Dün söylemiştim yemek takımım geldi. Çok aceleyle tamamen estetikten yoksun görün diye çektim kaydirigubbakcemile3. Haftaya çatal kaşıklı, amerkan servisli filan şık şeklde yeniden eklerim. Birkaç parça çatlak vs çıktı. Haftaya değişcek o zaman kutu gene açılınca eklerim .kaydirigubbakcemile3 Şimdilik hemen eklicem
mükemmel mükemmell mükemmellllll :teytey:
vallahi haklılar bencede :roflol: feci sevimlilerrr. hemde hiç kimsenin atmayacağı işe yarayacağı bir şey düşünmüşsün canım bence çok güzel :1hug:
Dün söylemiştim yemek takımım geldi. Çok aceleyle tamamen estetikten yoksun görün diye çektim kaydirigubbakcemile3. Haftaya çatal kaşıklı, amerkan servisli filan şık şeklde yeniden eklerim. Birkaç parça çatlak vs çıktı. Haftaya değişcek o zaman kutu gene açılınca eklerim .kaydirigubbakcemile3 Şimdilik hemen eklicem
Lahanacım sana bişeyler yazmıştım bi kaç sayfa önce ama görmedin sanırım şekercim
canım yaa çok saollŞeniz
zaman azaldıkça stres bastı beniii
ev bulundu ama kafam karışık
Canım ya walla gezinmeyi kalabalıkta itişmeyi özledim desem yeridir yani geçen hafta gidicektim olmadı bu hafatda Tekirdağa gidicem. Sen benim yerimede gez.
Hayatımda bizdenmiş bak oda oralarda geziyor.
neee t.daaaağ mı süper yaa ben de gitsem keşkeeee aşkımı da görürdüm hem. Sende benim içinde gezz orralarda canım yaa
Evet şekerim Malkarada düğün var. h.sonu ordayız.
hayatım, renkli renkli çok güzeller demin yazmayı unutmuşum.
HAYATIM sen cımrı deıldın amme
barı nıkahın nerde ben gelem alam
aklıma şener şen ın fılmı geldı:roflol:
Kızlar zuchex ideal home yani züccaciye ve çeyiz fuarı var 14-17 Mayısta ben geçen sene annemle gitmiştim bu snede gi,dicez kısmet olursa harka ürünler oluyo benden söylemsi canlar kaçırmayın derim....
HAYATIM sen cımrı deıldın amme
barı nıkahın nerde ben gelem alam
aklıma şener şen ın fılmı geldı:roflol:
UFFFF bazı yerlerde kriz yok ve bunu bahane etmiolarmı çok sinir oluyorum lahana hakkmızı almak niye bu kadar zor anlamıyorum biraz dişli birini görünce konuşunca herşeyi açık açık bide şirketin açıklarını biliosan tamam artık çkemezler seni müdürler asla ve asla çalışanın hakkını korumazlar ki kendi yeri olmadıkları hallerde bile. Allaha havale ediorum hepsini günün birinde hesap verecekler ama ben de hakkımı helal etmiyorum diorum. Sende sıkma canını biraz esnek laflar et patrona fazla tehditkar olup da sıkma adamı ama sonuna kadar da ara hakkını.
pardon kuşum görmemişim.
benimde cnıma yetti dediğim çok zamnlar oldu.kul hakkı çok ince ve yakıcı.tek çaremiz Allaha sığınmak ondan sabır ve hayır beklemek değil mi?ben desabrediyom ediyom böle can damarıma basılınca ve hakkım yenince hiç susmam.diyorsan yapacaksın.mayısı gelmeyecek sandı herhalde.şimdi sıkıştı tabi...
hepimiz için hayırlısı olsun inş...
bende cok sevdım onları ama pahalı galıba
KIZLAR NİKAH ŞEKERLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Arsima cım eklersin fotolarını gelir gelmez bitanem
bana önce herkes 500 çok değil mi dedi. sonra bunları görünce ay kavga çıkar valla dediler:))
sulfatcım, zewkli hatunsun vesselam.
çooook beğendim, gidip dokanmışlığım beğenmişliğim var mükemmmeeeeelleeeeer tek kelime.
güle güle kullan canımcım.
sülfat bunlar çok güzel yaaaaaa:))
1 ay sonra benim çeyizliklerde açılacak hepsini paylaşıcam sizlerle:)
şimdi ne nerde bilmiyorum ev karma karışık:)
Müebbetsevdam çok güzelmiş baza takımın güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?