kızlar site kısa süre kapalı kalınca aklıma ne geldi
keşke dedim hepimiz msn de olsak çoklu konuşma yapardık çeyize devam ederdik:))
hayatım ben hiç davetyeci gezmediğim için bilmiyorum fiyatlarını ucuz diyosan iyi ya benim çok hoşuma gittti çok şirin bi davetye hem ne güzel uyguna mal ederiz ama burcu kadar uygun olması mümkün değil gibi görünüyor:)
Ayyy ne cici bunlar böyle delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
HAYATIM cok şirinn içim açıldı valla nikah şekerlerinde :)) güle güle dağıtın gercekten cok sekerler :asigim:
ayy ne güzel şey bunlarr:))
nerden aldın unları ya çok şirin:)
teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrr, mercan'dan aldım 500 tanesi 250 TL. davetiyeciye sorduğumuzda 500 tanesine 625 dedi
Hayatım bunların şekerlieri varmı yok mu canım ????
hayatım, rengarenk hepsi birbirinden tatlı. çok güzel olcaklar eminim.
bunlar tutacak değil mi canım benim masamda da varda :)
hayatım ben o uğur böcukluden ıstıyom ya
onları ben japon pazarında gordum ınan u.böcuklu yoktu off sımdık gordum cok şık olmuş nıkah nerdeydı senın
canım biz objesini tülünü aldık içine şekenrini de koyup süslices.
valla takdir ettim hayatım seni süper bir fikir olmuş hem de atılmaz bir ömür hatıra kalır mnisafirlere sizden
Valla canım ürünler kesinlikle satılmıo geçen sene beğenmiştim yalvar yakar oldum vermedi adam satış yasak fuarda dedii. Perakende yerlerinin kartlarını veriolar ordan alabiliosunn. Online davetiye ben alamadım çünkü firam adı vs. falan isityolar ....
davetiye alırsan yada biryerden temin edersen banada harber ver canım emi...
Kuşum yaa iyiim :1hug: seni de görüorum burda hoşuma gidio evlenipte burda bizimle kalman.
C.tesi eminönünüe gidicem sen nerdesin??? sırnaşık şeysırnaşık şey
ayy canım mercan nerde(((((
fiyatı çok iyimişş yaa harikaa
hayatım eminönünü pek bilmiyorum haftasonu ama gidicez o zaman iyice bakayım. bana en fazla 50 tane lazım nikah kendi aramızda 3-5 kişi olucak. bunlarıda eşe dosta vericez
hayatım şekerlerin çok gharika.kız yetmez kimseye bunlar bak gör dedi dersin herkes her çeşidinden almaya kalkar.özellikle çocuklar.
süperlermiş...
hayatım eminönünü pek bilmiyorum haftasonu ama gidicez o zaman iyice bakayım. bana en fazla 50 tane lazım nikah kendi aramızda 3-5 kişi olucak. bunlarıda eşe dosta vericez
Canım ya walla gezinmeyi kalabalıkta itişmeyi özledim desem yeridir yani geçen hafta gidicektim olmadı bu hafatda Tekirdağa gidicem. Sen benim yerimede gez.
Hayatımda bizdenmiş bak oda oralarda geziyor.
doublecim burda olsam seni köşe bucak gezdirirdim.
kız burcu ne çabuk .gel benide yolsana bi zahmet....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yok annem annem yok kökende karedenizlilik yok. babam diyarbakırlı annem eskişehirli ben kocaelide doğdum büyüdüm. hee yeni soyadımdan bahsediyorsan aşkımın babası eskişehirli annesi adapazarlı oda kocaelide büyümüş. ama karadenizden hiç biri ucundan sürtmüyor bile :roflol:Hayatım çabık koy kız gidecem :)
Burcu biliyom da acaba kökende varmı karadeniz dedim.soyadını görünce öyle sandım
Oveg çok beğendim prenses gibi de durmuşun maşallah çok şık duruyo benim fikrim
canım çok teşekkür ederimm :1hug: kocişim döktürmüş işte :asigim:karalahana laydbird teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim galiba bunda karar kılıcam.
böcük niye sende açılmadı anlamadım neyse açılınca bakarsın.
burcu davetyeni bende çok beğendm.süper hele içinde yazılanlar çook anlamlı.
kız sen nerden biliyorsun aksazı yawrimm... CADIARZU he vallahi marmariste olsaydı orda olurdu :teytey: orasıda harika ama bizim şimdi yapacağımız yer daha güzel yerimsenibenburcu sizin düğün Marmariste olsaydı aksazda olurdu zaar
mükemmel mükemmell mükemmellllll :teytey:
Burcu bizde orduevinde yapmayı planlıyoruz iki tarafta asker aile olunca kaçınılmaz son, bişey sorcam canım süslemeye falana izin veriolar dimi????
bana önce herkes 500 çok değil mi dedi. sonra bunları görünce ay kavga çıkar valla dediler:))
doublecim burda olsam seni köşe bucak gezdirirdim.
Canım ya walla gezinmeyi kalabalıkta itişmeyi özledim desem yeridir yani geçen hafta gidicektim olmadı bu hafatda Tekirdağa gidicem. Sen benim yerimede gez.
Hayatımda bizdenmiş bak oda oralarda geziyor.
neee t.daaaağ mı süper yaa ben de gitsem keşkeeee aşkımı da görürdüm hem. Sende benim içinde gezz orralarda canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?