Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aslında eklencek başka cicilerim daha var, gidip aldım bugün evimde bıraktığım eşyaları. Ama karalahanam kızar diye koyamıyorum

Aslında eklencek başka cicilerim daha var, gidip aldım bugün evimde bıraktığım eşyaları. Ama karalahanam kızar diye koyamıyorum

ha ha koy koy ne olcek bende ekleyeceğim zamn gelcek sen pcnin başında bebelerin kucağında vızık vızık durmayacaklar karalahanın çeyislerini göremeyeceksin...

yok bizim ikisi de ayrı olcek canım. ama içinde kalırsa yap evde düğünde masalara koy.

haklısın canım. düğünde masalara koyma işlemi aklıma gelmemişti düğünde nasıl dağıtılır diye düşünüyordum :) ya da yakın akrabalara yaptırırıp düğün sonrası vermeyi düşünüyorum.bakalım inşallah halledilir.

kızlar tülden konuşmuşsunuz bizim burada ecobellanın ürünlerini sattılar hazır perde ve 3 metrelik perdeleri 15 e sattılar fonlar da aynı fiyata millet kapışmış biz kaçırdık sonradan duyduk anca 2 tül 2 de fon alabildik millet alığ şehir dışına gönderiyordu erken duysam size de haber ederdim ama şimdi kalmamış bil tül mül sadece fon var fon ihtiyacı olan varsa söylesin yeri tarif ederim ecobellanın sayfasına girin ordaki fonların çoğu var tülerde varmış ama kalmamış

aaa sulfatt 40 yıl kölen olam bana yeni bişi öğrettin kaydirigubbakcemile5

Allah iyiliğini versin koptum yine :roflol: Sen benim yemek takımımı beğenmedin mi :çok üzgünüm:
ha ha koy koy ne olcek bende ekleyeceğim zamn gelcek sen pcnin başında bebelerin kucağında vızık vızık durmayacaklar karalahanın çeyislerini göremeyeceksin...

:roflol::roflol::roflol: Ben senin çeyizlerini kaçırır mıyım hiç lahanam :1hug: Senin dediğin dönemde daha benim çocuğum olmaz yerimseniben Ha kazara olursa da anamda olur :roflol:

:roflol: :roflol: hanki filmi kız?

fılmın ısmını bılmyıom
hanı nıkah sekerı çalmak ıcn bı şapka takıyo cıkarıo sonra tekrar tekrar sıraya gırıp alıyo evde gıdıyo dıoya yenı işim nıkah sekerıkaydirigubbakcemile3 kk olarak herkesın alacağını ben alabılırım:jeyyar:

SULFAT cok guzel ya cok beğendım markası ne bunun kac tl gule gule kullan he bıde kaç parca
ben kutahya sevyom aldığım yere gıttım yenı modeller gelmemış hatta suplalı 95 97 parca falan ddım kadın sadece baktı sonrada yok öle bısı dedı:bbo:

çok hoş canım iyi günlerde kullan
bernardoyu seviyorum ekleme çıkarma yapabiliyorsun :)
bende 6 kahve 6 çay fincanı yerine 12 çay fincanı almıştım
peki 24 servis tabağı niçin :)

HAYATIM sen cımrı deıldın amme
barı nıkahın nerde ben gelem alam
aklıma şener şen ın fılmı geldı:roflol:

ben onun nikahına asla gitmem :dilcikar:

1 ay sonra benim çeyizliklerde açılacak hepsini paylaşıcam sizlerle:)
şimdi ne nerde bilmiyorum ev karma karışık:)

bende acılınca çekerim diyordum ama emin ol o işin gücün arasında çekilmiyor :roflol:

sulfat evlensende kurtulsam .artık bu güz<el çeyislerini görmekten bende soldan soldan kıskençlik krizleri baş gösterdi.
ama şekerim çok beğendim sölemeden edemiycim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bendede var kriz :1ninca:

tubis sağol annem de çorba tenceresi mi? küçük değil mi o kız ben şekerlik gibi niye görüyom. gelll vatandaş gellllllllll hayatim'in nikahına gellllllllllllllllllllllll

yok yok resimden öyle görikiyi

arsim, düğündaşım nikaha gel al dicem ama olmicek :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tamam kız senin için ayırcam. ama böcük avucunu yalasın:dilcikar:

gelmem :) gelemem sırnaşık şey
çünküüüüüüüü ben 14.06.2009 tarihinde evleniyorum

yani düğün eğlencesi derken sınırlı sayıda yemekli düğün olacak yani kalabalık deel. en az 100 ama

bizimde öyle olacak
nerede yapıosunuz kuzum

önemli değil canım

bizimde nikahımız düğünde salonda kıyılacak nikah şekeri dağıtsak mı dağıtmasak mı bilmiyorum :S onun için sana sordum canım

bence boşuna masraf yapma
böyle nikahlarda olmuyor
ha bütçem iyi diyorsan düğün yapacağın yerde buna elverişli ise her masaya kişi sayısı kadar koyun daha önceden onlarda giderken alır

parpalm eve geldikten sonra bişey giymeye ne hacet

:1shok:

bu nickinin yanında + olanlar ne anlama geliyor?

onlar senin arkadaşın

Oriflame de var bi pembe parfüm bayılırsın dışına:asigim: kokusuda hoş fotosunu senin için bir ara eklerim canım yerimseniben
teşekkür ederim sulfatımŞeniz
KIZLAR NİKAH ŞEKERLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ayyyy bayıldım yaaaaa:asigim: güle güle mutlulukla dağıtın inş.:Saruboceq:
HAYATIM sen cımrı deıldın amme
barı nıkahın nerde ben gelem alam
aklıma şener şen ın fılmı geldı:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tubis sağol annem de çorba tenceresi mi? küçük değil mi o kız ben şekerlik gibi niye görüyom. gelll vatandaş gellllllllll hayatim'in nikahına gellllllllllllllllllllllll
kargo servisi var mı?:çok üzgünüm:
Kızlar gelin içgiyim konusunda karasızım büstiyer giyme konusunda o gün rahat edermiyim acaba yada eve geldikten sonra temiz temiz olduktan sonramı giysek siz ne düşünüyosunuz
ayyy eve gelince büstüyeri ne yapcan ayoolll :jeyyar::asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Oriflame de var bi pembe parfüm bayılırsın dışına:asigim: kokusuda hoş fotosunu senin için bir ara eklerim canım yerimseniben

bi ara deil şimdi ekleeeeeeeee klava:

benm dediğim parfüm şişesi bittikçe doldurulabiliyor
kadın vücudu şeklinde ama elbiş giymiş

sulfat alıntı yapmıştım ama çıkmamış yemek takımın çok sade ve şık iyi günlerde kullan tatlım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…