Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oveg tam anlamadım resımdekı ve beyaz lake olan yatak odan ve kırmızı harıc dıyorsun dımı?

Ben kaçayım kızlar, giyinip kuzenlerim ve kardeşimle gelinlik bakmaya gidicez. ınşallah gönlüme göre hazır bişey bulurum da diktirme stresine girmem :Saruboceq:

senağlama amaaa amaa ben öyle demek istemedimm senağlama

Şeniz Şeniz

güle güle kullan canım. buz kalıbı, makas ve amerikan servisten ben de almıştım hihoyyyt

pantalon askısından bende de varrrrrrr. güle güle kullan canım

hayırlı olsun canımmmm, inşallah hayırlısıyla giymek nasip olur

hayrlı cumalr
RABBIM vucudumuzdan sağlık
aklımızdan ıman
kucağımızdan bebek
yolumuzda doğruluk nasıp etsın
mutluluk gözbebeğımız kadar yakın olsun ınş
:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

canım oda sanırım küçük aynayla geniş bi görüntü oluşturabilirsiniz. yastıklar bence de kare daha iyi olur gibime geliyor. sakın kullanıp sonra başka yaptırırız demeyin. adama ne söyledisen onu yapmak zorunda. ve yapmalı.

hayatım davetıyen ıde merak ettık sekerım

valla ben de merak ediyorum, son hali nasıl olacak?

günaydın

çok mutluyum şafak 4

:sm_cool:

arsicim hayırlı olsun da ayakkabın bu ne kıskançlık:mymeka:

arsi sen davetiyeni yaptırdın mı?

yüzünün şekline bağlı bence renginden çok

:roflol: :roflol: yazını okuyunca aklıma şey geldi. hani evim dergisi'ne falan soru soruyolar ya. aynen öyle bi soru sormuşsun. hep merak ederdim bu kadar teknik soru gerçek midiye. gerçekmiş hakkaten sırnaşık şey

Allah ım ne şekersiniz ya, maşallah

yazlık mini şortlar ve askılı bluzlar alasım var :)
balayı için :jeyyar: nerde bulurum acaba?

oveg tam anlamadım resımdekı ve beyaz lake olan yatak odan ve kırmızı harıc dıyorsun dımı?

Resimdeki renk ve beyaz lake olacak yatak odam salonumda aynı renklerde olacak. Kırmızı yatak örtüsü ve fon istemiyorum çünkü bende nişanlımda çok sevmiyoruz. Başka ne renkler kullanabilirim??? Salona kahve fon düşündüm koltuklar beyaz olacak çünkü. Yatak odasına beyaz örtü alsam fonları nerenk yaptırsam?? halıda beyaz düşünüyorum çünkü yerlerde koyu

sulfat bu süzgeci her Ikea'ya gittiğimde elime alırım bi türlü de almam. ama bi dahakine alacam. güle güle kullan canım aldıklarını

Allah ım ne şekersiniz ya, maşallah

GAMZE SENIN HAMARATLIĞIAN NAZAR DEGDIRCEM HEEE
GASOLİNE :asigim:

OKTAR ANLADM YATK ODANINDA SALONUNDA MOBILYALARINI AYNI TON YAPTIRMISISN SANIRIM
KHALIN BEYAZ YATAK ORTUNDE BEYAZ OLABILIR AMA ICINDE RENKTE OLCAKMI HEPSI BEMBEYAZ COKMU ÇİĞ DURURKI ACABA
YATAK ORTUNE EKSTRA BIRENK KATMAZSAN BURDAKI FONUNDA KAHVE OLUCAK MECBUREN

sulfat ebeveyn için aldığın ayna ne kadar canım?
hepsi çok güzel aldıklarının.güle güle kullan..
hayatım evet adama sölicez değiştircek zaten paranın bi kısmını vermemiş kayınpederim beğenmezsek diye..onu değişince vercek artık.

çok sevindim canım.inş içine siner düğün günündede.merk ettim tesettürlü modeli.beklizcez artık hazirana kadar...kaydirigubbakcemile5

gamzem, döktürmüşsün yine ne kaa hamaratsın yafs
güwecte yemek süpper olmuştur oohh..
tarifini kopyaladım canım, ilerde laazzım olur nası olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…