Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayy bu hafta iki tane kızcemiz askerine kavuşacakmışşş hihoyyyt

çok heyecanlıyım, kıpır kıpır içim içime sığmıyo :)
geçmez bu günler valla :) beraber sayalım kızlar
Şafak : 5.....4.....3.....2.....1 :1hug:

aynısının sedefli beyaz rengini almıştım, cok şirin bişey yafff :)
çak kuzumm kaydirigubbakcemile5
yaa buketcim günler nasıl geçiyo :))
vaa biz haftaya bugünnn lares parktayızzz balayımız başlıcak inşallahh :sm_cool:
ayy ne güzelll yaaa bizde 2 ay 4 gün sonra sanırım balayında olucazz :asigim:
buketcim baharatlığın,
nehir21 minik beyaz esyaların,
bası yazmalı kız ütün,
ve sinaycımmm :) abajurun çok sekermis, güle güle kullanın
çok saol cnmm

çok heyecanlıyım, kıpır kıpır içim içime sığmıyo :)
geçmez bu günler valla :) beraber sayalım kızlar
Şafak : 5.....4.....3.....2.....1 :1hug:

hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah..:1hug:

pınar cnm nasıl heyecan varmı????

ıyıyım tatlım heycandan yerımde duramıyorumŞeniz

yok tatlım bugun degıl çarşamba sabahı gelıyyoooooo

pınarcım çok az kaldı inşlh benimkide cuma gecesi burda allahın izniyle ben geceleri uyuyamıyorum artık bugun 5 saatlik uykuyla işe geldim:çok üzgünüm::asigim:çok özledim heyecan bir yandan özlem bir yandan gerçekmi diye uçak biletine bakıp duruyorum[/QUOTE]

ewet canım çok az kaldı . senınde çok az kalmıs aynı sorun bnde de war uyuyamıyorum bıran once gelselerde bısde rahatlasak

arkadaşlar hepinize merhabalar ben de hamilelik belirtileri bölümüne takılıyorum topikte ama evlenmeden önce tam bir çeyiz manyağıydım diyebilirim :))))))) dün bazı arkadaşların çeyizlerini gördüm çok hoşuma gitti artık bende ara sıra gelirim kabul ederseniz. Allah hepinize hayırlı eşler, evler, işler ve evlatlar nasip etsin inşallah

kız olurmu tabikide gelll. hem burası çeyiz topici çeyiz dediğin bir ömür sürer bitmezzz kaydirigubbakcemile3
bebiş var mı sende bebişş

hiç dert etme, gelinliğim 1,5 aydan az bir zamanda dikildi. Sen yeterki modeli beğen 20 günde bile dikiyorlar. HEr şey yoluna girer. Genelde herkes böyle bir bunalım zamanı geçiriyor sanırım, bana da olmuştu.

Günaydın kızlarrrrrrrrr..
perde yaptıranlar fiyatlar ne alemde?
ayrı ayrı yazarsanız sevinirim.

3 oda tül-güneşlik+1 oda fon+2 güneşlik. Tüller 1-3 pileli olarak dikildi. 900 lira tuttu.

bebeğimiz, hoşgeldin. Evlilerde var canım burada.

p_nr, askerine kavuşmana çok az kalmış kaydirigubbakcemile2

HOŞGELDIN CNMM
GLCNN PNAR HADİ BAKLM SON ANLAR
BIDE BIRININ NISNI VARDI KIMDI KIMDI??

yeni evlisin sanırım tubis allah hayırlı geçim versin inşallah:1hug:

günaydın herkeslere

Slm kıslar bugün işten biraz erken çıkıp son eksiklerimi alıcam -tatlicadiarzu-

umarım hepsini alabilirsin
şekercim ben fritözle uğraşamam :) onun çin 25tl ye tencere aldım

kızım o burcu yok mu o burcu demee bak gece gece geldim gene yazdıklarınızı kontrol ettim :roflol:

:asigim::asigim:

Benimki iş için istanbuldaydı.Kısa kaldı ve geldi çok şükürr yerimseniben

ne güzel gelmiş
benimkide bursaya gitti ama hala gelmedi

bende artık nişanlıyım hihoyyyt ama kimse yokk benneyaptımki

hayırlı olsun kuzum Şeniz
Allah tamamına erdirsin inş.

bunlar kurabiye kalıplarım şemsiye, bisiklet, araba vs. çeşit çeşit. Renkli kurabiyeler yapmak istiyorum tabi becerebilirsem -tatlicadiarzu-

iyi günlerde kullan şekercim
güzel güzel kurabişler yap :)

bugün birsürü şey aldım eklicem ama upload edemedim ya

hepsini iyi günlerde kullan
kavanozlarımız ve kaselerimiz aynı kaydirigubbakcemile5
üniformalardan sonra bu kavanozlar kaseler ve bardaklar olmazsa olmaz oldu :roflol:

o kavanozdan Arsimadada vardı

hafızaya bak Şeniz

selam kızlarrrr bende bugun bunu aldım kısa günün karı kaydirigubbakcemile3

iyi günlerde kullan
bunuda anneciğinin aldığı mandal sepetinide

iyi akşamlar kızlar cumartesi günü aldıklarımı ekliyorum birazdan yüklenecek geliyooooooooooooo!!!!:))):sm_cool:

iyi günlerde kullan çok güzeller hepsi
ama o mandal sepeti çok çirkin :dilcikar:

