yaaa esra karadeniz nerde neden gelmiooo unuttumu bizi yoksaa senağlama
esma sen nerdesin kızz????
teşekkür ederim Nehircim daha iyileri sizin olsun a.s.Sinaycım sepetlerin çok güzeller çookk :))
yok canım pahalı değiller ama sitede oturan bir kaç aileyle görüştük evin ısınma sorunu var dediler o yüzden kafamız karıştıfisfisfis bende çok üşürüm yaaa:çok üzgünüm:hiç bulamadık soğuk moğuk oturcaz artık-tatlicadiarzu-Saol sinaycımm a.s. İnşallah gönlünüze göre bi yer bulursunuz canım :teselli: Bi ara ev resimleri eklemiştiniz oraların kiraları pahalımı :uhm:
Neye bakamadın böcüküm anlamadım :uhm:
kızım o burcu yok mu o burcu demee bak gece gece geldim gene yazdıklarınızı kontrol ettim :roflol: kocayı eve yolldım geldim size yazıyorum. tüm yazılanları okudum. kızlar teşekkür ederim yazdıklarınız için. iyi dilekleriniz dönüp dolaşıp sizi bulsun :1hug:
ama bu gün aşkımla KK nın kulaklarını çınlattık o ayrı tabi kaydirigubbakcemile3
esmy cim aşkımın asker olup olmadığını sen sormuştun yanlış değilsem. Evet asker kuzum ama ölümüne asker sırnaşık şey iç teskere almayacak :roflol: çünkü mesleği bu yerimseniben ve 2 senedir marmarise tayini çıktı ayrı şehirlerde yaşıyoruz malesef. neyseki 15 gün burda. :1rolleyes: sonra 45 gün yine gidecek bu defa geldiğinde beni beyaz gelinlik içeersinde götürecek :a015:
Kızlar ilk provam iyi geçti. pek bir şey anlamadım. sadece astar vardı. henüz üstte bir şifon kaplaması yoktu. bakalım bitince neye benziycek. aşkımda ay gelinlik bumu şimdi demez mi öldük yaaa:roflol: bütün günün havadisi bu. tabii brdee Aşk dolu kossskocamannn bir gün geçirdim :asigim: sizide özledim :1rolleyes: kocaman öpüldünüz fıstıklarımm Şeniz
günaydın fıstılarrrrrrrrrrrr
günaydınnlarrr,mutlu günlerr güzel haftalar diliyorum a.s.
gamzeeee güzel haberlerini bekliyoruz :sm_cool:
daha gitmedimm test yaptırmaya bugün eğer hamileysem 3 haftalık oldu kan testinde çıkar heralde yada beklesemmi adet dönemimi?
günaydın kısçeler a.s.
Vala yaaa en özenli olmamız gereken dönemler ben paspal bir nişanlı oldum çıktım. Üstüme başıma bişey alamıyorum. Giymediğim kıyafetlerim vardı onları ayırdım dağıttım. Bişeyciğim kalmadı. Annem de niyetimi anladı hemen sen yeni almak için bunları veriyosun dedi :roflol: Ama kesinlikle temmuzda balayından önce çok sıkı bir alışveriş yapcam yeter yaaadelikafadulden
kızlar günlük çaydanlığımı bundan istiyorum hiç gören fiyatını bilen oldu mu aranızda ?
Günaydın kızlar herkes cicilerini iyi günlerde kullansın hepside çok güzeller iyi haftalar...
Günaydın güzeller :) bu hafta çok güzel geçecek...
hafta bitince aşkım gelecek..oleyyy oleyyyyyy oleeeyyyyyyyyy sırnaşık şey
annemin aldığı mandal sepetiimm rengi böyle değişl fıstık yeşili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?