Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

beta ben goremedım artık yaırn aksam tekrar eklersın benım ıcın sımdık co uykum var cıkmam lazım

sınay valla sen o resmı ekleyene kadr ben evlencem herhal:roflol:
days ın colours benım 3 tane ıkı örgu battanıye 1 normal kalplı ama uyku setını ondan almıycam sarevden beğendığım var bıkac model ama ozellıkle kırmızı sıyah beyazlı olan modelı alcam uyku setımde kararsızım model cok onemlı bakar alırım

NEHIR nan bıdaha yolla maılı sıldım mı acep ekledımm mı bılemıyom sen bana ozelden yolla yarın falan eklerım

ı geceler
mirmirmirmir

Eudorabetacım çok güzel olmuş salonun. Allah iyi günlerde oturmak yaşamk nasip etsin inşallah.
Saol canımm a.s.
havan batsınkaydirigubbakcemile3
benımde 3 tane :dilcikar:
:dilcikar: eklicemm bendee :dilcikar:
b etacım ewınde bır omur boyu mutlu saglıklı huzurlu şekılde oturman dılegıyle hersey çok gusel olmus
Saol pınarcım :1hug: Aminn inşallah canım yerimseniben
Hemşom yaa herşey ne güzel olmuş Bi an önce evlen de tamamen yerleşmiş halini görelim. Ama yok vazgeçtim çabuk olmasın. Senden 20-25 gün sonra ben evlencem çünkü kafamçokkarıştı

Saol canım benim Şeniz Sende birden motor takmış gibi olacaksın gör bak yerimseniben
Daha alıncaklar var benimde.Daha benim evimde temizlenmedi :uhm: Ama ben bugün ünideki arkadaşlarımıda söyledim.Çeyiz sermede hepiinizi bekliyorum yardıma gelin dedim kaydirigubbakcemile3

alıntı yaptım ama çıkmadılar neyse böcüğüm sen evlenmeden eklerim korkma olmadı evimin resimlerinde görürsün :roflol::roflol:

Saol sinaycımm a.s. İnşallah gönlünüze göre bi yer bulursunuz canım :teselli: Bi ara ev resimleri eklemiştiniz oraların kiraları pahalımı :uhm:
Bilmiyorumm :1no2: Ama üzüldümm senağlama açıp en azından bakmasını isterdim.Hatta baksın diye anne bi açıp baksaydın belki küçük gelir felan dedim.FAtihte L aldık olur dimi dedi olur olur dedi.Neyse öyle işte :çok üzgünüm:

Neye bakamadın böcüküm anlamadım :uhm:

Dert etme canım yaaa, kimbilir aklından ne geçtiyse. Benim de annemin ayakkabısı olmadı kalıbı dar sanırım sıktı biraz ama çıkamadım ki bugün evden. Yeni Konakta ayakkabı ve çantada anneler gününe özel % 50 indirim vardı. uzun bi aradan sonra kendime de ayakkabı beğendim ama gidip alamadım bugün senağlama Allah para harcatmıyor bana çeyiz dışında kaydirigubbakcemile3

Ben de kaçayım kızlar, kötü bi gün geçirdim biraz dinleneyim bari. Yarın yine yollara vurcam kendimi çünkü kaydirigubbakcemile3

Evet çok takılmamaya çalışıyorum ama aklımada takılmadı değil neysee :dilcikar:
bende anneme ayakkabı alıcaktım ama annemle gitmemiz lazım annemin ayaklarda kendi gibi tombiş ondan denemesi lazım kaydirigubbakcemile3 iyi günlerde kullansınlar canımm..
Sorma bende nine westte beğendim ordada %50 indirim var ama alamam onun yerine şunu alırım bunu alırım diyorum.Aylardır kendime bişe aldığım yok :1no2: bitsede şu çeyiz birazda kendimize çeki düzen versek Çok üzgünüm çoook

Ben de kaçayım kızlar, kötü bi gün geçirdim biraz dinleneyim bari. Yarın yine yollara vurcam kendimi çünkü kaydirigubbakcemile3
İyi geceler hemşom benide bekle bende geliyorumm
BETA bişeye takılmıştır kafası boş falan bulunduysa aklına gelmemiştier k. validenin
Bilmiyorum artık yarın denediyse nişanlıma söyler.Bişe demezsede artık onun bileceği bişe :dilcikar: Nişanlıma kalsa hiç gereği yoktu anneler günüde neymiş diyor...Aman erkekler neden anlarkki :dilcikar:

Vala yaaa en özenli olmamız gereken dönemler ben paspal bir nişanlı oldum çıktım. Üstüme başıma bişey alamıyorum. Giymediğim kıyafetlerim vardı onları ayırdım dağıttım. Bişeyciğim kalmadı. Annem de niyetimi anladı hemen sen yeni almak için bunları veriyosun dedi :roflol: Ama kesinlikle temmuzda balayından önce çok sıkı bir alışveriş yapcam yeter yaaadelikafadulden

Günaydın kızlar herkes cicilerini iyi günlerde kullansın hepside çok güzeller iyi haftalar...

Günaydın Herkese iyi bir hafta diliyorum...

Hemşom ne aldınız annelere? Buket nasıl geçti sınavın? Ben en son 3 yıl önce girmiştim galiba yüksek lisans sınavı için kaydirigubbakcemile3

cnm bende son 3 yıldır gürüyorum alışkanlık oldu elimde puanım var ama asistanlık istiyorum ne kadar yükseltirsem o kadar iyi. bu sene bana zor geldi yada ben köreldim artık

umarım iyi geçmiştir aless kolay oluyoda hızlı cevaplandırıp pratiklik istiyoo bu sınav.

iyiuykular buket

3 saat orda oturmak bile okadar zor geldiki öss denemelerine nasıl dayanmışız acaba?

saol cnm. k.validenin hediyeyi açmamaısınıda takma kafana çekinmiştir yanında açmaya eminimki çok memnun olmuştur...

Günaydın hatunlar a.s.
buket alese girmiştin sanırım, doğru hatırlıyorsam, inş. daha iyi bi sonuç alırsın, hayırlısı olsun.
hepiniz güle güle, güzel günlerde kullanın aldıklarınızı inş.
ayrıca başıyazmalı, çaydanlığın demlik kısmı güzelmiş, özellikle demlik kapağı orjinalmiş.

günaydınnlarrr,mutlu günlerr güzel haftalar diliyorum a.s.
gamzeeee güzel haberlerini bekliyoruz :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…