Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:1closedeyes:
bence riskli özellik ön taranan kısmı herkeste güzel durmuyo.
saç rengide önemli tabi:1closedeyes:

tobicim, yandan topuzlar güzel oluyor yaptırabilirsin tabi kuafor bilirse işi senin yüzüne göre yakıştırır zaten.

arsi, balım eski ayakkabilarında ciciymiş, ama yeniler çok daha rahattır tabi. güle güle kullan canımcım.

kız gitmiş aynısını almış nerdeyse
çok şık canım:asigim:
güle güle kullan
bende alıcam
üçümüz birer örnek giyer düğünden sonra gezeriz

böyle almak zorunda kaldım çünkü genellikle hepsinin önünde bi süs var
diğerinin süsü yukarıda olduğu için sorun değildi ama önde olanlar tarlatanıma takılır hep
adam demirlerden bişe olmaz dedi ama benim tarlatanım sırf tül

kızlar kk gelinlerinin ayakkabılarıda bellii oldu sanırsam sırayla bundan almaya başlıycaz...çünkü dün gördüm aha dedim bu olmalı düğün ayakkabım sırnaşık şey

:1closedeyes:

bence riskli özellik ön taranan kısmı herkeste güzel durmuyo.
saç rengide önemli tabi:1closedeyes:

saçlarım sarıı..ya bu modeli çok beğeniyorum aslında ama bana gidermi gitmezmi...daha doğrusu topuz olup olmamasındada kararsızım offff modeli olan varsa göndersin lütfeeeeennn

hımmmmmm
gelinliğin tamamlandı mı ?
ekledin mi fotosunu hiç?
göremk isterim
ben San Patrick in bir modelini beğendim
sitesinde 2009 katoloğundan 6 numaralı model
6/105 sayfada:asigim:
resmini ekliyemiyorum
gelinlik açısından hala düşünmekteyim yani

saol tatlım darısı senın başına

ewet esmy çok güzel ama ben heycandan ölmesem

yok canım aşkımın askerden gelmesıne son 4 gun kaldı

hadi bakalım bitmiş sayılır o
gözün aydın
allah bir daha uzun ayrılıklar vermesina.s.

kızlar akşam hiç uyuyamadım
o kadar çok düşündüğüm şeyler var ki...
beyin uyumuyo tabi
çalışıyo bütün gece
umarım herkesin dualarını rabbim bu mubarek gün kabul eder
her işiniz yolunda gitsin inşallah...

p_nr cnm gözün aydın Allah bir daha ayırmasın hiçç:teselli:
mandilincim kırmızılım güle güle kullan yemek takımını çok şık :lepi:
arsi güle güle bas bakalım damadın ayagına sakın unutma nikahta çok güzel bi komedi oluyo ben basamadım hırslandım :)) komik oluyo ah ah :roflol:

ilk buna benzer denedim sonra direk eski ayakkabımı aldım
ama o bant kısmı lastikli ve lastik çok sıkı giyince can acıtıyodu
ama çok sevmiştim onu

arsi, balım eski ayakkabilarında ciciymiş, ama yeniler çok daha rahattır tabi. güle güle kullan canımcım.

evet çok rahat

kızlar kk gelinlerinin ayakkabılarıda bellii oldu sanırsam sırayla bundan almaya başlıycaz...çünkü dün gördüm aha dedim bu olmalı düğün ayakkabım sırnaşık şey

:lepi:

eklemedim hiç
bitmedide canım provalar devam ediyo

esmy akşama ne yemek var bakimmm CADIARZU

ya cnm dün 8kısıydık yemekte ısten gıtıtm mısfır gelcekmıs karınlarıd aç gelceklermiş
allah tan nihalbızdeydıeve gelmeden ona soyledım bazıseylerı
pilav corba salata psta yaptım bnmkı hauzr kızarmıs tavuk almıstı dun bırde köfte kızarttık
bugun yok yemeğim ama yapmıycam :jeyyar: cunku benm koca bana kızıyor ısten gelıyorsun mutfaga hemen yuzunu gormuyum mutfakta ısın bıtıyor 9 oluyor saat dıyor bende dedım ıyı ozaman yapmıyım yemek oda yapma dedı ben kahvaltılıkta yerım dedıCADIARZU

krem diye koyu geldi demi?
ben de kırıkbeyaz istiyordum da giyince annem,kayınvalidem ve nişanlım çok beğendiler benim de çok içime sindi ondan aldım..

günaydın kızlar

evet cnm krem diye koyu geldi benimde herkes çok beğendi yakıştırdı ama bi krık byazı göreyim dedim.Belki krem kadar güzel durmayacak ama yinede görmek istiyorum sonra alıcam.
koltukların güzel cnm güle güle kullan model çok hoş ama sanki turuncular benimde çok hoşuma gitmedi renk olarak yoksa model çok modern çok hoş

ohhh hadi bakalım :))) ama gerçekten de öle oluyo 7de evde oluyorum geldiğim gibi kendimi mutfağa adıyorum yemek bulaşık derken saat nerdeyse 9 buçuk oluyo iş ve ev hayatı gerçekten zor oluyo -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…