güzzel süpper harika ötesi allah mesut etsin çok ama çok beğendim
Şenizbeğenmene sevindim buketçikk :1hug:Ayyy eklemişsin cnm çok tatlı sözlerrrr
sağol fıstıkımmŞenizburcum içide dışıda çok cücel, size özeeel olmuş.
güle güle dağıtın inşallh...
caniko teşekkürlerrŞenizgecmıs sayfalara bakmaya vaktım yok
o yuzden eğer bıseyler alan olmuşsa gule gule kullansın canlarım
burcu sık ve çok hoş kaydirigubbakcemile
böcük te ulaşmış sonunda siteye
burcu kız davetiyen süpermiş canım ve fiyatı da uygun geldi gerçi ne kadarlar bir fikrim yok ama
burcu davetiyenin yazısı süper ötesi olmuş kocişinin yüreğine sağlık inşallah hep böyle aşk cümleleri dökülür dilinden
karalahanam bozma moralini zaten zam döneminde işler iyi olsada hep kriz olurklava:
QUOTE]Slm kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum aklımda kalanları yazdım şimdiden herkes aldıklarını güle güle kullansın hayırlı olsun çeyizci güzelleri…
Burciş o kırmızı elbise ne güzel öle ifil ifil mandalin görmedimi ki : )))
Burcişş hayırlı olsun davetiyen cnm
süper burcum ya
onu başkası buraya eklese bu kimin davetiyesi tahmin edin deseydi
cevabım burcu olurdu :lepi:
güle güle dağıtın kuzum
:roflol::roflol::roflol:
:asigim::asigim:
]
evet bencede göbek atan lazım sositosositoBurcu bayıldım davetiyene tatliş kaydirigubbakcemile2 ya bize bide göbek atan ikon gerek alkisalkisalkis içini göremedim ama
ay şekerparem zevklerimizin benzeşmesine sevindimm :1hug:destek olmaya çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
burcucum aynı davetiyeyi biz seçiyoduk, 2 davetiye arasında kalmıştık. biz diğerine karar verdik. yani az kaldı daavetiyemiz aynı oluyomuş :))
yok hayatıcım biz kocaelideyiz... Kocaeli Gölcük yerimsenibenBurcu siz karadeniz tarafındanmısınız yoksa ???
burcu çılgın kuzu:) davetiyeniz hayırlı olsun:sm_cool: sudan ucuza bastırmışsınız yemekli düğünde öyle hep 4 ayak üstüne düşmüşünüz hee :dilcikar:marmaris gibi yerde yemekli düğün 2.500 vay anasını be biz pastalı düğüne 3.750 para saydık saydırırlar tabi orduya kapak atmak varmış neysem offf offff hayatım bekle beni beraber atlayalım ama köprüden atlayalım kesin ölüm fisfisfis
pashmina evet cnm ilkkez eklemiyorum yorum gelmeyince tekrarekledim.
tubiş sarı taş ekletmiyicem cnm şimdi gelinlik krem ya ona uysun diye koyu taş yapmışlar kırık beyaz olursa taşlar açık renk olur heralde diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?