hayırlı olsun tatlım darısı bızım basımıza
ütüm
canım aldıklarını ii gunlerde kullan
buketcım senden de aıntı yapmıstım ama çıkmamıs ıı gunlerde mutlu gunlerde kullan
sınaycım mandal sepetıne bayıldım çok şeker gule gule kuullan
teşekkür ederim pınarcım daha güzelleri senin olsun :1hug:a.s.
Başı yazmalı kız kasler ve kavonozlardan bende var canım iyi günlerde kullan sende.
Buket hoşgeldinn bu hafta sonum berbattı benimde bu arada cicilerini gördüm çok güzeller.
Nehir mikser makinan çok pratik gözüküo ama çok yer kaplar gibime de gelio tezgahta ben onları çok pahalı ve profesyoneller için sanıodum hemde, cicilerini iyi günlerde kullan canım.
Sinay gözüm gönlüm açıldı ayol sayenizde mutlu günlerde kullan tatlım sende.
Üfff bu hafta sonu bitsin hemen kabus gibiydi daha 40 dk. sı var ama bitsinn yeni güzel bir gün gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkür ederim betacım daha iyileri senin olsun a.s.:1hug: bu arada ben senin koltuğunu göremedim bir ara eklemişin ben kaçırdım:çok üzgünüm:Senin mandal sepetini yesinlerrr kaydirigubbakcemile3 Ne şeker şeyy
Sepetlerin hepsi çok güzel lambandaİyi günlerde kullan canmmm :1hug:
Sinay kız o ne cici bir mandal sepeti öyle. Ben de onun değişik versiyonuna bakmıştım, bu sefer benden önce davranmışsın :dilcikar: Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan
Pashmina senin günün niye kötüydü. Ben tek kelimeyle berbat bi gün geçirdim. Daha yeni yataktan kalkabildim. Ahhhh ne zaman bitecek bu regl sancıları senağlama
şükür senden önce alabildiğim birşey oldu :dilcikar: teşekkür ederim sulfatcıma.s. bu arada senin kaşıklıktan alıyordum nişanlım kızdı şimdi ne gerek var falan die sonra düşündüm çok yüklendim bir anda sinirlendirip elimdekilerden de olmayım dedim kedi gibi ağzımı açmadan çıktım mağazadan:çok üzgünüm: ama arabada plan yaptım hemen:jeyyar: hafta içi tekrar gelecem o kaşıklığı alacam dedim nişanlım Allaam herkesin karısına akıl verirken benimki nerede geziyordu dedi bende çeyiz mağazalarında geziyordum aşkım dedim :roflol::roflol::roflol::roflol: neyse bir haftayı daha kazasız belasız atlattık -tatlicadiarzu-
sulfatçım çok geçmiş olsun bu koşuşturmanın arasında ne zor sancı çekmek şimdi çok lazım yaa en olmadık zamanda geliveririr zaten.
aşkımla limoni aramız o hasta zaten bende gerildim evde otur oturr çenelerimizi tutamadık yani bugünnnnnnnnnnn
SINAYcım hepsı harıka senın ceyıs işi sanırsam bıttı
hepsı super bıde days ın colurs gordum o ne
hepsını ı gunlerde kullan cnm
KOMŞU bı o eksıktı demı senın leğende vardı sanırsam:roflol: gule gule kullan
eklerim senin için istersen yerimsenibenteşekkür ederim betacım daha iyileri senin olsun a.s.:1hug: bu arada ben senin koltuğunu göremedim bir ara eklemişin ben kaçırdım:çok üzgünüm:
Hastayım hemşom yaaa iğrenç bir gün geçirdim. Yarı uyanık yarı uykulu hep yattım. Daha iyiyim şimdi. Sen neler yaptın anlat bakalım
Oyy kıyamam :teselli: Taşlar noldu düşüyormu :uhm: Benim dediğim şeyi yaptınızmı pashminam :uhm:sulfatçım çok geçmiş olsun bu koşuşturmanın arasında ne zor sancı çekmek şimdi çok lazım yaa en olmadık zamanda geliveririr zaten.
aşkımla limoni aramız o hasta zaten bende gerildim evde otur oturr çenelerimizi tutamadık yani bugünnnnnnnnnnn
kızlar çoook tesekkürr ederiimmm
düğündasım ve pınarcm hoşgeldinn
sinay bunarda çok hpş cnm
:roflol::roflol::roflol: Deliii ya illa alacak. içinde kalmasın al canım, ben de bazen nişanlım bişey dediğinde başka bi gün arkasından alıyorum kaydirigubbakcemile3
pashmına kıyamam cnm yaa
ınş duzelır ustune cok gtme tatlım
teşekkür ederim buketimŞenizkızlar çoook tesekkürr ederiimmm
düğündasım ve pınarcm hoşgeldinn
sinay bunarda çok hpş cnm
çoooookkkk sevinirim :sm_cool:a.s.:1hug:eklerim senin için istersen yerimseniben
ayyy evet:roflol::roflol: o değilde evde yer kalmadı annem eşyalarını da alıp bi gitsen artık demeye başladı:mymeka: çarşamba günü nikah işlemlerine başlıyoruz bu arada idrar tahlili isteniyor mu kızlar ben regliyim de bu halde tahlil verebilir miyim???-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?