nehir hepsi birbirinden güzel özelliklede mkserin bende ileride almayı düşünüyorum çok pratik birşey.süpürgeyi niye yollucaksın ne eksiği var?
CAnım yaa nasıl geçti nişan :uhm: Allahh evlilik günlerinizide göstersin canım :1hug:bende artık nişanlıyım hihoyyyt ama kimse yokk benneyaptımki
İyi günlerde kullan canım kalıpların ne şekermiş
İyi günlerdee kullan buketcimm :1hug:selam kızlarrrr bende bugun bunu aldım kısa günün karı kaydirigubbakcemile3
Kızlar çok uzun zamandır gelmelerini beklediğim küçük ev aletlerim sonunda geldim. Resimlerini eklemek istedim.
Bu arada aldıklarınızın hepsi çok güzel. İyi günlerde kullanın inşallah...
Hepsi BEKO
Ayy ayy ayyy koçişiylee gezermişşkızlarrrr geçmişi okuyamadım çok yorgunum yatıcam ama yatmadan size selam verip,günümün özetini nakledip yatayım dedim:))))
bu gün aşkımla sinemaya gittik dondurma yedikkk,pizza yedikkk ohh ohhh gezdikkkk çok çok mutluyummmm....
birde önümüzdeki hafta sonu çanakkaleye gitme ihtimalim var o zaman hiç yazamam çünkü 2 gün yokum kızlar... o zamana kadar yinede yazarım havadisleriii... hadi öpüldünüz....
Senin mandal sepetini yesinlerrr kaydirigubbakcemile3 Ne şeker şeyyErzak kavonozlarım 6 tane büyük-3 tane küçük(Arkada da days in colours uyku setim çıkmış:)))
bende artık nişanlıyım hihoyyyt ama kimse yokk benneyaptımki
ütüm
canım aldıklarını ii gunlerde kullan
buketcım senden de aıntı yapmıstım ama çıkmamıs ıı gunlerde mutlu gunlerde kullan
sınaycım mandal sepetıne bayıldım çok şeker gule gule kuullan
Başı yazmalı kız kasler ve kavonozlardan bende var canım iyi günlerde kullan sende.
Buket hoşgeldinn bu hafta sonum berbattı benimde bu arada cicilerini gördüm çok güzeller.
Nehir mikser makinan çok pratik gözüküo ama çok yer kaplar gibime de gelio tezgahta ben onları çok pahalı ve profesyoneller için sanıodum hemde, cicilerini iyi günlerde kullan canım.
Sinay gözüm gönlüm açıldı ayol sayenizde mutlu günlerde kullan tatlım sende.
Üfff bu hafta sonu bitsin hemen kabus gibiydi daha 40 dk. sı var ama bitsinn yeni güzel bir gün gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?