Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım, rengarenk hepsi birbirinden tatlı. çok güzel olcaklar eminim.
bunlar tutacak değil mi canım benim masamda da varda :)

hayatım ben o uğur böcukluden ıstıyom ya
onları ben japon pazarında gordum ınan u.böcuklu yoktu off sımdık gordum cok şık olmuş nıkah nerdeydı senın

kızlar site kısa süre kapalı kalınca aklıma ne geldi

keşke dedim hepimiz msn de olsak çoklu konuşma yapardık çeyize devam ederdik:))

bende öle coğu kişinin msn var actık coklu sohbet ettık hemde ban korkusu olmadan rahatca :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

benimki de bu tarz biş, 400 tanesi 140

Ayyy ne cici bunlar böyle delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

HAYATIM cok şirinn içim açıldı valla nikah şekerlerinde :)) güle güle dağıtın gercekten cok sekerler :asigim:

ayy ne güzel şey bunlarr:))

nerden aldın unları ya çok şirin:)

teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrr, mercan'dan aldım 500 tanesi 250 TL. davetiyeciye sorduğumuzda 500 tanesine 625 dedi

Hayatım bunların şekerlieri varmı yok mu canım ????

canım biz objesini tülünü aldık içine şekenrini de koyup süslices.

hayatım, rengarenk hepsi birbirinden tatlı. çok güzel olcaklar eminim.
bunlar tutacak değil mi canım benim masamda da varda :)

evet canım kağıt resim tutacağı

hayatım ben o uğur böcukluden ıstıyom ya
onları ben japon pazarında gordum ınan u.böcuklu yoktu off sımdık gordum cok şık olmuş nıkah nerdeydı senın

banane:dilcikar:

canım mercan eminönü tarafında şark han'ın mercan kapısı diye bi yer var. şark han da bunlar daha pahalı. şark han'a girme. şark han'ın mercan kapısının karşısında böyle biblolar yapma çiçekler satan bi dükkan var. ordan solunu şark han'ın kapısına ver aşağı doru in hemen orda dükkan. düz ayak sağda solda rafları var. bi de ortada standı var. ordan aldık.

hayatım şekerlerin çok gharika.kız yetmez kimseye bunlar bak gör dedi dersin herkes her çeşidinden almaya kalkar.özellikle çocuklar.
süperlermiş...

hayatım eminönünü pek bilmiyorum haftasonu ama gidicez o zaman iyice bakayım. bana en fazla 50 tane lazım nikah kendi aramızda 3-5 kişi olucak. bunlarıda eşe dosta vericez

Canım ya walla gezinmeyi kalabalıkta itişmeyi özledim desem yeridir yani geçen hafta gidicektim olmadı bu hafatda Tekirdağa gidicem. Sen benim yerimede gez.

Hayatımda bizdenmiş bak oda oralarda geziyor.

ayy canım mercan nerde(((((

fiyatı çok iyimişş yaa harikaa

hayatım eminönünü pek bilmiyorum haftasonu ama gidicez o zaman iyice bakayım. bana en fazla 50 tane lazım nikah kendi aramızda 3-5 kişi olucak. bunlarıda eşe dosta vericez

doublecim burda olsam seni köşe bucak gezdirirdim.

valla çok açık tarif ettim. orda benim tarifim gibi sorarsanız bulursunuz. şark han mercan kapısı herkes gösterir canım

heee gelll ablaaaaa gellllllllll gelinlikler kınalıklar yatak örtüleri perdeler gellllllllllllll:roflol:

kız burcu ne çabuk .gel benide yolsana bi zahmet....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok annem annem yok kökende karedenizlilik yok. babam diyarbakırlı annem eskişehirli ben kocaelide doğdum büyüdüm. hee yeni soyadımdan bahsediyorsan aşkımın babası eskişehirli annesi adapazarlı oda kocaelide büyümüş. ama karadenizden hiç biri ucundan sürtmüyor bile :roflol:
canım çok teşekkür ederimm :1hug: kocişim döktürmüş işte :asigim:

burcu sizin düğün Marmariste olsaydı aksazda olurdu zaar
kız sen nerden biliyorsun aksazı yawrimm... CADIARZU he vallahi marmariste olsaydı orda olurdu :teytey: orasıda harika ama bizim şimdi yapacağımız yer daha güzel yerimseniben
KIZLAR NİKAH ŞEKERLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMM

mükemmel mükemmell mükemmellllll :teytey:
Burcu bizde orduevinde yapmayı planlıyoruz iki tarafta asker aile olunca kaçınılmaz son, bişey sorcam canım süslemeye falana izin veriolar dimi????

tabi kuzucuğum :1hug: anlaşmalı 2 organizasyon şirketi var onlardan hangisi kafana atarsa onu seçiyorsun. yerimseniben ben seçtim bile aşkım gelince gidip konuşucaz kadınla a.s renk model falan seçicez :sm_cool:
bana önce herkes 500 çok değil mi dedi. sonra bunları görünce ay kavga çıkar valla dediler:))

vallahi haklılar bencede :roflol: feci sevimlilerrr. hemde hiç kimsenin atmayacağı işe yarayacağı bir şey düşünmüşsün canım bence çok güzel :1hug:

Dün söylemiştim yemek takımım geldi. Çok aceleyle tamamen estetikten yoksun görün diye çektim kaydirigubbakcemile3. Haftaya çatal kaşıklı, amerkan servisli filan şık şeklde yeniden eklerim. Birkaç parça çatlak vs çıktı. Haftaya değişcek o zaman kutu gene açılınca eklerim .kaydirigubbakcemile3 Şimdilik hemen eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…