kızlarr kaynımın düğününde böyle bi saçmı yaptırsam acaba...ya model bulamadım aslında saçlarımı açık bi şekilde yaptırmak istiyorum..elinizde hiç model varmıı...bu model naısl sizce
kız gitmiş aynısını almış nerdeyse
çok şık canım:asigim:
güle güle kullan
bende alıcam
üçümüz birer örnek giyer düğünden sonra gezeriz
bitti gitti allhın izniyle hadi gözün aydın cnm...darısı bize artık inş:Saruboceq:
PNAR YA ÇOKGUZELLLLLLLLLLLLLLLLLL VALLA
pınarr evliliğemi 4gün kaldııı?
:1closedeyes:
bence riskli özellik ön taranan kısmı herkeste güzel durmuyo.
saç rengide önemli tabi:1closedeyes:
böyle almak zorunda kaldım çünkü genellikle hepsinin önünde bi süs var
diğerinin süsü yukarıda olduğu için sorun değildi ama önde olanlar tarlatanıma takılır hep
adam demirlerden bişe olmaz dedi ama benim tarlatanım sırf tül
saol tatlım darısı senın başına
ewet esmy çok güzel ama ben heycandan ölmesem
yok canım aşkımın askerden gelmesıne son 4 gun kaldı
kıskanç arsima kıskanç arsima kıskanç arsima :roflol:
şaka şaka...çok gzl cnm bence diğerinden güzel güle güle kullan..ya benim:roflol: fikrim gelin ayakkabılarının açık alınmaması çok rahatsız eder diye düşünyüorum..çorap falan giyilmezse ayak terleme yapabilir şişebilir bence bu tarz kapalı daha ii bi seçim
arsi, balım eski ayakkabilarında ciciymiş, ama yeniler çok daha rahattır tabi. güle güle kullan canımcım.
kızlar kk gelinlerinin ayakkabılarıda bellii oldu sanırsam sırayla bundan almaya başlıycaz...çünkü dün gördüm aha dedim bu olmalı düğün ayakkabım sırnaşık şey
hımmmmmm
gelinliğin tamamlandı mı ?
ekledin mi fotosunu hiç?
göremk isterim
ben San Patrick in bir modelini beğendim
sitesinde 2009 katoloğundan 6 numaralı model
6/105 sayfada:asigim:
resmini ekliyemiyorum
gelinlik açısından hala düşünmekteyim yani
esmy akşama ne yemek var bakimmm CADIARZU
krem diye koyu geldi demi?
ben de kırıkbeyaz istiyordum da giyince annem,kayınvalidem ve nişanlım çok beğendiler benim de çok içime sindi ondan aldım..
ya cnm dün 8kısıydık yemekte ısten gıtıtm mısfır gelcekmıs karınlarıd aç gelceklermiş
allah tan nihalbızdeydıeve gelmeden ona soyledım bazıseylerı
pilav corba salata psta yaptım bnmkı hauzr kızarmıs tavuk almıstı dun bırde köfte kızarttık
bugun yok yemeğim ama yapmıycam :jeyyar: cunku benm koca bana kızıyor ısten gelıyorsun mutfaga hemen yuzunu gormuyum mutfakta ısın bıtıyor 9 oluyor saat dıyor bende dedım ıyı ozaman yapmıyım yemek oda yapma dedı ben kahvaltılıkta yerım dedıCADIARZU
arsi güle güle bas bakalım damadın ayagına sakın unutma nikahta çok güzel bi komedi oluyo ben basamadım hırslandım :)) komik oluyo ah ah :roflol:
buketttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?