Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hatırlarsanız o dizide bihterin annesinin bi gecelik muabbeti olmuştu hizmetliler mahvetti onu sonrada gidip aynısını aldılar oda kendi hizmetvisine verdi o takımın hangisi olduğunu farkettinizmi

nasıl hangisi olduğunu farkettikmi kız anlamadım ben olayı:uhm:

bu arada kuzenim bihterin giydiği markayı bulmuştu bi elbisesi vardı onu alacaktım...
bi görelimki oda ne sadece gömleği 750 ytlmiş:1shok:

bence koltukların çok rahata benziyor tek sorun yerleştirmede odanın tam boyutunu bilmiorum ama o pufları olmadı başka odaya ya da koltukların tam karşısına alın odayı rahatlatır ama puflar hava veriyor

ii tekli yanyana da güzel durmuş ama işte siz bileceksiniz odanızın şekline göre yoksa oyna oyna dur gerçekten herşekle giriyor bu da bir avantaj koltukta.
hadi hayırlı olsun darısı evi bile olmayanların yani benim gibilerin başına aminkaydirigubbakcemile3

günaydın kısçeler
hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul etsin bugün :Saruboceq:

ayy sen yeni mi çayıra saldın bacı benimkiler şubattan beri çayırlarda kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: düğüne kadar otlasınlar bakalım:roflol::roflol:

uy nie o kadar uzun süredir saldın
insan içine naasıl çıkıyorsun :roflol:

Deliii ya taktı kapısının rengine kaydirigubbakcemile3 Herkesler orda değil ben yoktum :dilcikar:

takılmıcak gibimi :roflol:
gerçi teslim etsinde onuda görmüyor gözüm artık
düüğüne kaldı 1 ay 6gün
benim ne eşyalarım bitti ne evim bitti
izmire gelirsek bi oda ver bize gamyoncuiremsu

takı askısı havluluk onlar çok güzeldi bende o havluluklardan istiyorummm.

sağol kuzu
yerini bilsem gider alırdım sana ama bilmiyorum anacık almış

kaldırmakla iyi yapmışsın kuzum
ayy ben senin şekerini görmedim amaaaaaaaaa delikafadulden

istersen sanada yapalım lülülülülülü

ahha ay bu ne alemsin...

:1ninca:

Bugün ikeadaydık, aldığımız cicileri ekleyeyim

sana takılıp hayatımı yaşamak istiyorum
hepsini iyi günlerde kullan kuzum

sülfat güle güle kllan cnm
e ben makas almadım :1shok:

bende almadım ama benim bıcak setimde var sırnaşık şey

veeeeeeeee gelinlik işide tamamdır kızlarrrkaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun alkisalkisalkis

moralim bozukkkk:1no2:
oturma odası için yaptırdığımız puzzle koltukları görmek için dün eve gittik...yastıkları yanlış yapmışlar..

adamla konuş hatasını telafi etsin
ya bişe diyim ama kızma olrmu sadece benim düşüncem ve zevkim sonucta kimsenin zevkim kimseye uymaz ama
ben yeşille turuncuyu sevmedim :tomato: sanki krem kahve olsa daha iyi olacakmış gibi geldi bana

günaydın şekerleeerrrr

ahh ahh kızlar moralim bozuk ya ne olacak bu adnanın haliii

noldu kı niye moralin bozuk

ayy kızlarrr profilimdeki " Bekar" kısmını " Evli " olarak değiştirmek için sabırsızlanıyorum delikafadulden

