ya cnm dün 8kısıydık yemekte ısten gıtıtm mısfır gelcekmıs karınlarıd aç gelceklermiş
allah tan nihalbızdeydıeve gelmeden ona soyledım bazıseylerı
pilav corba salata psta yaptım bnmkı hauzr kızarmıs tavuk almıstı dun bırde köfte kızarttık
bugun yok yemeğim ama yapmıycam :jeyyar: cunku benm koca bana kızıyor ısten gelıyorsun mutfaga hemen yuzunu gormuyum mutfakta ısın bıtıyor 9 oluyor saat dıyor bende dedım ıyı ozaman yapmıyım yemek oda yapma dedı ben kahvaltılıkta yerım dedıCADIARZU
sülfat güle güle kllan cnm
e ben makas almadım :1shok:
günaydınnnn güzeller hayırlı cumalar
sulfatçım yine döktürmüşsün maşallah güzel günlerde kullanın inşlh.
pantolon askısına bayıldım nişanlım hayırlısınla gelsin askerden ikeayı ziyaret edicez bizde
Sülfat çok güzel şeyler almışsın yine ikea da çok kullanışlı ürünler var zaten..
sulfaatcım hem cici hem gerekli şeyler almışsın güle güle kullan tatlım. kırmızı ekmek sepetininde kıskanmadım değil :):)
.
[B]Sulfat [/B] cicilerin çok hoş, pantolon askısını ilk defa gördüm çoklu asılabilen,
buz kalıpların çok şirin güle güle kullan
SULFAT hersey tamamdı bı makasın yoktu herhal:roflol: hepsını ı gunlerde kullan askılıkta cok şık
takılmıcak gibimi :roflol:
gerçi teslim etsinde onuda görmüyor gözüm artık
düüğüne kaldı 1 ay 6gün
benim ne eşyalarım bitti ne evim bitti
izmire gelirsek bi oda ver bize gamyoncuiremsu
sana takılıp hayatımı yaşamak istiyorum
hepsini iyi günlerde kullan kuzum
veeeeeeeee gelinlik işide tamamdır kızlarrrkaydirigubbakcemile2
fatihe gittiğimi anlatmıştım sizlere sonra şirinevlerde gezerken gözüme bir gelinlik çarptı..
ben diktirme işinden çok korkuyordum o strese kalbim dayanmazdı :1no2:
gelinliği denedim ellerinde ki üzerinde oynama yaparlarsa 950 ye veririz dedi kadın..
ertesi gün tekrar fatihi didik didik gezdik ablamlakötükedihüso.
ama hep açık modelleri kapatacaklarını söylediler uyguladıkları halide içimize sinmedi ..
bugün şirinevlere gittim ve kaporamı bıraktımhihoyyyt
sadece bedenime göre oturtacak kadın.
önü beline kadar taş işli altı kabarık kolları şifon ve kol uçlarını on santim kadar taş işli..
kapalı çok hoş bir model:teytey:
bu iştenden Allahın izniyle yırttığıma inanamıyorum:Saruboceq:
provalar için arıcaklarmış beni..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayyy sen beceriklisin valla ben evlenince en çok bunu düşünüyorum nasıl yapıcam misafir gelince elim ayağıma dolanır diye..hele hele akşam ben geç yatmaya hiç alışık değilim ilk zamnalar geç ytınca sabah nasıl işe gidicem falanoffff
birazda öyle denıycez işteamaaaaan esmy, canım akşama kaffaltı yaparsınız o zman mis gibi bi de çay ohhh
cidden hergün ne yicez derdi çok sıkıcı olsa gerek yaa
miisafir olayına hiiç girmiyorum :):)
günaydın
çok mutluyum şafak 4
süper koca :) örnek alınması lazımya cnm dün 8kısıydık yemekte ısten gıtıtm mısfır gelcekmıs karınlarıd aç gelceklermiş
allah tan nihalbızdeydıeve gelmeden ona soyledım bazıseylerı
pilav corba salata psta yaptım bnmkı hauzr kızarmıs tavuk almıstı dun bırde köfte kızarttık
bugun yok yemeğim ama yapmıycam :jeyyar: cunku benm koca bana kızıyor ısten gelıyorsun mutfaga hemen yuzunu gormuyum mutfakta ısın bıtıyor 9 oluyor saat dıyor bende dedım ıyı ozaman yapmıyım yemek oda yapma dedı ben kahvaltılıkta yerım dedıCADIARZU
gnydn şeker:1hug:Günaydın kızlaarrr
sulfat ekle hemennnn delikafadulden
Bu arada tüm geçmişi okuyamadım ama mandilinim yemek takımını gördüm. Çok tatlı ve sevdiğim bir model zaten. Ama nişanlım onu aldırmadı, çok yamukmuş tabak çanaklar, çok anlıyor da sanki bu işten :roflol: Acayiiiip güzel bence, iyi günlerde kullan. Zaten sen aldığında tarif etmiştin sevimli bir takım siyah beyaz diye hemen bu olduğunu anlamıştım yerimseniben
canım beniiiim süppermiş hafızan Şeniz
ewet biraz tedirgindim, sewimli bi takım diye.
aklım seninki gibi şık olanlardaydı ama onların fiyatı hep 1000nin üzerindeydi.
en sonunda bende kare sewdamdan wazgeçip alıwerdim kaydirigubbakcemile2
aaaaa sulfatım kısss ne cici şeyler almışsın yaaaa
ayna ultra süpper bence.
sepetlerinde çok cici, güle güle kulllan inşallh.
sulfat maşalla güle güle kullan aldıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?