Ben kaçayım kızlar, giyinip kuzenlerim ve kardeşimle gelinlik bakmaya gidicez. İnşallah gönlüme göre hazır bişey bulurum da diktirme stresine girmem :Saruboceq:
bu arada kızlarr dün bir kurabiye yaptım pastaneden alınanlar gibi oldu ve hiç bayatlamıo ağızda dağılıyo eşim bayıldı ve gelen arkadaşlarda tarifini istedi çok kolay ve ne tatlı ne tuzlu aynı pastaneden alınan gibi tarifini vereyim sizede
1 paket margarin (oda sıcaklığında)
1 çay bardağı sıvı yağ
1/2 çay bardağı elma sirkesi
1/2 çay bardağı su (yani 1 çay bardağının yarısı elma sirkesi, yarısı su olacak.)
3 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
üzeri için yumurta sarısı, susam
Yapılışı :
Oda sıcaklığında erimiş margarin ve diğer malzemeler karıştırılıp bir hamur yapılır.
Sonra biraz kalınca açıp kurabiye kalıplarıyla şekil verilir. Üzerine yumurta sarısı
ve susam sürülüp önceden ısıtılmış fırında (180 derece) üstleri kızarıncaya kadar pişirilir.
Hayatımm napcaksınız orda gezmek içinmi
Ben sana oda vermez miyim hiç, gel tabii :1hug: Bana takılıp hayatını yaşamaktan çok stres yaşarsın :roflol:
İkeadan aldıklarım bitmedi kalanları ekliyeyim kaydirigubbakcemile3
Ebeveyn banyosuna aynamızı da aldık. Benim çektiğim foto bu kadar olur ancak kaydirigubbakcemile3
arsıma ayakkabnını halletmışsın ama goremedım hayrlı olsun
arsicim hayırlı olsun da ayakkabın bu ne kıskançlık:mymeka:
arsi sen davetiyeni yaptırdın mı?
yazlık mini şortlar ve askılı bluzlar alasım var :)
balayı için :jeyyar: nerde bulurum acaba?
gelen arkadaşlarda tarifini istedi çok kolay ve ne tatlı ne tuzlu aynı pastaneden alınan gibi tarifini vereyim sizede
bende
ama çok pahalı
el kadar şortlar 50 60 tl :)
:roflol:
kız delüüüü sende ben gıbı anlamadınn 37 gun kalmış takvime bak
evet mangoda kot mini bi sort begendim 69 TL:) cok güzeldi
yokmu bunun daha ucuzu bi yerlerde yafff :roflol:
ayy bukett cok komiksin kız hiç safak saymadığın ne kadar belli oluyo :roflol:
hay allah bende dusunuyom tam yazıyordum nasıl yanı kastamonudamısın diye dedım yoksa şafakmı:)
geçdustu jeton komsuymusuz kocısnınle memleketlee
ben hep o kurabiyeyi yapıorum herkes bayılıo özellikle bir kurabiye canavarı olan eşimkaydirigubbakcemile3 bitirdi dün koca tepsiyi nerdeyse. elma sirkesi yerine üzüm sirkesi olmuo kızlar unutmayın heeee. bugün gene tatlı yapmam lazım yaaa şu haır baklava yufkalarından var bende değerlendireyim onu.
ay kızlar ben dıyodum evet derken ne yapsam ama o nıkah anı kac dakkaysa o an kıtlendm hep derlerdı ınanmazdm böyle surtım dustu tıtredım gozlerım doldu evet dedım suat ayagıma bastı o dusundu geyık olsun dıye öyle evet dedı ben böleherkez sormus bu kız zorlamı evlenıyorrrrkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok haklısın arladaşımmmm benimde sesim titredi anne baba isimlerini sölerkenn ama evet demeden önce gözlerimlee gözülerine bakıp sonraa evettiiii patlattım kaydirigubbakcemile3 ayağına basmayı unutmuşum nikah memurumuz çok şendi saolsun o hatırlattı delikafadulden
ne çok kastamolu oldu bu topikte ....
bende bende taşköprüden...
ne çok kastamolu oldu bu topikte ....
Bende bende taşköprüden...
kız eccu örgü şişim yok ama çok ince oklavam var onla olmazmı. bide ben büzdürüp öyle koyucam sonrada kesicem hani şu fıstıklı burmalar oljuo yaaa offf bayılıorum onlara yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?