1 ay 27 gün sonra inşallah kaydirigubbakcemile5

sana çabuk
askere ve bekleyene sor bide senağlama
hey gidi günler heyyy

behlülde behlül ama şimdiiiiiiii heeeee:jeyyar::jeyyar:

bigün benimkiyle bu diziyi izliyorduk
ben ona kim kimdir diye anlatıyordum behlül kim dedi
hani şu yakışıklı çocuk varya o dedim
hı fln dedi
reklam arasında melekler korusuna bakıyorduk (o zamanlar o dizide perşembe idi) bu güzel kız kim dedi klava:
ben kızdım tabi oda demezmi ee sen yakışıklı derken ii ben güzel deyince ne kızıosun :roflol:

günaydınlarrr hayırlı cumalar olsun...
benim bugun teyzem geldi ama sevinçliyim 1 de 1 ilk gelişi daha :jeyyar::jeyyar:

hayırlı olsun

kızlar biliyorsunuz ayakkabıdan yana sorunum vardı
geri verip yaptıracaktım
gitmeden evvel aradım kızla kavga ettim kötükedihüso
gittim ve ayakkabımı değiştim alkisalkisalkis

bende görmek istiyorum hangi sayfada? bu arada yemek takımına bayıldım mandilincim

öncelikle mandilin yemek takımın geyet hoş cnm aklınızda olsn yemek takımı sayısını abartmayın

teşekkür ederim fıstıklar a.s.
benim bi tane günlük kullanım için bi tanede bu takım var. Başka almadım tabak bu öyle kolay kolay kırılmıyor eskimiyor ki hemen gidip başka takım alalım. Ama insanın gözü kalıyor hep başka takımlarda kaydirigubbakcemile2

kızlarr kaynımın düğününde böyle bi saçmı yaptırsam acaba...ya model bulamadım aslında saçlarımı açık bi şekilde yaptırmak istiyorum..elinizde hiç model varmıı...bu model naısl sizce

Hatırlarsanız o dizide bihterin annesinin bi gecelik muabbeti olmuştu hizmetliler mahvetti onu sonrada gidip aynısını aldılar oda kendi hizmetvisine verdi o takımın hangisi olduğunu farkettinizmi

he sunsette var ama çok para
gerçi onunki dahada çok para kaydirigubbakcemile3

tobı ona benzer bı modelyaptırmısım 3 sene once yandan eskı fılmlerde olurya bÖyle katlı katlı o tarzdı guzel durmustu yaptır bence bunuda benzettım ona

ne giyicen :uhm:

bence güveniyorsan kuaföre bırak
elbisene ve yüzüne gidecek bişe yapsın

kızlar bu benim eski gelin ayakkabım

buda yeni (en rahatı buydu beta kız tanıdık geliyormu :roflol: platformu hariç)

kız gitmiş aynısını almış nerdeyse
çok şık canım:asigim:
güle güle kullan
bende alıcam
üçümüz birer örnek giyer düğünden sonra gezeriz

günaydınlarrr hayırlı cumalar olsun...
benim bugun teyzem geldi ama sevinçliyim 1 de 1 ilk gelişi daha :jeyyar::jeyyar:
aaa benim de bugün geldi teyzem geçen ay 14dünde gelmişti..bu sefer değişiklik yapayım demiş..sürpriz oldu:dance:

yok yok adama sölicez değiştirsin biz böyle istemedik ki..

brnck86 cn mkoltukların gayet ıyı mm kım dmısstı mınderlerde cokrenk var sanırım renk katmak ıstemssın ,,,
ama koltuklar cici canm benm

sağol canımmmm:1hug:

kaymaz diye umuyoruz..denedik kaymadı:dance:

evet işte yerleştirirken bakıcaz artık canım..nişanlım odayı boğuyor puflar dedi ama daha ne halı var ne perde ne bişey..o yzden öyle geliyor da olabilir..olmazsa boş odaya alcaz birini..
darısı başına canım..ama düzgün olanları inşallahhh...

amin canımmmm...
annem öle olsun dedi..kıramadık güzel olur diye düşündük renk verdi yaa olsun..neden kızayım canımmmma.s.

kıskanç arsima kıskanç arsima kıskanç arsima :roflol:

şaka şaka...çok gzl cnm bence diğerinden güzel güle güle kullan..ya benim:roflol: fikrim gelin ayakkabılarının açık alınmaması çok rahatsız eder diye düşünyüorum..çorap falan giyilmezse ayak terleme yapabilir şişebilir bence bu tarz kapalı daha ii bi seçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…