Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tük ya sorun var heralde yavaş bende açıkılıyor.yorumlar için saolun kızlar evet işte bu çok krem geldi bana taşları özellikle koyu.Kırık beyzı güzel olur diye dşünüyorum genel olarak modeli beğendim ben ne çok sade ne çok abartı

:
karalahanam bozma moralini zaten zam döneminde işler iyi olsada hep kriz olurklava:

ne hikmetse hep aynı oluyor değil mi her yerde...

http://img24.imageshack.us/img24/7929/glnlk.jpg

karalahana üzülme cnm patronlar hep böyle gıcıklar yani.inş düzelir

inş canım benim hallederim sanırım umduğum gibi giderse...

lahana masallah kı< arıyon hakkını o konularda bencok pısırığım yaaa
benneyaptımki

çok pısırık durdum.birazda yüz buluyorum ama yapabiliyorum istediğimi,sözümü geçiriyorum.buda buradaki emeklerimle alakalı bide güvenilmemele sanırım...susarsan hiç kıpırtı olmuyor bunu anladım.

dört senem bitti canım.artık ben bişiyleri hatırlatmadan bilinsin istiyorum.ama onlar alışmış dürtmeden oralı olmuyorlar.ben onun çıkarmayacağını bildiğim için yapabiliyorum zaten.ama damarıma basarsa Allah korsun çeker giderim.ben burda çok şey yaşadım iyi kötü.herşey tıkır tıkır giderken yeni biriyle uğraşmak ölüm olur sanırım onun için.beni feda edemez.inş yani:)

başkalarının yerine işittiğimiz azarlar zaten sinir hücresi bırakmadı bende.çöktüm valla...ALLAH yardımcımız olsun .hepimizin...

lahanam bence de fazla dillendirme, kapının önüne konma sonra. bu krizde 500 tl.ye işe atlıcak bi sürü işsiz var canım benim

evet hepsini düşünmek lazım.ama beşyüz vereceği adama harcayacağı emek bana yapacağı zammmın yanında dağlar kadar kalır onun için...

hep zaten ihtiyacı yok ekmek elden su gölden diye bakıyorlar.ama düşünüyorum kıslar zevk için kim çalışır ya el yanında o kadar lafa söze karşı.babam elime her ay maaşaım kadar parayı koysa neden çalışayım ki gül gibi oturur yer içer harcarım parayı.inş hayılrı sonuçlar alırım maaaş savaşımdanda güzel haberler veririm hepinize.bakalım mayıs sonu ne olcek..

burcu çılgın kuzu:) davetiyeniz hayırlı olsun:sm_cool: sudan ucuza bastırmışsınız yemekli düğünde öyle hep 4 ayak üstüne düşmüşünüz hee :dilcikar:marmaris gibi yerde yemekli düğün 2.500 vay anasını be biz pastalı düğüne 3.750 para saydık saydırırlar tabi orduya kapak atmak varmış neysem offf offff hayatım bekle beni beraber atlayalım ama köprüden atlayalım kesin ölüm fisfisfis

UFFFF bazı yerlerde kriz yok ve bunu bahane etmiolarmı çok sinir oluyorum lahana hakkmızı almak niye bu kadar zor anlamıyorum biraz dişli birini görünce konuşunca herşeyi açık açık bide şirketin açıklarını biliosan tamam artık çkemezler seni müdürler asla ve asla çalışanın hakkını korumazlar ki kendi yeri olmadıkları hallerde bile. Allaha havale ediorum hepsini günün birinde hesap verecekler ama ben de hakkımı helal etmiyorum diorum. Sende sıkma canını biraz esnek laflar et patrona fazla tehditkar olup da sıkma adamı ama sonuna kadar da ara hakkını.

http://img24.imageshack.us/img24/7929/glnlk.jpg

tekrar koydum esmy açılması lazım.

tubiş evet bu çok krem o yüzden taşları çok koyu ama kırık beyazı gelince böyle olmayacak inş

Bn görmüştüm canım ilk deefa eklemiyosun dimi o zaman da beğenmiştim zaten...

oveg baktım ben açıldı çok tatlı canım.çok zarif zaten şu işlemeler yokmu bayılıyorum şıkır şıkır oluyor ....

pashmina evet cnm ilkkez eklemiyorum yorum gelmeyince tekrarekledim.
tubiş sarı taş ekletmiyicem cnm şimdi gelinlik krem ya ona uysun diye koyu taş yapmışlar kırık beyaz olursa taşlar açık renk olur heralde diyorum

