Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatım çabık koy kız gidecem :)
Burcu biliyom da acaba kökende varmı karadeniz dedim.soyadını görünce öyle sandım
Oveg çok beğendim prenses gibi de durmuşun maşallah çok şık duruyo benim fikrim

ay kopamadım :):)

sulfatım, döndüm baktım cidden çooook kıskandım arkidişim çok tatlılarmış. Şaka bi yana güzel yemeklerinde iyi günlerinde kullanırsın inşallh. Çok beğendim.

Sağol canım arkidişim Şeniz

günaydın kızlar,
sulfat aldıklarıma baktın mı kuzum sayfa 3206-3207 yorumlarını bekliom aslanlı deterjanlığımı senin için koydum heeee:1hug:

Tatlım site ne durumdaydı biliyorsun eminim çok şey atlamşımdır. Yazdığın sayfalara dönüp bakıcam birazdan. Sen de benim cicilerimi kaçırdın değilmi fisfisfis

hepsi çok güzel ve renkli güle güle kullan canım

e yuh klimanız eksik kalsınkaydirigubbakcemile3 ama güle güle kullanın tabe Şeniz
çok güzel ya bayıldım, güle güle kullan hepsini

Teşekkür ederim canım. Vala klimayı nişanlım alalım diye tutturdu sıcağa hiç gelemez. Oturma odamız da evin en güneşli yeri yaz boyu yanamam deyip aldı. Onca eksik varken :mymeka: Yemek takımımı beğenmene sevindim a.s.

hepsi çok şirin iyi günlerde kullan inşallah canım

Teşekkür ederim bitanem Şeniz

Ayyy kıyamam ben arkadaşıma :1hug: Canım inan maddi sorunlar herkesde var, klima aldığımıza bakma :roflol::roflol::roflol: Bi şekilde bitircez bu maratonu ama nasıl :uhm:

çok muhterem sevgili arkadaşlarım sizlerle davetiyemi paylaşmak istiyorum....

Ayyyyyy senin davetiyeni yesinler Şeniz

karalahana laydbird teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim galiba bunda karar kılıcam.
böcük niye sende açılmadı anlamadım neyse açılınca bakarsın.
burcu davetyeni bende çok beğendm.süper hele içinde yazılanlar çook anlamlı
.

burcu sizin düğün Marmariste olsaydı aksazda olurdu zaar

Sinaycım baktım tüm cicilerine. Hepsi birbirinden güzel canım. Sareve diyecek yok zaten tüm modellerini beğeniyorum. Çerezliğin ve aslanlı deterjanlığın çok sevimli. O deterjanlıkların değişik figürlerini izmirde gördüm çok beğenmiştim zaten. ıyi günlerde kullan hepsini ŞenizŞenizŞeniz

bende cok sevdım onları ama pahalı galıba

Çok teşekkürler Pashminam,
Şimdiden online davetiye alıyım ben
Demek harika ürünler oluyo he ayy çok mu pahalı olurlar acaba gidip görüp aklım kalmasın

Valla canım ürünler kesinlikle satılmıo geçen sene beğenmiştim yalvar yakar oldum vermedi adam satış yasak fuarda dedii. Perakende yerlerinin kartlarını veriolar ordan alabiliosunn. Online davetiye ben alamadım çünkü firam adı vs. falan isityolar ....

davetiye alırsan yada biryerden temin edersen banada harber ver canım emi...

benim kırık beyazdı gümüş işlettim.

pashmina, nasılsın tatlım?

Kuşum yaa iyiim :1hug: seni de görüorum burda hoşuma gidio evlenipte burda bizimle kalman.
C.tesi eminönünüe gidicem sen nerdesin??? sırnaşık şeysırnaşık şey

oveg bütün davetiyecilerde var hemen hemen. ben sana bi yer diiyim istersen. 400 tanesi 150-200 arasıydı sanırım. bu tip davetiyeler ucuz

cnm firma adının boş gecebilirsin. bütün onlne davetiyelerden istiyolar biz bikere dekorasyon fuarına gitmek için dökmüştüm.firma adı boş gectim fuarada girdim sorun olmadı bundada sorun olmaz yine alıcam online davetiye :))

Burcu bizde orduevinde yapmayı planlıyoruz iki tarafta asker aile olunca kaçınılmaz son, bişey sorcam canım süslemeye falana izin veriolar dimi????

hayatım ben hiç davetyeci gezmediğim için bilmiyorum fiyatlarını ucuz diyosan iyi ya benim çok hoşuma gittti çok şirin bi davetye hem ne güzel uyguna mal ederiz ama burcu kadar uygun olması mümkün değil gibi görünüyor:)

Canım gayet hoş ama işlemlerin rengini beğenmedim ben :bbo:

Sulfat banyo takımın çok güzel güle kullan

Sulfat aldıklarını güle güle kullan cnm pasta takımın müthiş ne tatlı bıçaklar onlar öyle

Sağol tatlım, nerelerdesin sen??

iyi günlerde kullan
bardaklı sürahiden bende de var :dilcikar:

pis reklamcılar sizi

naniknaniknaniknanik

KIZLAR NİKAH ŞEKERLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ayyy ne cici bunlar böyle delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
HAYATIM cok şirinn içim açıldı valla nikah şekerlerinde :)) güle güle dağıtın gercekten cok sekerler :asigim:

aaa öylemii canım bende herzaman alışveriş yaptım çeyiz mağazlarından alırım diye düşünüyodum bak bu iyi oldu teşkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…