Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sinay kız o ne cici bir mandal sepeti öyle. Ben de onun değişik versiyonuna bakmıştım, bu sefer benden önce davranmışsın :dilcikar: Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan

Pashminammm hayırdır ne oldu :uhm:

Hemşomm hoşgeldinn bacumm nasılsın Şeniz

Bu arada iyi akşamlar kızcelerimm Şeniz Düğündaşım,böcüküm,asker bekleyen pınarcımm yerimseniben

Senin mandal sepetini yesinlerrr kaydirigubbakcemile3 Ne şeker şeyy
Sepetlerin hepsi çok güzel lambanda İyi günlerde kullan canmmm :1hug:
teşekkür ederim betacım daha iyileri senin olsun a.s.:1hug: bu arada ben senin koltuğunu göremedim bir ara eklemişin ben kaçırdım:çok üzgünüm:

SINAYcım hepsı harıka senın ceyıs işi sanırsam bıttı

hepsı super bıde days ın colurs gordum o ne
hepsını ı gunlerde kullan cnm

KOMŞU bı o eksıktı demı senın leğende vardı sanırsam:roflol: gule gule kullan

Pashmina senin günün niye kötüydü. Ben tek kelimeyle berbat bi gün geçirdim. Daha yeni yataktan kalkabildim. Ahhhh ne zaman bitecek bu regl sancıları senağlama

Hastayım hemşom yaaa iğrenç bir gün geçirdim. Yarı uyanık yarı uykulu hep yattım. Daha iyiyim şimdi. Sen neler yaptın anlat bakalım

Sinay kız o ne cici bir mandal sepeti öyle. Ben de onun değişik versiyonuna bakmıştım, bu sefer benden önce davranmışsın :dilcikar: Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan

şükür senden önce alabildiğim birşey oldu :dilcikar: teşekkür ederim sulfatcıma.s. bu arada senin kaşıklıktan alıyordum nişanlım kızdı şimdi ne gerek var falan die sonra düşündüm çok yüklendim bir anda sinirlendirip elimdekilerden de olmayım dedim kedi gibi ağzımı açmadan çıktım mağazadan:çok üzgünüm: ama arabada plan yaptım hemen:jeyyar: hafta içi tekrar gelecem o kaşıklığı alacam dedim nişanlım Allaam herkesin karısına akıl verirken benimki nerede geziyordu dedi bende çeyiz mağazalarında geziyordum aşkım dedim :roflol::roflol::roflol::roflol: neyse bir haftayı daha kazasız belasız atlattık -tatlicadiarzu-

Pashmina senin günün niye kötüydü. Ben tek kelimeyle berbat bi gün geçirdim. Daha yeni yataktan kalkabildim. Ahhhh ne zaman bitecek bu regl sancıları senağlama

sulfatçım çok geçmiş olsun bu koşuşturmanın arasında ne zor sancı çekmek şimdi çok lazım yaa en olmadık zamanda geliveririr zaten.

aşkımla limoni aramız o hasta zaten bende gerildim evde otur oturr çenelerimizi tutamadık yani bugünnnnnnnnnnn

:roflol::roflol::roflol: Deliii ya illa alacak. içinde kalmasın al canım, ben de bazen nişanlım bişey dediğinde başka bi gün arkasından alıyorum kaydirigubbakcemile3

Vala sorma tatlım bugün bikaç bişey hallederim diye düşünüyordum. Sabah gözümü açtım ki yataktan kalkamıyorum. Ağladım yaaa resmen ağrıdan

Olur canım arada gerilmeler canını sıkma :1hug:. İnsan boş olunca hele birbirine sarıyor. Nişanlım da bana aman sen hep çalış diyor kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim böcüğüm:1hug: alınacak 3 belli başlı ihtiyacım kaldı kızartma tencerem-çamaşır kurutmalığım ve vileda setim onlarıda önümüzdeki hafta sonu tamamlarım inş.-tatlicadiarzu- böcüğüm o days in colours uyku seti oluyor eve geldikten sonra pek beğenmedim yarın değiştircem o yüzden resmini koymak istemedim

teşekkür ederim betacım daha iyileri senin olsun a.s.:1hug: bu arada ben senin koltuğunu göremedim bir ara eklemişin ben kaçırdım:çok üzgünüm:
eklerim senin için istersen yerimseniben

Hastayım hemşom yaaa iğrenç bir gün geçirdim. Yarı uyanık yarı uykulu hep yattım. Daha iyiyim şimdi. Sen neler yaptın anlat bakalım

hımm çok geçmiş olsunn canım ya evet iğrenç bi durum iyi bilirim bende o hapları kullandığımdan beri 10 gün sürdü benim Çok üzgünüm çoook Şimdi iyim çok şükür..

Ben bugün nikahımın olacağı yerde komşumuzun oğlunun nikahı vardı oraya gittim hem bakayım nasıl oluyor diye :uhm: Salon gayet büyük ve ferahtı beğendim.Zaten yeni bina bu sene açıldı.

Sonra üniden arkadaşlarla buluştum bana evim için hediye almışlar canlarım benim

Ortaokuldan arkadaşım aradı dün doğum yapmış bugün eve çıkıcaktı gidicektim ama zamanım kalmadı yarın artık..Dört gözle fatihimizi bekliyoduk.Oda oğlanın adını fatih koydu kaydirigubbakcemile3

Nişanlım bu süre zarfında evde F1 yarışları olduğu için saat 5 e kadar evdeydi yarış varsa fatihi unutt kaydirigubbakcemile3 neyse sonra bize geldi ikeaya gittik.
Mutfak masamızı aldık,tv sehpası aldık oturma odasına birde orta sehpa aldık..
Şimdi kesin onların bi kısmını kurmuştur benimki kaydirigubbakcemile3 aramasını bekliyorum.Bende 3-5 bişe aldım tepsi,çerceve,baharat kavanozları felan ama evde unuttum :uhm:

Böyle bitti haftasonuu yerimseniben Haa bide annelere hediyelerini verdik

Oyy kıyamam :teselli: Taşlar noldu düşüyormu :uhm: Benim dediğim şeyi yaptınızmı pashminam :uhm:
kızlar çoook tesekkürr ederiimmm
düğündasım ve pınarcm hoşgeldinn
sinay bunarda çok hpş cnm

hoşbuldumm canımm a.s.

:roflol::roflol::roflol: Deliii ya illa alacak. içinde kalmasın al canım, ben de bazen nişanlım bişey dediğinde başka bi gün arkasından alıyorum kaydirigubbakcemile3

ayyy evet:roflol::roflol: o değilde evde yer kalmadı annem eşyalarını da alıp bi gitsen artık demeye başladı:mymeka: çarşamba günü nikah işlemlerine başlıyoruz bu arada idrar tahlili isteniyor mu kızlar ben regliyim de bu halde tahlil verebilir miyim???-tatlicadiarzu-

Yok canım istemiyorlar.Sadece kan tahlili için kan veriyyorsunuz.Birde bu sene bi adet çıkarmışlar akciğer filmi istiyorlar.Ama kimi yerler istemiyorlar.Onuda özellikle sormanı öneririm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…