senağlama amaaa amaa ben öyle demek istemedimm senağlama
Bugün ikeadaydık, aldığımız cicileri ekleyeyim
Buz kalıbımız, kalpli diye aldım :asigim:
2 li bulaşık fırçam [/B]
2 li ekmek sepeti
Herşeyimiz tamdı makasımız eksik olmasın [/B] kaydirigubbakcemile3
5 li saklama kabı, tabii siz en büyük boyu görüyorsunuz. Şuan evde de kullanıyoruz çok memnunuz sağlam bişey o kadar makieneye de atıyoruz ilk günkü gibi
6 tane amerikan servis aldım, nişanlım çok beğendi diye[/B]
Pantolon askısı, 5 pantolon asabiliyorsunuz
veeeeeeeee gelinlik işide tamamdır kızlarrrkaydirigubbakcemile2
fatihe gittiğimi anlatmıştım sizlere sonra şirinevlerde gezerken gözüme bir gelinlik çarptı..
ben diktirme işinden çok korkuyordum o strese kalbim dayanmazdı :1no2:
gelinliği denedim ellerinde ki üzerinde oynama yaparlarsa 950 ye veririz dedi kadın..
ertesi gün tekrar fatihi didik didik gezdik ablamlakötükedihüso.
ama hep açık modelleri kapatacaklarını söylediler uyguladıkları halide içimize sinmedi ..
bugün şirinevlere gittim ve kaporamı bıraktımhihoyyyt
sadece bedenime göre oturtacak kadın.
önü beline kadar taş işli altı kabarık kolları şifon ve kol uçlarını on santim kadar taş işli..
kapalı çok hoş bir model:teytey:
bu iştenden Allahın izniyle yırttığıma inanamıyorum:Saruboceq:
provalar için arıcaklarmış beni..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayrlı cumalr
RABBIM vucudumuzdan sağlık
aklımızdan ıman
kucağımızdan bebek
yolumuzda doğruluk nasıp etsın
mutluluk gözbebeğımız kadar yakın olsun ınş:Saruboceq:
moralim bozukkkk:1no2:
oturma odası için yaptırdığımız puzzle koltukları görmek için dün eve gittik...yastıkları yanlış yapmışlar..biz ilk resimdeki gibi kare yastıklar istedik..çapraz çapraz koymak için..tamam dedi adam koltuğu tam doldurcak kadar ne kdr olursa o yastıktan yaparız dedi..bi baktık dikdörtgen yapmış hiç hoş durmadı..düz de koysak çapraz da koysak çok büyük kaldılar üstünde..
koltuk da mağazadaki gibi durmadı zaten moralim bozuldu
bugün arayıp söyleyecek kayınpederim..zaten yerleştirmesi ayrı dert her türlü oluyor da ben nasıl koysak diye karar da veremedim..bikaç yerleşimde tekli koltuğun teki dışarda kalıyor onu ütü odasına koyarız dedik..nişanlım da ortadaki puflara taktı çok büyük duruyoo odayı boğuyoo diyee..off bişey de de sorun çıkmasın yaaa...
alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar...
..............
hayatım davetıyen ıde merak ettık sekerım
günaydın
çok mutluyum şafak 4
kızlarr kaynımın düğününde böyle bi saçmı yaptırsam acaba...ya model bulamadım aslında saçlarımı açık bi şekilde yaptırmak istiyorum..elinizde hiç model varmıı...bu model naısl sizce
kızlar mobilyalarım pelesenk ve beyaz lake olacak. Kırmızı hariç Yatak örtüsü ve fonları ne renk yapabilirim. Duvarlar kum beji yerler koyu kiraz. Salonda kahve rengi fon düşündüm koltuklar beyaz.Mobilya rengi resimdeki gibi aşağı yukarı . Fikir verin yaaaa
Allah ım ne şekersiniz ya, maşallahya cnm dün 8kısıydık yemekte ısten gıtıtm mısfır gelcekmıs karınlarıd aç gelceklermiş
allah tan nihalbızdeydıeve gelmeden ona soyledım bazıseylerı
pilav corba salata psta yaptım bnmkı hauzr kızarmıs tavuk almıstı dun bırde köfte kızarttık
bugun yok yemeğim ama yapmıycam :jeyyar: cunku benm koca bana kızıyor ısten gelıyorsun mutfaga hemen yuzunu gormuyum mutfakta ısın bıtıyor 9 oluyor saat dıyor bende dedım ıyı ozaman yapmıyım yemek oda yapma dedı ben kahvaltılıkta yerım dedıCADIARZU
oveg tam anlamadım resımdekı ve beyaz lake olan yatak odan ve kırmızı harıc dıyorsun dımı?
