- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Saol canımm a.s.Eudorabetacım çok güzel olmuş salonun. Allah iyi günlerde oturmak yaşamk nasip etsin inşallah.
:dilcikar: eklicemm bendee :dilcikar:havan batsınkaydirigubbakcemile3
benımde 3 tane :dilcikar:
Saol pınarcım :1hug: Aminn inşallah canım yerimsenibenb etacım ewınde bır omur boyu mutlu saglıklı huzurlu şekılde oturman dılegıyle hersey çok gusel olmus
Hemşom yaa herşey ne güzel olmuşBi an önce evlen de tamamen yerleşmiş halini görelim. Ama yok vazgeçtim çabuk olmasın. Senden 20-25 gün sonra ben evlencem çünkü kafamçokkarıştı
Saol sinaycımm a.s. İnşallah gönlünüze göre bi yer bulursunuz canım :teselli: Bi ara ev resimleri eklemiştiniz oraların kiraları pahalımı :uhm:ayy evet canım 2006dan beri çeyiz yapıyorum bitsiiin artıık-tatlicadiarzu-2 yılda nişanlı kaldığım halde bitmedi nişanlanıp 2 ayda evlenenlere bravo demek istiyorum burdanalkisalkisalkis seninde bitti sayılır tatlım ne kaldı a.s
böcük days in colours alma bende değiştircem zaten başka bişi alcam benim uyku setlerim nevresimlerim pikelerim hep sarev sadece örgü battaniyeli nevresim takımı almıştım 2 yıl önce o days in colours taç ve sarevden vazgeçme derima.s sarev uyku setimle senin banyo takımlarının fotolarını çekmeyi unutmuşum onlarıda kısa zamanda eklicem canım k. bakma yerimseniben
betacım harika görünüyorlar perdelerin falan bayıldım ben burdayım diyorlar tam benlikleroturma odasındaki gruplarımız benziyorlar :içelim:allaaaam benimde evim bi belli olsaydı bende mobilyalarımı getirip koysaydım bugün ev baktık hiç gönlümüze göre bulamadık :çok üzgünüm:
Bilmiyorumm :1no2: Ama üzüldümm senağlama açıp en azından bakmasını isterdim.Hatta baksın diye anne bi açıp baksaydın belki küçük gelir felan dedim.FAtihte L aldık olur dimi dedi olur olur dedi.Neyse öyle işte :çok üzgünüm:Aaaa neden açmadı ki acaba? Ama bazıları hediyeleri veren kişinin yanında açmazlar, benim de bi tanıdık öyleydi şaşırmıştım. Ondan mı acaba :uhm: nişanlım dün bizde olduğu için anneminkini dün akşam verdik. Kayınvalidem zaten çooook uzaklarda, görümcem aracılığıyla hediyesini aldırdık. Çok teşekkür etti
beta ben goremedım artık yaırn aksam tekrar eklersın benım ıcın sımdık co uykum var cıkmam lazım
sınay valla sen o resmı ekleyene kadr ben evlencem herhal:roflol:
days ın colours benım 3 tane ıkı örgu battanıye 1 normal kalplı ama uyku setını ondan almıycam sarevden beğendığım var bıkac model ama ozellıkle kırmızı sıyah beyazlı olan modelı alcam uyku setımde kararsızım model cok onemlı bakar alırım
Bilmiyorumm :1no2: Ama üzüldümm senağlama açıp en azından bakmasını isterdim.Hatta baksın diye anne bi açıp baksaydın belki küçük gelir felan dedim.FAtihte L aldık olur dimi dedi olur olur dedi.Neyse öyle işte :çok üzgünüm:
Dert etme canım yaaa, kimbilir aklından ne geçtiyse. Benim de annemin ayakkabısı olmadı kalıbı dar sanırım sıktı biraz ama çıkamadım ki bugün evden. Yeni Konakta ayakkabı ve çantada anneler gününe özel % 50 indirim vardı. uzun bi aradan sonra kendime de ayakkabı beğendim ama gidip alamadım bugün senağlama Allah para harcatmıyor bana çeyiz dışında kaydirigubbakcemile3
İyi geceler hemşom benide bekle bende geliyorummBen de kaçayım kızlar, kötü bi gün geçirdim biraz dinleneyim bari. Yarın yine yollara vurcam kendimi çünkü kaydirigubbakcemile3
Bilmiyorum artık yarın denediyse nişanlıma söyler.Bişe demezsede artık onun bileceği bişe :dilcikar: Nişanlıma kalsa hiç gereği yoktu anneler günüde neymiş diyor...Aman erkekler neden anlarkki :dilcikar:BETA bişeye takılmıştır kafası boş falan bulunduysa aklına gelmemiştier k. validenin
Evet çok takılmamaya çalışıyorum ama aklımada takılmadı değil neysee :dilcikar:
bende anneme ayakkabı alıcaktım ama annemle gitmemiz lazım annemin ayaklarda kendi gibi tombiş ondan denemesi lazım kaydirigubbakcemile3 iyi günlerde kullansınlar canımm..
Sorma bende nine westte beğendim ordada %50 indirim var ama alamam onun yerine şunu alırım bunu alırım diyorum.Aylardır kendime bişe aldığım yok :1no2: bitsede şu çeyiz birazda kendimize çeki düzen versek Çok üzgünüm çoook
Hemşom ne aldınız annelere? Buket nasıl geçti sınavın? Ben en son 3 yıl önce girmiştim galiba yüksek lisans sınavı için kaydirigubbakcemile3
umarım iyi geçmiştir aless kolay oluyoda hızlı cevaplandırıp pratiklik istiyoo bu sınav.
iyiuykular buket
Anneme penye lacivert ceket aldım.kayınvalidemede gülkurusu penye bluz aldım boncuk işlemeli.Annem açıp hemen baktı beğendi.Ama kayınvalidem açıp bakmadı tşk etti koydu bi kenara üzüldüm :1no2:
İyigecelerrr canımm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?