Kızlar çok uzun zamandır gelmelerini beklediğim küçük ev aletlerim sonunda geldim. Resimlerini eklemek istedim.

iyi günlerde kullan

kızlarrrr geçmişi okuyamadım çok yorgunum yatıcam ama yatmadan size selam verip,günümün özetini nakledip yatayım dedim:))))

ŞenizŞeniz

Hastayım hemşom yaaa iğrenç bir gün geçirdim. Yarı uyanık yarı uykulu hep yattım. Daha iyiyim şimdi. Sen neler yaptın anlat bakalım

oy canım ya
geçmiş olsun yeni adetinin ağrısız geçmesi dileğiyle

:roflol::roflol:
benimkide almama çok kızıyor ama kız çeyizi bu allah allah ne karışırlarki
bikere kuzeni evlenirken gitmiş oraya evi görmüş gelip anlatıyordu yok çeyizi böle çeyizi şöle osu var busu var hepsi güzel fln die
ee ben yaparken ben alırken niye kızıyo anlamadım şakkıdı

aşkımla limoni aramız o hasta zaten bende gerildim evde otur oturr çenelerimizi tutamadık yani bugünnnnnnnnnnn

senağlamasenağlama

kızlar günlük çaydanlığımı bundan istiyorum hiç gören fiyatını bilen oldu mu aranızda ?

ben hiç görmedim ama güzelmiş :1ninca:

Günaydın kızlarrrrrrrrr..
perde yaptıranlar fiyatlar ne alemde?
ayrı ayrı yazarsanız sevinirim.

ben yaptırmadım ama araştırdım
brillant yatak odası + salon = 1450 (pileli perdeler aksesuar hariç)
oturma odası + boş oda + mutfak = 800 (rustikli aksesuar hariç)

taç ayrı ayrı demedi fiyatları aksesuarsız 4500 den 3000e bıraktı

hafta sonu biyere gittim
nakit olursa sadece salon 2000 :tomato:
yatak odası + oturma odası + boş oda + mutfak = 1000

kredi kartına taksitli olursa 3500 dedi
aksesuarlar dahil korniş montajı hediye

yaa buketcim günler nasıl geçiyo :))
vaa biz haftaya bugünnn lares parktayızzz balayımız başlıcak inşallahh :sm_cool:

vallamı kız
yorumlarını bekliyorum bizde oraya gidicez :)
herşeyi not al :lepi:

ewet canım çok az kaldı . senınde çok az kalmıs aynı sorun bnde de war uyuyamıyorum bıran once gelselerde bısde rahatlasak

:asigim:
seni çok iyi anlıyorum bende böyleydim :asigim::asigim::asigim:

AMİN

hoşgeldin aramıza canım tabi ki kabul ederiza.s. bizim böyle bir lüksümüz yok tabi arada da hamileler topiğine takılalım falan :roflol::roflol::roflol:ama gamzeyi yakın zamanda kaptıracak gibiyiz o topiğe:tomato:

arkadaşlar kız çeyizi çeyiz kalkana kadar bitmez o da olsun buda olsun derken ama sizlere tavsiyem kiralık evde oturacaksanız fazla eşya almayın eğer kendi evinizse her yeri ölçülü bir şekilde yerleştirebilirsiniz sonra kendi evinize çıkınca zor yerleştirirsiniz eşyaları
ben kiraya evlendim tuttuğumuz ev 4 odalıydı ne akla hizmetle odaları kapamadım bilmiyorum yok orayı dolduralım burayı dolduralım derken çok güzel oldu ama 2 yıl sonra allah naip etti kendi evimizi aldık fakat aldığımız ev kiradaki evden küçüktü eşyaları konu komşuya ihtiyacı olanlara verdik gerçi bi nevi sevap oldu ama düğünden sonra borç ödücez diye baya bi zorlanmıştık buda benim size tavsiyem olsun :))))))))))))

3 oda tül-güneşlik+1 oda fon+2 güneşlik. Tüller 1-3 pileli olarak dikildi. 900 lira tuttu.

benimkilerde yatak odası ve küçük oda dokuma tül dedikleri tülden, salon mutfak taç ip perde güneşlik yerine karartmalı stor hepsi 1150 TL

kızlar perdelerimi beğendim ben biliyormusunuz
üstümden büyük bi yük kalktı
cumartesi ölçü için çağırcam onları

canım sizde buradan oraya geçersiniz inşallah kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…