Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben kaçayım kızlar, giyinip kuzenlerim ve kardeşimle gelinlik bakmaya gidicez. İnşallah gönlüme göre hazır bişey bulurum da diktirme stresine girmem :Saruboceq:

inş.cnm kaydirigubbakcemile2

hemen not ettim, bayılırım zaten pasta börek yapmaya sositososito
Hayatımm napcaksınız orda gezmek içinmi

ayy bukett cok komiksin kız hiç safak saymadığın ne kadar belli oluyo :roflol:

Ben sana oda vermez miyim hiç, gel tabii :1hug: Bana takılıp hayatını yaşamaktan çok stres yaşarsın :roflol:

sağol kuşum

İkeadan aldıklarım bitmedi kalanları ekliyeyim kaydirigubbakcemile3

benimki beni oraya hiç götürmüyor
kendimi kaybedermişim herşeyi alırmışım

Ebeveyn banyosuna aynamızı da aldık. Benim çektiğim foto bu kadar olur ancak kaydirigubbakcemile3

bundan bende alacaktım öle konuşmuştuk
neden bana almadın :roflol:

arsıma ayakkabnını halletmışsın ama goremedım hayrlı olsun

resimleri silmedi Şeniz

arsicim hayırlı olsun da ayakkabın bu ne kıskançlık:mymeka:

arsi sen davetiyeni yaptırdın mı?

:roflol: napam kız çok rahat
hem aynı deilki ayakabılarımız
onunki gizli platform benimki acık
davetiyemi eklemiştim ya buraya
yaptırdım zarflara yazdım şimdi bi yemek kartı koymam kaldı

yazlık mini şortlar ve askılı bluzlar alasım var :)
balayı için :jeyyar: nerde bulurum acaba?

bende
ama çok pahalı
el kadar şortlar 50 60 tl :)

gelen arkadaşlarda tarifini istedi çok kolay ve ne tatlı ne tuzlu aynı pastaneden alınan gibi tarifini vereyim sizede

bende çok yaparım bu tarifi inanılmaz bi tat :asigim:
hatta bu akşamda yaparım belki yarın ofise getirmek için
madem sen biliosun bunu sen yapsan ben senden alsam :roflol:

İş yerinden bi arkadaşımızın yarın nikahı var, düğün yazın ama nikahı şimdiden yapıyorlar aileler hazır istanbulda diye. Bugün ona bekarlığa veda partisi yapıyoruz, kekler börekler sarmalar kalbura bastılar kurabiyeler, gelin hanımda browni yapmış getirmiş, cuma saati herkes cumaya gitcek biz de partimizi yapıcaz gerçi altın günü gibi oldu bu menüyle ama kaydirigubbakcemile3 gelin hanım da dedi zaten keşke nişandaki altınlarımı takıp gelseydim diye:roflol:

kızlar mangonun outletleri oluyo oralara bakın ben 5 tl ne bluzlar aldım balayı için

ay kızlar ben dıyodum evet derken ne yapsam ama o nıkah anı kac dakkaysa o an kıtlendm hep derlerdı ınanmazdm böyle surtım dustu tıtredım gozlerım doldu evet dedım suat ayagıma bastı o dusundu geyık olsun dıye öyle evet dedı ben böle herkez sormus bu kız zorlamı evlenıyorrrr

ay kızlar ben dıyodum evet derken ne yapsam ama o nıkah anı kac dakkaysa o an kıtlendm hep derlerdı ınanmazdm böyle surtım dustu tıtredım gozlerım doldu evet dedım suat ayagıma bastı o dusundu geyık olsun dıye öyle evet dedı ben böle herkez sormus bu kız zorlamı evlenıyorrrrkaydirigubbakcemile3

hay allah bende dusunuyom tam yazıyordum nasıl yanı kastamonudamısın diye dedım yoksa şafakmı:)
geçdustu jeton komsuymusuz kocısnınle memleketlee

bak senn bende kastamonuluyumm ineboludan :))

ellerine sağlık gamzecimm bende hemen aldım tarifini peki ya tatlı yada sadece tuzlu yapsak olurmu ??hazır baklava yufkalarını tek kat serip üzerine dövülmüş fıstık yada ceviz
serpip 7 numaralı örgü şişiyle sarıp sonra sıkıca büzüyosun şişten çıkarıp gül gibi doluyosunn pişirmeden önce üzerine tereyağını döküp 150 derecede 1 saat piştikten sonra üzerine şerbetini döküveriyosun ımmm süperrr :))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok haklısın arkadaşımmmm benimde sesim titredi anne baba isimlerini sölerkenn ama evet demeden önce gözlerimlee gözülerinin içine bakıp sonraa evettiiii patlattım kaydirigubbakcemile3 ayağına basmayı unutmuşum nikah memurumuz çok şendi saolsun o hatırlattı delikafadulden

Son düzenleme:

BEN HICBISEY HATIRLAMIYOM YAAA fisfisfis

kız eccu örgü şişim yok ama çok ince oklavam var onla olmazmı. bide ben büzdürüp öyle koyucam sonrada kesicem hani şu fıstıklı burmalar oljuo yaaa offf bayılıorum onlara yaaaa

çok kalın geliyo ama oklava bi dene istersen off off süperr senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…