Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sağol canımcım Şeniz Bernardo canım, normalde 83 parça ama fincansız aldığım için 72 parça. Taksitli fiyatı 795 ama 730 a aldım kaydirigubbakcemile2

çok hoş canım iyi günlerde kullan
bernardoyu seviyorum ekleme çıkarma yapabiliyorsun :)
bende 6 kahve 6 çay fincanı yerine 12 çay fincanı almıştım
peki 24 servis tabağı niçin :)

Vala canım seçenek şöyleydi ya fincanlı alıyordun. Ya da meze tabağı 2 fazla servsi de 24 adet olarak. Benim de bi ton fincanım var ve sofrada meze tabağı daha çok işime yarar dedim. Servis de biz çok kalabalık bi sülaleyiz halamlar filan cümbür cemaat tebriğe filan gelseler en az 15 kişi :1shok: Pasta börek ikram ederken lazım olur bizim gibi kalabalıklara

Ayyy şimdi arsimanın alıntısında gördüm hayatım sen çorba tencerisine diyon şekerlik gibi :roflol: Kız burda öyle çıkmıştır baya büyük bişey

nolduki alkisalkisalkis

Benim hiç param kalmamıştı yaa :uhm:
1000 TL kalmıştı onunda 800 TL sini perdelere verdim.200 TL side kredi kartının bi kısmını kapattım.
İşsizlik maaşımda bu ay bitti onuda diğer kartıma yatırdım.Anlıcan ccebimde 1 liram bile kalmamıştı..benneyaptımki

Bugün hacıdedecimm geldii ve çıkardı bana 1000 TL para verdi.Düğün öncesi bi eksiğini alırsın dedi..Ay çok mutlu oldumm hızırr gibi yetişti dedecimmmmm Şeniz

Babamda evin aksuarlarını ben alırım dedii içime bi ferahlık yerleşti :asigim:

bana sadece fincan seçeneğini sunmuşlardı
bizde kalabalığız söylemesi ayıp
bayramlarda baba tarafı bi kardeşte toplanılır bizler evlendikçe sıra bizede gelecekmiş öyle diyorlar
ve biz toplanınca toplam kaç oluyoruz yeni düğünlerle bi hesaplım
6,5 biz
9,5 amcamlar
4 amcamlar
4 halamlar
2 dedem babannem
vışşş

Bugün hacıdedecimm geldii ve çıkardı bana 1000 TL para verdi.Düğün öncesi bi eksiğini alırsın dedi..Ay çok mutlu oldumm hızırr gibi yetişti dedecimmmmm Şeniz

benim neden böle bi dedem yok ki

Allahım benim niye hacı dedem yok :çok üzgünüm: Hacı nine de olur ama :roflol: Çok sevindim canım yaaa, güle güle harca

Aboooo aynı biz :1shok: İşte benim çok işime yarıcak o tabaklar :roflol:

bizim böyle bir hacı dedemiz olmadı kii
yarasın anacımmŞeniz

Diğer cicilerimi de akşam ekleyeyim. Daha foto çekilcek de image girilcek de, çok uzuun iş kafamçokkarıştı

BETA cok sevındım adına ne guzl yaa tam zamnında yetsmış allah razı olsun

orıflame kokusu kalııcıda deıl 212 sexy alın super

Betacım kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş canım ne iyi gelmiştir o para varya bereketli olsun arkadaşım

DarkAngel kullanıcısından alıntı
kızlar bu arada bişi sorucam halılarını alanlar yada almayı düşünenler hangi markayı ve nası bi model düşünüyosunuz
ben dün evkura gittim taksit yatırmaya bi halı gördüm s le başlıyodu markası unuttm harika ya üstü tavşan tüyümüş yumuşacık ama ince gibi bilemiyorum kullanışlımı göreniniz var mı kızlar?

ARSİMA ben aldım salon hariç
mutfak koridor oda royal
yatak odası carpetus
royalin antibakteriyal özelliğini tuttum

canım senin aldığın halıyı eklermisin veya kodunu verirmisin aynı üründen mi bahsediyoruz bilmek istiyorum renkleri bi kahve bide beyaz vardı beyaz olan çabuk kirlenir am açok güzel kahvede çok koyu kalıyo sen nası bi desen tercih ettin?

oh ya şükür çok sevindim ccanım benim...
dedeciğimi getirdin aklıma .benim melek dedemi.bir sene kadar oluyor kaybedeli.her zerremde tonlarca hakkı vardır nur içinde yatsın.neye sahipsek hepsi onun sayesinde..senağlamasenağlama
küçük bir örnek vereceğim ay aklıma getiridn yasenağlama
dört sene falan önce araba aldık. evde kimse bilmiyor kullanmayı ben öğrendim bamada bilmediği için bana kaldı doğal olarak.kardeşlerimin ehliyeti var ama kullanamıyorlar.
arabayı evin önüne park ederdim hep.her cama çıktığında tubacığım arabası var sizede alacağım derdi kardeşlererime..
gönül bolluğuna bakın kıslar darılmasınlar gönül koymasınlar diye hepimize isterdi almak.
o kadar ince düşünürdü...
nur içinde yatsın.
hepmizin ölmüşlerinin ruhuna fatiha kızlar inş...

canım inşallah kazanırsın:Saruboceq:
sağol tatlım belkicez artık 18 mayısta belli olacakmış

kızlar buda davetiyemizin içi.
yazısını bitaneciğim gözbebişim yazdı.....
bakalım beğenecek misiniz
bu sefer kesin kaçtım gelince okuycam :)))

burcu çok güzelllllll :nazar:

bu sayfadan sonrasına bakamadım kızlar
kusura bakmayınn

pazardan 1 liraya aldığım nihalem

Sebze bıçağım

Kocişimle bana nescafe fincanları

Üstü cam ahşap tepsim

Gördüğüm ilk anda vurulduğum dondurma kaseleri, hem dondurma hem sütlü tatlılarım için kullanıcam

Tobiii canım geçmş olsun annen inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur... Kötü birşey yoktur umarım ama tedbirli olmak lazm .. Çörekotu çok faydalıymış bizim burda kanser hastanesi var annem gitmiş bi gün sohbet etmiş bi kadınla.Rahim kanseriymiş çöreotu falan yemiş bi gitmişki hiç bişey kalmamış .Ama doktorlar dio ezilmşini yiyin yoksa bağırsaklara zararı olabiliomuş...

sulfatt canım kaseler 10 numaraa...
bunların altı aynı olanını ama üstü daha yayvan gelenini migrosta görmüş bende aynen vurulmuştum. alttları çok orjinal. annemde artık onlarıda sana sonra alırım ben dedi. kandırdı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…