teşekkür ederim böcüğüm:1hug: alınacak 3 belli başlı ihtiyacım kaldı kızartma tencerem-çamaşır kurutmalığım ve vileda setim onlarıda önümüzdeki hafta sonu tamamlarım inş.-tatlicadiarzu- böcüğüm o days in colours uyku seti oluyor eve geldikten sonra pek beğenmedim yarın değiştircem o yüzden resmini koymak istemedim
hımm çok geçmiş olsunn canım ya evet iğrenç bi durum iyi bilirim bende o hapları kullandığımdan beri 10 gün sürdü benim Çok üzgünüm çoook Şimdi iyim çok şükür..
Ben bugün nikahımın olacağı yerde komşumuzun oğlunun nikahı vardı oraya gittim hem bakayım nasıl oluyor diye :uhm: Salon gayet büyük ve ferahtı beğendim.Zaten yeni bina bu sene açıldı.
Sonra üniden arkadaşlarla buluştum bana evim için hediye almışlar canlarım benim
Ortaokuldan arkadaşım aradı dün doğum yapmış bugün eve çıkıcaktı gidicektim ama zamanım kalmadı yarın artık..Dört gözle fatihimizi bekliyoduk.Oda oğlanın adını fatih koydu kaydirigubbakcemile3
Nişanlım bu süre zarfında evde F1 yarışları olduğu için saat 5 e kadar evdeydi yarış varsa fatihi unutt kaydirigubbakcemile3 neyse sonra bize geldi ikeaya gittik.
Mutfak masamızı aldık,tv sehpası aldık oturma odasına birde orta sehpa aldık..
Şimdi kesin onların bi kısmını kurmuştur benimki kaydirigubbakcemile3 aramasını bekliyorum.Bende 3-5 bişe aldım tepsi,çerceve,baharat kavanozları felan ama evde unuttum :uhm:
Böyle bitti haftasonuu yerimseniben Haa bide annelere hediyelerini verdik
teşekkür ederim böcüğüm:1hug: alınacak 3 belli başlı ihtiyacım kaldı kızartma tencerem-çamaşır kurutmalığım ve vileda setim onlarıda önümüzdeki hafta sonu tamamlarım inş.-tatlicadiarzu- böcüğüm o days in colours uyku seti oluyor eve geldikten sonra pek beğenmedim yarın değiştircem o yüzden resmini koymak istemedim
Oyy kıyamam :teselli: Taşlar noldu düşüyormu :uhm: Benim dediğim şeyi yaptınızmı pashminam :uhm:
hoşbuldumm canımm a.s.
Bi monte edilsin eklerim canım yerimsenibenBenim daha çok eksiğim var ben aldıkça sen de kıskanırsın nasılsa alırsın :roflol: Şaka bi yana darısı başıma canım ya böyle 3 eksikle kalcağım günlere inşallah. Benim yolum uzun daha yaa. Ben de haziran sonuna kadar tüm çeyiz işini bitirmek istiyorum.
Oooo maşallah baya şey halletmişsin. Yaw benim nişanlım bi çivi çakamaz yaaa, sinir ediyor beni. Sizinkiler marifetli maşallah. Biz herşeyi parayla yaptırıyoruz kaydirigubbakcemile3 Alınan şeylerin hepsini istiyoruz burda ona göre
bende englısh home baktıım ama yanından gectım ablam vardı aman dıo hemen burdan bı hızla gecelım dıo kolumdan tuttu resmen surukluyo benı kaydirigubbakcemile3 bende bakmadım ıcerı gırıp sonra aklımda klıyo
zatı ablam dalga gecıyo hele sen kocayı bı bul dıe senağlama
alınca goster bakm cunku ben uyku setımı ozdılekten yada tactan almayı dusunuyorum hıc uyku setım yok-tatlicadiarzu-bıraz kaba ya koycak yer acmam laızmkkı suan alamam 1700 kaldı borcumbugun odedımm halde
kızlar ben kaçıyorum çok uykum var cumarteside çalıştım bugunde sabahın köründe kalkıp alese girdim öpüyorum hepinizi...
Böcükümm english home demişken benimde artık english home çarşafım var :dilcikar:
Anneme penye lacivert ceket aldım.kayınvalidemede gülkurusu penye bluz aldım boncuk işlemeli.Annem açıp hemen baktı beğendi.Ama kayınvalidem açıp bakmadı tşk etti koydu bi kenara üzüldüm :1no2:Hemşom ne aldınız annelere? Buket nasıl geçti sınavın? Ben en son 3 yıl önce girmiştim galiba yüksek lisans sınavı için kaydirigubbakcemile3
İnşallahh iyi gelir canım..Benim babam onun sayesinde kurtuldu yerimsenibenBeta canımm ilaç içio şimdi ilaçlar bitince başlıycak alduk karabaş otunu hatta.
Bu arada ahşap masamı aldın ikeadan mutfağına
kızlar ben kaçıyorum çok uykum var cumarteside çalıştım bugunde sabahın köründe kalkıp alese girdim öpüyorum hepinizi...
ayy evet canım 2006dan beri çeyiz yapıyorum bitsiiin artıık-tatlicadiarzu-2 yılda nişanlı kaldığım halde bitmedi nişanlanıp 2 ayda evlenenlere bravo demek istiyorum burdanalkisalkisalkis seninde bitti sayılır tatlım ne kaldı a.sBenim daha çok eksiğim var ben aldıkça sen de kıskanırsın nasılsa alırsın :roflol: Şaka bi yana darısı başıma canım ya böyle 3 eksikle kalcağım günlere inşallah. Benim yolum uzun daha yaa. Ben de haziran sonuna kadar tüm çeyiz işini bitirmek istiyorum.
böcük days in colours alma bende değiştircem zaten başka bişi alcam benim uyku setlerim nevresimlerim pikelerim hep sarev sadece örgü battaniyeli nevresim takımı almıştım 2 yıl önce o days in colours taç ve sarevden vazgeçme derima.s sarev uyku setimle senin banyo takımlarının fotolarını çekmeyi unutmuşum onlarıda kısa zamanda eklicem canım k. bakma yerimseniben
bende englısh home baktıım ama yanından gectım ablam vardı aman dıo hemen burdan bı hızla gecelım dıo kolumdan tuttu resmen surukluyo benı kaydirigubbakcemile3 bende bakmadım ıcerı gırıp sonra aklımda klıyo
zatı ablam dalga gecıyo hele sen kocayı bı bul dıe senağlama
alınca goster bakm cunku ben uyku setımı ozdılekten yada tactan almayı dusunuyorum hıc uyku setım yok-tatlicadiarzu-bıraz kaba ya koycak yer acmam laızmkkı suan alamam 1700 kaldı borcumbugun odedımm halde
betacım harika görünüyorlar perdelerin falan bayıldım ben burdayım diyorlar tam benliklerSinay için mobilyalarımı kısa süreliğine ekliyorum..
Önceden gören kızlar için sorry
Alıntı yapmayın lütfen..
Bunlarda salondan bi kaç resim
nehırım evde net var arttk
zaten suan uyku basıyo bırasdan gtcem
ve sen msn yoksun:mymeka: cam acardık nan
Anneme penye lacivert ceket aldım.kayınvalidemede gülkurusu penye bluz aldım boncuk işlemeli.Annem açıp hemen baktı beğendi.Ama kayınvalidem açıp bakmadı tşk etti koydu bi kenara üzüldüm :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?