Hatırlarsanız o dizide bihterin annesinin bi gecelik muabbeti olmuştu hizmetliler mahvetti onu sonrada gidip aynısını aldılar oda kendi hizmetvisine verdi o takımın hangisi olduğunu farkettinizmi
moralim bozukkkk:1no2:
oturma odası için yaptırdığımız puzzle koltukları görmek için dün eve gittik...yastıkları yanlış yapmışlar..biz ilk resimdeki gibi kare yastıklar istedik..çapraz çapraz koymak için..tamam dedi adam koltuğu tam doldurcak kadar ne kdr olursa o yastıktan yaparız dedi..bi baktık dikdörtgen yapmış hiç hoş durmadı..düz de koysak çapraz da koysak çok büyük kaldılar üstünde..
koltuk da mağazadaki gibi durmadı zaten moralim bozuldu
bugün arayıp söyleyecek kayınpederim..zaten yerleştirmesi ayrı dert her türlü oluyor da ben nasıl koysak diye karar da veremedim..bikaç yerleşimde tekli koltuğun teki dışarda kalıyor onu ütü odasına koyarız dedik..nişanlım da ortadaki puflara taktı çok büyük duruyoo odayı boğuyoo diyee..off bişey de de sorun çıkmasın yaaa...
alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar...
]
ayy sen yeni mi çayıra saldın bacı benimkiler şubattan beri çayırlarda kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: düğüne kadar otlasınlar bakalım:roflol::roflol:
Deliii ya taktı kapısının rengine kaydirigubbakcemile3 Herkesler orda değil ben yoktum :dilcikar:
takı askısı havluluk onlar çok güzeldi bende o havluluklardan istiyorummm.
Arsimam aslında hiç açmıcaktık paketinden çeyiz yerleşene kadar gel görki ben çok merak ettim nasıl olmuş diye
Bu çok büyükk hakkatende korkunç :1ninca: Ben sana benim nikah şekerlerinden yollim onlar daha kibar ve cüzel yerimseniben
:1shok: amanınn bunundamı dantelini yapmışlar pess kaydirigubbakcemile3
ahha ay bu ne alemsin...
Bugün ikeadaydık, aldığımız cicileri ekleyeyim
sülfat güle güle kllan cnm
e ben makas almadım :1shok:
veeeeeeeee gelinlik işide tamamdır kızlarrrkaydirigubbakcemile2
moralim bozukkkk:1no2:
oturma odası için yaptırdığımız puzzle koltukları görmek için dün eve gittik...yastıkları yanlış yapmışlar..
günaydın şekerleeerrrr
ahh ahh kızlar moralim bozuk ya ne olacak bu adnanın haliii
ayy kızlarrr profilimdeki " Bekar" kısmını " Evli " olarak değiştirmek için sabırsızlanıyorum delikafadulden
ya kızlar zaman geçiyo ya..komşumuzun oğlu askerden gelmiş bi kaç gün önce dün gördüm...aaa iznemi geldn ne işin var burda leynn falan dedim...yooo bitti bi kaç gün oldu döneli demezmiii :1shok: yuh dedim seni daha yeni göndermedikmi ne çabuk geçti 15 ay:1shok:
behlülde behlül ama şimdiiiiiiii heeeee:jeyyar::jeyyar:
günaydınlarrr hayırlı cumalar olsun...
benim bugun teyzem geldi ama sevinçliyim 1 de 1 ilk gelişi daha :jeyyar::jeyyar:
bende görmek istiyorum hangi sayfada? bu arada yemek takımına bayıldım mandilincim
öncelikle mandilin yemek takımın geyet hoş cnmaklınızda olsn yemek takımı sayısını abartmayın
Hatırlarsanız o dizide bihterin annesinin bi gecelik muabbeti olmuştu hizmetliler mahvetti onu sonrada gidip aynısını aldılar oda kendi hizmetvisine verdi o takımın hangisi olduğunu farkettinizmi
günaydın
çok mutluyum şafak 4
kızlarr kaynımın düğününde böyle bi saçmı yaptırsam acaba...ya model bulamadım aslında saçlarımı açık bi şekilde yaptırmak istiyorum..elinizde hiç model varmıı...bu model naısl sizce
tobİ ona benzer bı modelyaptırmısım 3 sene once yandan eskı fılmlerde olurya bÖyle katlı katlı o tarzdı guzel durmustu yaptır bence bunuda benzettım ona
ne giyicen :uhm:
bence güveniyorsan kuaföre bırak
elbisene ve yüzüne gidecek bişe yapsın
kızlar bu benim eski gelin ayakkabım
buda yeni (en rahatı buydu beta kız tanıdık geliyormu :roflol: platformu hariç)
aaa benim de bugün geldi teyzem geçen ay 14dünde gelmişti..bu sefer değişiklik yapayım demiş..sürpriz oldu:dance:günaydınlarrr hayırlı cumalar olsun...
benim bugun teyzem geldi ama sevinçliyim 1 de 1 ilk gelişi daha :jeyyar::jeyyar:
burçincimmm
bence o kadarda kötü değil sıkma cannını..çapraz koy derim ben..ya çok kafana takarsanda alt tarafı minder şöle bi iki ay idare et sonra kaldırırsın bi iik minder daha yaptırısın becerebilen birineo adam beceriksizmiiş...
üzülme kuzu buda nazarı olsun düğününyerimseniben
brnck86 cn mkoltukların gayet ıyı mm kım dmısstı mınderlerde cokrenk var sanırım renk katmak ıstemssın ,,,
ama koltuklar cici canm benm
brcncvk86 koltukların güzel takıldıgın yer yastıkları olsun sadece onlarda dikilir tekrardan bu kadar moralini bozma güzel günlerde kullanın inş. :teselli:sadece birşey dikkatimi çekti mesela oturunca kaymazmı hepsi birbirinden bağımsız sonuçta
bence koltukların çok rahata benziyor tek sorun yerleştirmede odanın tam boyutunu bilmiorum ama o pufları olmadı başka odaya ya da koltukların tam karşısına alın odayı rahatlatır ama puflar hava veriyor
ii tekli yanyana da güzel durmuş ama işte siz bileceksiniz odanızın şekline göre yoksa oyna oyna dur gerçekten herşekle giriyor bu da bir avantaj koltukta.
hadi hayırlı olsun darısı evi bile olmayanların yani benim gibilerin başına aminkaydirigubbakcemile3
günaydın kısçeler
hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin bugün :Saruboceq:
adamla konuş hatasını telafi etsin
ya bişe diyim ama kızma olrmu sadece benim düşüncem ve zevkim sonucta kimsenin zevkim kimseye uymaz ama
ben yeşille turuncuyu sevmedim :tomato: sanki krem kahve olsa daha iyi olacakmış gibi geldi bana
aa senin kapalılığın daha yeni o zaman dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?