ayy canım nasıl heyecan vardır şimdi sende Allah sağlıcakla kavuştursun inş.:Saruboceq: benim nişanlımda 30 temmuzda gelmişti bütün bir yıl beklemiştim 29 temmuz bana geçmek bilmemiştikaydirigubbakcemile3
Ayy bu hafta iki tane kızcemiz askerine kavuşacakmışşş hihoyyyt
çak kuzumm kaydirigubbakcemile5aynısının sedefli beyaz rengini almıştım, cok şirin bişey yafff :)
ayy ne güzelll yaaa bizde 2 ay 4 gün sonra sanırım balayında olucazz :asigim:yaa buketcim günler nasıl geçiyo :))
vaa biz haftaya bugünnn lares parktayızzz balayımız başlıcak inşallahh :sm_cool:
çok saol cnmmbuketcim baharatlığın,
nehir21 minik beyaz esyaların,
bası yazmalı kız ütün,
ve sinaycımmm :) abajurun çok sekermis, güle güle kullanın
çok heyecanlıyım, kıpır kıpır içim içime sığmıyo :)
geçmez bu günler valla :) beraber sayalım kızlar
Şafak : 5.....4.....3.....2.....1 :1hug:
buketcim baharatlığın,
nehir21 minik beyaz esyaların,
bası yazmalı kız ütün,
ve sinaycımmm :) abajurun çok sekermis, güle güle kullanın
pınar cnm nasıl heyecan varmı????
yok tatlım bugun degıl çarşamba sabahı gelıyyoooooo
arkadaşlar hepinize merhabalar ben de hamilelik belirtileri bölümüne takılıyorum topikte ama evlenmeden önce tam bir çeyiz manyağıydım diyebilirim :))))))) dün bazı arkadaşların çeyizlerini gördüm çok hoşuma gitti artık bende ara sıra gelirim kabul ederseniz. Allah hepinize hayırlı eşler, evler, işler ve evlatlar nasip etsin inşallah
Moralim çok bozuk kızlar yaaa. :çok üzgünüm: Doğru düzgün bi gelinlik bulamadım. Üstelik çoğu yer randevusuz gelinliklere bakmana izin bile vermiyor, yeni adet çıkarmışlar. 20 gün önce bakmaya gittiğimde henüz çok erken diyenler şimdi ise vaktiniz kalmamış, diktircekseniz acilen karar vermeniz gerekiyor filan dedi. Bi an çok panik oldum hem gelinlik hem de tüm evim ve eşyalarımla ilgili karamsarlık çöktü üstüme. Sanki herşey son ana kalıcak hiçbir şey yetişmicek gibi. Salı günü 4 modaevi var randevuyla gitceğim. umarım halledebilirim. Aslında bir çok gelinliğin üstünü beğeniyorum ama ben alt beğenmiyorum, farkettim ki alt seçenekler çok kısıtlı senağlama
Günaydın kızlarrrrrrrrr..
perde yaptıranlar fiyatlar ne alemde?
ayrı ayrı yazarsanız sevinirim.
kız olurmu tabikide gelll. hem burası çeyiz topici çeyiz dediğin bir ömür sürer bitmezzz kaydirigubbakcemile3
bebiş var mı sende bebişş
arkadaşlar hepinize merhabalar ben de hamilelik belirtileri bölümüne takılıyorum topikte ama evlenmeden önce tam bir çeyiz manyağıydım diyebilirim :))))))) dün bazı arkadaşların çeyizlerini gördüm çok hoşuma gitti artık bende ara sıra gelirim kabul ederseniz. Allah hepinize hayırlı eşler, evler, işler ve evlatlar nasip etsin inşallah
hiç dert etme, gelinliğim 1,5 aydan az bir zamanda dikildi. Sen yeterki modeli beğen 20 günde bile dikiyorlar. HEr şey yoluna girer. Genelde herkes böyle bir bunalım zamanı geçiriyor sanırım, bana da olmuştu.
3 oda tül-güneşlik+1 oda fon+2 güneşlik. Tüller 1-3 pileli olarak dikildi. 900 lira tuttu.
bebeğimiz, hoşgeldin. Evlilerde var canım burada.
p_nr, askerine kavuşmana çok az kalmış kaydirigubbakcemile2
Slm kıslar bugün işten biraz erken çıkıp son eksiklerimi alıcam -tatlicadiarzu-
kızım o burcu yok mu o burcu demee bak gece gece geldim gene yazdıklarınızı kontrol ettim :roflol:
Benimki iş için istanbuldaydı.Kısa kaldı ve geldi çok şükürr yerimseniben
bende artık nişanlıyım hihoyyyt ama kimse yokk benneyaptımki
bunlar kurabiye kalıplarım şemsiye, bisiklet, araba vs. çeşit çeşit. Renkli kurabiyeler yapmak istiyorum tabi becerebilirsem -tatlicadiarzu-
bugün birsürü şey aldım eklicem ama upload edemedim ya
o kavanozdan Arsimadada vardı
selam kızlarrrr bende bugun bunu aldım kısa günün karı kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar cumartesi günü aldıklarımı ekliyorum birazdan yüklenecek geliyooooooooooooo!!!!:))):sm_cool:
Kızlar çok uzun zamandır gelmelerini beklediğim küçük ev aletlerim sonunda geldim. Resimlerini eklemek istedim.
kızlarrrr geçmişi okuyamadım çok yorgunum yatıcam ama yatmadan size selam verip,günümün özetini nakledip yatayım dedim:))))
Hastayım hemşom yaaa iğrenç bir gün geçirdim. Yarı uyanık yarı uykulu hep yattım. Daha iyiyim şimdi. Sen neler yaptın anlat bakalım
nişanlım Allaam herkesin karısına akıl verirken benimki nerede geziyordu dedi bende çeyiz mağazalarında geziyordum aşkım dedim :roflol::roflol::roflol::roflol: neyse bir haftayı daha kazasız belasız atlattık -tatlicadiarzu-
aşkımla limoni aramız o hasta zaten bende gerildim evde otur oturr çenelerimizi tutamadık yani bugünnnnnnnnnnn
kızlar günlük çaydanlığımı bundan istiyorum hiç gören fiyatını bilen oldu mu aranızda ?
Günaydın kızlarrrrrrrrr..
perde yaptıranlar fiyatlar ne alemde?
ayrı ayrı yazarsanız sevinirim.
yaa buketcim günler nasıl geçiyo :))
vaa biz haftaya bugünnn lares parktayızzz balayımız başlıcak inşallahh :sm_cool:
ewet canım çok az kaldı . senınde çok az kalmıs aynı sorun bnde de war uyuyamıyorum bıran once gelselerde bısde rahatlasak
3 oda tül-güneşlik+1 oda fon+2 güneşlik. Tüller 1-3 pileli olarak dikildi. 900 lira tuttu.
hoşgeldin aramıza canım tabi ki kabul ederiza.s. bizim böyle bir lüksümüz yok tabi arada da hamileler topiğine takılalım falan :roflol::roflol::roflol:ama gamzeyi yakın zamanda kaptıracak gibiyiz o topiğe:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?