Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Benim daha çok eksiğim var ben aldıkça sen de kıskanırsın nasılsa alırsın :roflol: Şaka bi yana darısı başıma canım ya böyle 3 eksikle kalcağım günlere inşallah. Benim yolum uzun daha yaa. Ben de haziran sonuna kadar tüm çeyiz işini bitirmek istiyorum.

Oooo maşallah baya şey halletmişsin. Yaw benim nişanlım bi çivi çakamaz yaaa, sinir ediyor beni. Sizinkiler marifetli maşallah. Biz herşeyi parayla yaptırıyoruz kaydirigubbakcemile3 Alınan şeylerin hepsini istiyoruz burda ona göre

bende englısh home baktıım ama yanından gectım ablam vardı aman dıo hemen burdan bı hızla gecelım dıo kolumdan tuttu resmen surukluyo benı kaydirigubbakcemile3 bende bakmadım ıcerı gırıp sonra aklımda klıyo
zatı ablam dalga gecıyo hele sen kocayı bı bul dıe senağlama
alınca goster bakm cunku ben uyku setımı ozdılekten yada tactan almayı dusunuyorum hıc uyku setım yok-tatlicadiarzu-bıraz kaba ya koycak yer acmam laızmkkı suan alamam 1700 kaldı borcum bugun odedımm halde

kızlar ben kaçıyorum çok uykum var cumarteside çalıştım bugunde sabahın köründe kalkıp alese girdim öpüyorum hepinizi...

Hemşom ne aldınız annelere? Buket nasıl geçti sınavın? Ben en son 3 yıl önce girmiştim galiba yüksek lisans sınavı için kaydirigubbakcemile3

Bi monte edilsin eklerim canım yerimseniben

Böcükümm english home demişken benimde artık english home çarşafım var :dilcikar:

Eudorabetacım çok güzel olmuş salonun. Allah iyi günlerde oturmak yaşamk nasip etsin inşallah.

Sinaycım sepetlerin çok güzeller çookk :))

Böcüğüm başka bir model alacam yaa sevmedim bunu. Tutma yeri yok.
Bunlar raht olmuyor. Bizim evdeki çok kullanışlı. Ona benzer bişey alırım herhalde.

Birde arçelikle beko zaten aynı biliyordun.
Her modeli aynı çoğu aynı yerde bile üretiliyor.
Bir tek isimleri farklı.
Birde biz hep beko kullanırız evdede çok memnunuz o yüzden yani. Ayrıca tanıdıktı aldığımız yer.
Gerçi kazıklandığımdan şüpheleniyorum ama neyse. Zaten 1 ay sonra ancak gönderdiler.
Bu arada ne işin var kız senin pazar günü bu saatte nette bakam??

nehırım evde net var arttk
zaten suan uyku basıyo bırasdan gtcem
ve sen msn yoksun:mymeka: cam acardık nan

slm kızlar
kıss böcük gece gece seni görmek ne güzel böyle :)
kızlar cicileriniz hayırlı olsun.başıyazmalıkız canım çay bardaklarımız aynı bim den aldım ben tevafuk eseri gördüm :)

b etacım ewınde bır omur boyu mutlu saglıklı huzurlu şekılde oturman dılegıyle hersey çok gusel olmus

Hemşom ne aldınız annelere? Buket nasıl geçti sınavın? Ben en son 3 yıl önce girmiştim galiba yüksek lisans sınavı için kaydirigubbakcemile3
Anneme penye lacivert ceket aldım.kayınvalidemede gülkurusu penye bluz aldım boncuk işlemeli.Annem açıp hemen baktı beğendi.Ama kayınvalidem açıp bakmadı tşk etti koydu bi kenara üzüldüm :1no2:
Beta canımm ilaç içio şimdi ilaçlar bitince başlıycak alduk karabaş otunu hatta.

Bu arada ahşap masamı aldın ikeadan mutfağına
İnşallahh iyi gelir canım..Benim babam onun sayesinde kurtuldu yerimseniben
Evet ahşap masa aldık.Kampanyalı bi ürünü vardı.6 kişilik masa 4 sandalyesi 188 TLydi sanırım.Onu aldık yerimseniben
şimdide aşkımla konuştumm.MAsayı sandalyeyi kurmuş.Sehpayıda yapmış tv ünitesini yarın yaparım yoruldum diyo kaydirigubbakcemile3 Kıyaamam üşenmemiş yapmış bak biliyodumm kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçıyorum çok uykum var cumarteside çalıştım bugunde sabahın köründe kalkıp alese girdim öpüyorum hepinizi...

İyigecelerrr canımm Şeniz

Hemşom yaa herşey ne güzel olmuş Bi an önce evlen de tamamen yerleşmiş halini görelim. Ama yok vazgeçtim çabuk olmasın. Senden 20-25 gün sonra ben evlencem çünkü kafamçokkarıştı

ayy evet canım 2006dan beri çeyiz yapıyorum bitsiiin artıık-tatlicadiarzu-2 yılda nişanlı kaldığım halde bitmedi nişanlanıp 2 ayda evlenenlere bravo demek istiyorum burdanalkisalkisalkis seninde bitti sayılır tatlım ne kaldı a.s
böcük days in colours alma bende değiştircem zaten başka bişi alcam benim uyku setlerim nevresimlerim pikelerim hep sarev sadece örgü battaniyeli nevresim takımı almıştım 2 yıl önce o days in colours taç ve sarevden vazgeçme derima.s sarev uyku setimle senin banyo takımlarının fotolarını çekmeyi unutmuşum onlarıda kısa zamanda eklicem canım k. bakma yerimseniben
Sinay için mobilyalarımı kısa süreliğine ekliyorum..
Önceden gören kızlar için sorry
Alıntı yapmayın lütfen..
Bunlarda salondan bi kaç resim
betacım harika görünüyorlar perdelerin falan bayıldım ben burdayım diyorlar tam benlikler oturma odasındaki gruplarımız benziyorlar :içelim:allaaaam benimde evim bi belli olsaydı bende mobilyalarımı getirip koysaydım bugün ev baktık hiç gönlümüze göre bulamadık :çok üzgünüm:

nehırım evde net var arttk
zaten suan uyku basıyo bırasdan gtcem
ve sen msn yoksun:mymeka: cam acardık nan

:lepi: çot sevindim kııı.
Demek artık netin var süperrr:teytey:
Kızım ben sana öbür adresimi göndermiştim ekle deyi.
Öbürünü kullanmıyorum artıkın.
Bu arada benimde bu aralar dükkanda yok netim maalesef:çok üzgünüm:
Artıkın evden görüşürük:1rolleyes:
Benimde gözlerim kaşınıyo artık yatsam iyi olur.
Hayde o zaman herkese iyi gecelerrrgamyoncuiremsu

Anneme penye lacivert ceket aldım.kayınvalidemede gülkurusu penye bluz aldım boncuk işlemeli.Annem açıp hemen baktı beğendi.Ama kayınvalidem açıp bakmadı tşk etti koydu bi kenara üzüldüm :1no2:

Aaaa neden açmadı ki acaba? Ama bazıları hediyeleri veren kişinin yanında açmazlar, benim de bi tanıdık öyleydi şaşırmıştım. Ondan mı acaba :uhm: nişanlım dün bizde olduğu için anneminkini dün akşam verdik. Kayınvalidem zaten çooook uzaklarda, görümcem aracılığıyla hediyesini aldırdık. Çok teşekkür etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…