Sebze meyve vs. yıkamak için süzgeç aldım. İlk resimdeki sapları kapalı haliyle de kullanabiliyorsunuz, yada ikinci resimdeki gibi sapları uzatıp lavabo, evye üzerine yerleştirip kullanabiliyorsunuz. Evyeye yerleştirince annem çok beğendi bize de alalım diyor kaydirigubbakcemile3
3 lü hasır sepet, içlerine tokalarımı koymak için aldım. En küçük boyu çok şirin minicik tokalar çin ideal
Ebeveyn banyosuna aynamızı da aldık. Benim çektiğim foto bu kadar olur ancak kaydirigubbakcemile3
Bitti Aslında birşey daha var ama monte olmadan ne olduğu belli olmaz burda kaydirigubbakcemile3
burdaım bukettttimmmm böcüğüm sağol bebişkaydirigubbakcemile3 dün bende güveç yaptım kızlar güvecimi ilk defa kullanacağım için gittim kuyruk yağı aldım kasaptan içini yağladım bi güze sonra fırına verdim 1 saat. sonrada bir güveç yaptım offff mis olduuuuu. yanına bide pilav ve çilek kompostosukaydirigubbakcemile2 daha bugün yemek yapmam
Allah ım ne şekersiniz ya, maşallah
Resimdeki renk ve beyaz lake olacak yatak odam salonumda aynı renklerde olacak. Kırmızı yatak örtüsü ve fon istemiyorum çünkü bende nişanlımda çok sevmiyoruz. Başka ne renkler kullanabilirim??? Salona kahve fon düşündüm koltuklar beyaz olacak çünkü. Yatak odasına beyaz örtü alsam fonları nerenk yaptırsam?? halıda beyaz düşünüyorum çünkü yerlerde koyu
veeeeeeeee gelinlik işide tamamdır kızlarrrkaydirigubbakcemile2
fatihe gittiğimi anlatmıştım sizlere sonra şirinevlerde gezerken gözüme bir gelinlik çarptı..
ben diktirme işinden çok korkuyordum o strese kalbim dayanmazdı :1no2:
gelinliği denedim ellerinde ki üzerinde oynama yaparlarsa 950 ye veririz dedi kadın..
ertesi gün tekrar fatihi didik didik gezdik ablamlakötükedihüso.
ama hep açık modelleri kapatacaklarını söylediler uyguladıkları halide içimize sinmedi ..
bugün şirinevlere gittim ve kaporamı bıraktımhihoyyyt
sadece bedenime göre oturtacak kadın.
önü beline kadar taş işli altı kabarık kolları şifon ve kol uçlarını on santim kadar taş işli..
kapalı çok hoş bir model:teytey:
bu iştenden Allahın izniyle yırttığıma inanamıyorum:Saruboceq:
provalar için arıcaklarmış beni..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayatım oturma odasının ölçüleri
boy:4.45 en:3.65 küçük mü ?
kızlar bugün aşkımın memleketi kastamonu'dayız:asigim:
kızlar bugün aşkımın memleketi Kastamonu'dayız:asigim:
Hayatımm napcaksınız orda gezmek içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?