Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın şekerler hepinize

pınar ın bugün askeri geliyooo sanırsam
gamzecim bence beklee derim hayatım

Günaydın güzeller :) bu hafta çok güzel geçecek...
hafta bitince aşkım gelecek..oleyyy oleyyyyyy oleeeyyyyyyyyy
sırnaşık şey

Sinaycım sepetlerin çok güzeller çookk :))
teşekkür ederim Nehircim daha iyileri sizin olsun a.s.
Saol sinaycımm a.s. İnşallah gönlünüze göre bi yer bulursunuz canım :teselli: Bi ara ev resimleri eklemiştiniz oraların kiraları pahalımı :uhm:
Neye bakamadın böcüküm anlamadım :uhm:
yok canım pahalı değiller ama sitede oturan bir kaç aileyle görüştük evin ısınma sorunu var dediler o yüzden kafamız karıştıfisfisfis bende çok üşürüm yaaa:çok üzgünüm:hiç bulamadık soğuk moğuk oturcaz artık-tatlicadiarzu-

Gamzecim günaydın canım bugün ne var menüde :jeyyar:

yok tatlım bugun degıl çarşamba sabahı gelıyyoooooo[/QUOTE]

pınarcım çok az kaldı inşlh benimkide cuma gecesi burda allahın izniyle ben geceleri uyuyamıyorum artık bugun 5 saatlik uykuyla işe geldim:çok üzgünüm::asigim:çok özledim heyecan bir yandan özlem bir yandan gerçekmi diye uçak biletine bakıp duruyorum

burcucugm öylemı cnm mesleığı askerlıkyanı sımdı anldm bitanemm-tatlicadiarzu-
basıyazmalıkız aldıkalrını gule gule kullan or enklı bardaklardan bendede su bardagı var
sinaycığım sende gule gule kullannnn

günaydın fıstılarrrrrrrrrrrr

günaydınnlarrr,mutlu günlerr güzel haftalar diliyorum a.s.
gamzeeee güzel haberlerini bekliyoruz :sm_cool:

günaydınnn :) kaydirigubbakcemile3

daha gitmedimm test yaptırmaya bugün eğer hamileysem 3 haftalık oldu kan testinde çıkar heralde yada beklesemmi adet dönemimi?

çok heyecanlıyım bana noluyosa :) yaptır artık su testi gamze yaa :roflol:

günaydın kısçeler a.s.

günaydın cnm

aynennn :) bu hafta sonu balayı için bikac parca birsey aldım,önümüzdeki ayda baska ciciler alıcam :)
kızlar günlük çaydanlığımı bundan istiyorum hiç gören fiyatını bilen oldu mu aranızda ?

çok cici kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar herkes cicilerini iyi günlerde kullansın hepside çok güzeller iyi haftalar...

günaydınn, asker yolu bekleyenlere dobule günaydın :teytey:

Günaydın güzeller :) bu hafta çok güzel geçecek...
hafta bitince aşkım gelecek..oleyyy oleyyyyyy oleeeyyyyyyyyy
sırnaşık şey

ayy canım nasıl heyecan vardır şimdi sende Allah sağlıcakla kavuştursun inş.:Saruboceq: benim nişanlımda 30 temmuzda gelmişti bütün bir yıl beklemiştim 29 temmuz bana geçmek bilmemiştikaydirigubbakcemile3

yaa buketcim günler nasıl geçiyo :))
vaa biz haftaya bugünnn lares parktayızzz balayımız başlıcak inşallahh :sm_cool:

buketcim baharatlığın,
nehir21 minik beyaz esyaların,
bası yazmalı kız ütün,
ve sinaycımmm :) abajurun çok sekermis, güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…