Aslında eklencek başka cicilerim daha var, gidip aldım bugün evimde bıraktığım eşyaları. Ama karalahanam kızar diye koyamıyorum
yok bizim ikisi de ayrı olcek canım. ama içinde kalırsa yap evde düğünde masalara koy.
bu nickinin yanında + olanlar ne anlama geliyor?
uyyyyyyiiii kızma daaaaaa:tomato: yettim gayriiiburcu ben sölim mi?
aaa sulfatt 40 yıl kölen olam bana yeni bişi öğrettin kaydirigubbakcemile5
ha ha koy koy ne olcek bende ekleyeceğim zamn gelcek sen pcnin başında bebelerin kucağında vızık vızık durmayacaklar karalahanın çeyislerini göremeyeceksin...
:roflol: :roflol: hanki filmi kız?
Çorba tencerem
HAYATIM sen cımrı deıldın amme
barı nıkahın nerde ben gelem alam
aklıma şener şen ın fılmı geldı:roflol:
1 ay sonra benim çeyizliklerde açılacak hepsini paylaşıcam sizlerle:)
şimdi ne nerde bilmiyorum ev karma karışık:)
sulfat evlensende kurtulsam .artık bu güz<el çeyislerini görmekten bende soldan soldan kıskençlik krizleri baş gösterdi.
ama şekerim çok beğendim sölemeden edemiycim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tubis sağol annem de çorba tenceresi mi? küçük değil mi o kız ben şekerlik gibi niye görüyom. gelll vatandaş gellllllllll hayatim'in nikahına gellllllllllllllllllllllll
arsim, düğündaşım nikaha gel al dicem ama olmicek :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tamam kız senin için ayırcam. ama böcük avucunu yalasın:dilcikar:
yani düğün eğlencesi derken sınırlı sayıda yemekli düğün olacak yani kalabalık deel. en az 100 ama
önemli değil canım
bizimde nikahımız düğünde salonda kıyılacak nikah şekeri dağıtsak mı dağıtmasak mı bilmiyorum :S onun için sana sordum canım
parpalm eve geldikten sonra bişey giymeye ne hacet
bu nickinin yanında + olanlar ne anlama geliyor?
Kızlarr ben geldimmm hihoyyyt
Ayy çok mutluyummm :asigim: delikafadulden
Oriflame de var bi pembe parfüm bayılırsın dışına:asigim: kokusuda hoş fotosunu senin için bir ara eklerim canım yerimsenibenannem eminönüne gitmişti beni aradı hani takı askıları istiyodun ya buldum alam mı sana ne renk dedi akşama görcem nası bişeymiş
pembe istedim
bide pembe kelebekli saat gördüm bi tükanda onu alacam uyumlu olacak
bide parfüm şişesini bulursam tam süper olur
anneme sor orda varsa al dedim ama sonucu alamadım henüz
teşekkür ederim sulfatımŞenizSinaycım baktım tüm cicilerine. Hepsi birbirinden güzel canım. Sareve diyecek yok zaten tüm modellerini beğeniyorum. Çerezliğin ve aslanlı deterjanlığın çok sevimli. O deterjanlıkların değişik figürlerini izmirde gördüm çok beğenmiştim zaten. İyi günlerde kullan hepsini ŞenizŞenizŞeniz
ayyyy bayıldım yaaaaa:asigim: güle güle mutlulukla dağıtın inş.:Saruboceq:KIZLAR NİKAH ŞEKERLERİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:HAYATIM sen cımrı deıldın amme
barı nıkahın nerde ben gelem alam
aklıma şener şen ın fılmı geldı:roflol:
kargo servisi var mı?:çok üzgünüm:tubis sağol annem de çorba tenceresi mi? küçük değil mi o kız ben şekerlik gibi niye görüyom. gelll vatandaş gellllllllll hayatim'in nikahına gellllllllllllllllllllllll
ayyy eve gelince büstüyeri ne yapcan ayoolll :jeyyar::asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kızlar gelin içgiyim konusunda karasızım büstiyer giyme konusunda o gün rahat edermiyim acaba yada eve geldikten sonra temiz temiz olduktan sonramı giysek siz ne düşünüyosunuz
Oriflame de var bi pembe parfüm bayılırsın dışına:asigim: kokusuda hoş fotosunu senin için bir ara eklerim canım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?