Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy sen beceriklisin valla ben evlenince en çok bunu düşünüyorum nasıl yapıcam misafir gelince elim ayağıma dolanır diye..hele hele akşam ben geç yatmaya hiç alışık değilim ilk zamnalar geç ytınca sabah nasıl işe gidicem falan offff

sülfat güle güle kllan cnm
e ben makas almadım :1shok:

Şeniz

Sağol canım, ikeada kllanışlı şeyler olyor uğrayın mutlaka yerimseniben

Sülfat çok güzel şeyler almışsın yine ikea da çok kullanışlı ürünler var zaten..

Şeniz

sulfaatcım hem cici hem gerekli şeyler almışsın güle güle kullan tatlım. kırmızı ekmek sepetininde kıskanmadım değil :):)
.

Buz kalıbı ve ekmek sepetini alınca aklıma sen geldin zaten kaydirigubbakcemile3. Sağol canım Şeniz
[B]Sulfat [/B] cicilerin çok hoş, pantolon askısını ilk defa gördüm çoklu asılabilen,
buz kalıpların çok şirin güle güle kullan

Teşekkür ederim gülçincim a.s.
SULFAT hersey tamamdı bı makasın yoktu herhal:roflol: hepsını ı gunlerde kullan askılıkta cok şık

Sağol canım Şeniz Eklerken ben de onu yazdım ya herşey tamdı bir o eksikti diye :roflol::roflol: Napayım listemde vardı görünce aldım

Ben sana oda vermez miyim hiç, gel tabii :1hug: Bana takılıp hayatını yaşamaktan çok stres yaşarsın :roflol:

canım bende şirinevlerde diktiriyorumm
belkid aynı yerddir ikimzinkide

oveg bi kırık beyazına bak bakalım canım belki daha çok beğenirsin..
resimden belki birazda bilmiyorum ama yakından daha hoş duruyor yeşil ve turuncu..bi de dediğim gibi salonumuz da kahve ve krem olduğu için değişiklik olsun dedi annem biz de kıramadık anneciğimiiiii..ama nişanlım da ben de iyiki onları eklemişiz renk geldi odaya dedik..

amaaaaan esmy, canım akşama kaffaltı yaparsınız o zman mis gibi bi de çay ohhh
cidden hergün ne yicez derdi çok sıkıcı olsa gerek yaa
miisafir olayına hiiç girmiyorum :):)

yokk cnm benm ben ısten gelır haızr masaya oturur tabagını kaldırmayan biriydim öyle zor gelırdıkı bana bırak bılaşık yıkamayı masa kaldırmak bıle zor gelırdı ve aynnen uyku prbolemı bendede var oyuzdennesım dıyor yapmak yemek yemek ve mutfdkatn sonra 9-10 benım uykum gelıyor yuzunu goremıyom dıyor

amaaaaan esmy, canım akşama kaffaltı yaparsınız o zman mis gibi bi de çay ohhh
cidden hergün ne yicez derdi çok sıkıcı olsa gerek yaa
miisafir olayına hiiç girmiyorum :):)
birazda öyle denıycez işte
ya msaıfır bızde hep olyuor ama gençler bekar arkadşlar sevgılılıerı felan sorun yok onlardan yana

ıkeadan aldıklarım bitmedi kalanları ekliyeyim kaydirigubbakcemile3

kızlar mobilyalarım pelesenk ve beyaz lake olacak. Kırmızı hariç Yatak örtüsü ve fonları ne renk yapabilirim. Duvarlar kum beji yerler koyu kiraz. Salonda kahve rengi fon düşündüm koltuklar beyaz.Mobilya rengi resimdeki gibi aşağı yukarı . Fikir verin yaaaa

Bu arada tüm geçmişi okuyamadım ama mandilinim yemek takımını gördüm. Çok tatlı ve sevdiğim bir model zaten. Ama nişanlım onu aldırmadı, çok yamukmuş tabak çanaklar, çok anlıyor da sanki bu işten :roflol: Acayiiiip güzel bence, iyi günlerde kullan. Zaten sen aldığında tarif etmiştin sevimli bir takım siyah beyaz diye hemen bu olduğunu anlamıştım yerimseniben

günaydın

çok mutluyum şafak 4

darısı başımıza :) bizim şafak 8 :),

süper koca :) örnek alınması lazım

Günaydın kızlaarrr
gnydn şeker:1hug:

sulfat ekle hemennnn delikafadulden

Sebze meyve vs. yıkamak için süzgeç aldım. ılk resimdeki sapları kapalı haliyle de kullanabiliyorsunuz, yada ikinci resimdeki gibi sapları uzatıp lavabo, evye üzerine yerleştirip kullanabiliyorsunuz. Evyeye yerleştirince annem çok beğendi bize de alalım diyor kaydirigubbakcemile3

3 lü hasır sepet, içlerine tokalarımı koymak için aldım. En küçük boyu çok şirin minicik tokalar çin ideal

Ebeveyn banyosuna aynamızı da aldık. Benim çektiğim foto bu kadar olur ancak kaydirigubbakcemile3

Bitti Aslında birşey daha var ama monte olmadan ne olduğu belli olmaz burda kaydirigubbakcemile3

canım beniiiim süppermiş hafızan Şeniz
ewet biraz tedirgindim, sewimli bi takım diye.
aklım seninki gibi şık olanlardaydı ama onların fiyatı hep 1000nin üzerindeydi.
en sonunda bende kare sewdamdan wazgeçip alıwerdim kaydirigubbakcemile2

aaaaa sulfatım kısss ne cici şeyler almışsın yaaaa
ayna ultra süpper bence.
sepetlerinde çok cici, güle güle kulllan inşallh.

Son düzenleme:

Bence senin takımın süper, hiç tedirgin olma :1hug: Teşekkür ederim canım, aynayı ne zamandır istiyorduk zaten aldık nihayet hihoyyyt

yahu be hıc resım göremıyom nedenkı
arsıma ayakkabnını halletmışsın ama goremedım hayrlı olsun
pınar safak cok az gozun aydın dıyem sımdıden
gazme h geldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…