sulfat evlensende kurtulsam .artık bu güz<el çeyislerini görmekten bende soldan soldan kıskençlik krizleri baş gösterdi.
ama şekerim çok beğendim sölemeden edemiycim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok güzel sulfatçım ii günlerde beta yok bugun nerelerde ayol
sulfat güzelim yemek takımın hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan inşallah...
sulfat canım yemek takımını ne kadara aldın ?
sağol gülüm teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
burcucum canım davetiyeniz çok hoş aynı senin gibi cıvıl cıvıl
hayatım tatlım nikah şekerlerinize bayıldım. çok güzeller.senin nikahın düğünde olacaktı değil mi ? düğün sonrası mı dağıtılacak şekerler ?
sulfat güzelim yemek takımın hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan inşallah...
canım benim beğenmene çok sevindim. Yaaaa aylardır yemek takımı beğenemedim herkes biliyor nerdeyse :roflol: Ama bu çok içime sindi, teşekkür ederim Şeniz
Sağol canım benim, seninkileri de bekliyoruz yerimseniben
nerde güzelim bu züccaciye fuarı
UFFFF bazı yerlerde kriz yok ve bunu bahane etmiolarmı çok sinir oluyorum lahana hakkmızı almak niye bu kadar zor anlamıyorum biraz dişli birini görünce konuşunca herşeyi açık açık bide şirketin açıklarını biliosan tamam artık çkemezler seni müdürler asla ve asla çalışanın hakkını korumazlar ki kendi yeri olmadıkları hallerde bile. Allaha havale ediorum hepsini günün birinde hesap verecekler ama ben de hakkımı helal etmiyorum diorum. Sende sıkma canını biraz esnek laflar et patrona fazla tehditkar olup da sıkma adamı ama sonuna kadar da ara hakkını.
pardon kuşum görmemişim.
benimde cnıma yetti dediğim çok zamnlar oldu.kul hakkı çok ince ve yakıcı.tek çaremiz Allaha sığınmak ondan sabır ve hayır beklemek değil mi?ben desabrediyom ediyom böle can damarıma basılınca ve hakkım yenince hiç susmam.diyorsan yapacaksın.mayısı gelmeyecek sandı herhalde.şimdi sıkıştı tabi...
hepimiz için hayırlısı olsun inş...
yaa demek istediğim her yerde aynı durumlar söz konusu insanın elinde de değil üzülmemek ama napcan iştee
Şeniz
Canım inidirmdeydi bernardoda 795 ti, ben nakit almayı planlıyordum ama üstümde para yoktu mağaza müdürü tek slip indirimi yapıp 730 lirayı da 5 e böldü hihoyyyt
parpalm teşekkür ederim cnm çok sevindim beğenmene
Sulfattttttttttttt çok cici çok zarif çokk sade ve şıkkkk vallahi aşırı beğendim. tabakların şeklide çok orjinalmiş :teytey: güle güle kullan çiçekimmm can sağlığıyl inşallah :1hug: kimbilir belki bir gün bizede cici mamalar ikram edersin içlerindeŞeniz
sulfat canım çoooook güzel yemek takımın çok şık duruyo güle güle kullan:1hug:
müebbetsevdam valla burcu'nun alıntısıyla gördüm yazdıklarını. teşekkür ederim. nikahta dağılacak eğer kalırsa düğün eğlencesinde de masalara koyacaz :))
Sulfat ne orjinal forumda bu tabaklar canım yaa iyi günlerde kullan bakalım. Daha koleksiyonuna ekliycenmi peki tabak takımı
önemli değil canım
bizimde nikahımız düğünde salonda kıyılacak nikah şekeri dağıtsak mı dağıtmasak mı bilmiyorum :S onun için sana sordum canım
Kızlar gelin içgiyim konusunda karasızım büstiyer giyme konusunda o gün rahat edermiyim acaba yada eve geldikten sonra temiz temiz olduktan sonramı giysek siz ne düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?