Kızlar zuchex ideal home yani züccaciye ve çeyiz fuarı var 14-17 Mayısta ben geçen sene annemle gitmiştim bu snede gi,dicez kısmet olursa harka ürünler oluyo benden söylemsi canlar kaçırmayın derim....

offoff hala göremedım oveg ama ust kısmı guzel altı acılmadı

burcu bende davetıyenın sadece içini görmustum dısınıda gordum aynen siz:roflol:

annem eminönüne gitmişti beni aradı hani takı askıları istiyodun ya buldum alam mı sana ne renk dedi akşama görcem nası bişeymiş
pembe istedim
bide pembe kelebekli saat gördüm bi tükanda onu alacam uyumlu olacak
bide parfüm şişesini bulursam tam süper olur
anneme sor orda varsa al dedim ama sonucu alamadım henüz

Kızlar zuchex ideal home yani züccaciye ve çeyiz fuarı var 14-17 Mayısta ben geçen sene annemle gitmiştim bu snede gi,dicez kısmet olursa harka ürünler oluyo benden söylemsi canlar kaçırmayın derim....

Çok teşekkürler Pashminam,
Şimdiden online davetiye alıyım ben
Demek harika ürünler oluyo he ayy çok mu pahalı olurlar acaba gidip görüp aklım kalmasın

:1hug:
kocişide burcuş gibi yaratıcı güzel olmuş.
Hep mutlu olun.
tubişim teşekkürler inşallah hepimiz mutlu oluruzzzza.s.
canım ya burcuuuu çok güzzel süpper harika ötesi allah mesut etsin çok ama çok beğendim
oyy kuzum benimm bakan gözlerne sağlıkk Şeniz
Ayyy eklemişsin cnm çok tatlı sözlerrrr
Şenizbeğenmene sevindim buketçikk :1hug:
burcum içide dışıda çok cücel, size özeeel olmuş.
güle güle dağıtın inşallh...
sağol fıstıkımmŞeniz
gecmıs sayfalara bakmaya vaktım yok
o yuzden eğer bıseyler alan olmuşsa gule gule kullansın canlarım

burcu sık ve çok hoş kaydirigubbakcemile
caniko teşekkürlerrŞeniz
böcük te ulaşmış sonunda siteye

burcu kız davetiyen süpermiş canım ve fiyatı da uygun geldi gerçi ne kadarlar bir fikrim yok ama

evet evet uygun canım.yerimseniben ilk başta 100 tanesi 80lira olandan 200 tane bastıracaktık. sonra ben dedimki aşkım ne gerek var onca paraya millet çöpe atacak. işte bunlar 100 tanesi 25 lira 200 tane aldık. vede baskı ücretide almadı yapan kişi sağolsun... :Saruboceq:

inşallahh canısım amin amin aminnn :Saruboceq:
QUOTE]

teşekkür ederim kuzuşş Şeniz
kırmızı elbisemi görmedi herhalde mandilincim :sm_confused:
kesin alırdı sırnaşık şey

süper burcum ya
onu başkası buraya eklese bu kimin davetiyesi tahmin edin deseydi
cevabım burcu olurdu :lepi:
güle güle dağıtın kuzum

:roflol::roflol::roflol:

:asigim::asigim:

]

eminim tahmin ederdin kuzucuğummm :1hug:
ahh keşke gelseniz başımın üstünde yerin var kızzzŞeniz

Burcu bayıldım davetiyene tatliş kaydirigubbakcemile2 ya bize bide göbek atan ikon gerek alkisalkisalkis içini göremedim ama
evet bencede göbek atan lazım sositososito
destek olmaya çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

burcucum aynı davetiyeyi biz seçiyoduk, 2 davetiye arasında kalmıştık. biz diğerine karar verdik. yani az kaldı daavetiyemiz aynı oluyomuş :))
ay şekerparem zevklerimizin benzeşmesine sevindimm :1hug:

Burcu siz karadeniz tarafındanmısınız yoksa ???
yok hayatıcım biz kocaelideyiz... Kocaeli Gölcük yerimseniben

yawruşum düğünümüz kocaelide ben marmarise gelin gidicem ama düğün burda olacak. gerçi burda ki mekanda çok cici. açık havada olacak. deniz kenarı ve yemekli o konuda şanslıyız kuzum. a.s ama askeriyede yapmasa bizde dışarda yapamazdık yemekli a.s

benim kırık beyazdı gümüş işlettim.

pashmina, nasılsın tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…