Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat evlensende kurtulsam .artık bu güz<el çeyislerini görmekten bende soldan soldan kıskençlik krizleri baş gösterdi.
ama şekerim çok beğendim sölemeden edemiycim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ayyy lahanam yerim seni ben Şeniz Beğendiğine çok sevindim. Ağsutosa kadar tependeyim :roflol:

çok güzel sulfatçım ii günlerde beta yok bugun nerelerde ayol

Sağol canım benim, beta aşağıda sessizce izliyor kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canikommmŞeniz

Sulfattttttttttttt çok cici çok zarif çokk sade ve şıkkkk vallahi aşırı beğendim. tabakların şeklide çok orjinalmiş :teytey: güle güle kullan çiçekimmm can sağlığıyl inşallah :1hug: kimbilir belki bir gün bizede cici mamalar ikram edersin içlerindeŞeniz

1 ay sonra herkesi bıktırana kadar koyucam:)))))

nerde güzelim bu züccaciye fuarı

Tüyap ta canım

müebbetsevdam valla burcu'nun alıntısıyla gördüm yazdıklarını. teşekkür ederim. nikahta dağılacak eğer kalırsa düğün eğlencesinde de masalara koyacaz :))

Şeniz

Canım inidirmdeydi bernardoda 795 ti, ben nakit almayı planlıyordum ama üstümde para yoktu mağaza müdürü tek slip indirimi yapıp 730 lirayı da 5 e böldü hihoyyyt

çok iyi almışsın canım ufff bende almak istiyorum 1 takım ama şurda düğüne inşallah 2 ay kaldı ve başka eksiklerim var annem düğünden sonra ben evine geldiğimde hediye getiririm diyor kafam karıştı

parpalm teşekkür ederim cnm çok sevindim beğenmene

cnm hayırlı olsun gelinliğin hep takip ediyorum siteyi ama yazamıydm bi türlü, benimkinin aynı gelinlikkaydirigubbakcemile3bende aynı yerden aldım çokkk çokk beğenerk.

Sulfat ne orjinal forumda bu tabaklar canım yaa iyi günlerde kullan bakalım. Daha koleksiyonuna ekliycenmi peki tabak takımı

Ayyyy sen de beğendiysen tamamdır alkisalkisalkis Çok teşekkür ederim canım sade ve şık olsun istiyordum zaten. Kare almak istiyordum hep sonra kahvaltı takımı ve yine bernardodan aldığım kırmızı puantiyeliyi kare alınca kareden vazgeçtim. Bunun şekli de orjinal diye çok hoşuma gitti Şeniz

sulfat canım çoooook güzel yemek takımın çok şık duruyo güle güle kullan:1hug:

Şeniz

müebbetsevdam valla burcu'nun alıntısıyla gördüm yazdıklarını. teşekkür ederim. nikahta dağılacak eğer kalırsa düğün eğlencesinde de masalara koyacaz :))

önemli değil canım

bizimde nikahımız düğünde salonda kıyılacak nikah şekeri dağıtsak mı dağıtmasak mı bilmiyorum :S onun için sana sordum canım

Kızlar gelin içgiyim konusunda karasızım büstiyer giyme konusunda o gün rahat edermiyim acaba yada eve geldikten sonra temiz temiz olduktan sonramı giysek siz ne düşünüyosunuz

Sulfat ne orjinal forumda bu tabaklar canım yaa iyi günlerde kullan bakalım. Daha koleksiyonuna ekliycenmi peki tabak takımı

Sağol kuzucuğuuuum Şeniz Koleksiyonuma sadece 6 kişilik günlük yemek takımı eklencek. Hani marketlerde kütahya porlanda filan satılıyor ya 24 para 49 lira. Onlardan alıcam sadece

önemli değil canım

bizimde nikahımız düğünde salonda kıyılacak nikah şekeri dağıtsak mı dağıtmasak mı bilmiyorum :S onun için sana sordum canım

yok bizim ikisi de ayrı olcek canım. ama içinde kalırsa yap evde düğünde masalara koy.

Kızlar gelin içgiyim konusunda karasızım büstiyer giyme konusunda o gün rahat edermiyim acaba yada eve geldikten sonra temiz temiz olduktan sonramı giysek siz ne düşünüyosunuz

parpalm eve geldikten sonra bişey giymeye ne hacet

beberko yawrum banada bir tatil yeri öner yaa..
şöyle kesemize uygun balayı yapılacak cici bir yer patlat. şayet kıbrıs çıkmazsa gideriz. marmaris olmasın. bodrum olmasın. şirin bir yer olsun. butik otellerde olabilir o tarz bir şeyler hele bir fikir patlat kuzu yaaa:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…