Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsimacım perde tülünü iyi araştır ve mümkünse eminönüne gidin mahmutpaşa yokuşunda tanıdık tülcü var orda yaptırdık bizde eğer bu taraflarda yaptırsaydım tülleri bana verilen fiyat 3000 i geçmişti yani çok fark var çokkkk eğer gidersen adres ve tel veririm cnm

yaa valla kız gidiyoruz az kaldı heyecanlıyız çokk ohh hadi bakalım darısı sizeee kaydirigubbakcemile3

günaydın arsimacıma.s. hepsini alamadım ama yinede alacaklarım eksildi kızartma tenceremle vileda setimi bu hafta sonuna bıraktım yerimseniben

teşekkür ederim canım mandallığıma herkesler çirkin dedi nazar savıyoz sanırım fisfisfis

ayyy evet erkeklerin huyu bu mağazalarda gezmekten nefret ediyorlar cumartesi günü topu topu iki parça eşya aldım burnumdan geldikaydirigubbakcemile3

sağol kuzum
ya gidemiyorumki oralara
benim izin almam sıkıntılı biraz
ancak cumartesileri biraz erken kaçabiliyorum ama artık önümde kalan cumartesilerden biri temizlik diğeri eşya gelecek diğeri yine temizlik sonra çeyiz

seninki iyiymiş o zamankaydirigubbakcemile3 benimki gezmek zorunda arabayı kullanıyor çünkü o kadar eşyayı kim taşıyacak :mymeka:

ben
bi keresinden annemle eve alışverişe çıktık
sonra biyerde ütü masası çamaşırlık fln beğendik aldım
benimkini aradım gelip alabilcenmi bizi bunlar var diye
geldi ama lafta etti
çok zoruma gitmişti senağlama

kız bu layd dianaaa:))
selaaammm kıslaaaaarr.. bu artcraftın ürünleri baya bi meşhur olduu.. bende de aynı kaselerden var, bi de meşrubat bardakları var böle boğumlu gelenlerinden.. güle güle kullanın kızlarr..

ya kaselere bayıldmmmm,benim pasta setimin deseninden.

gunaydın
bıraz gec oldu ama msn takıldım kaldım
nasılsınız kıızlar
aman erkekler alısverısten ne anlar ben hep tek takılıyom saatlerce gez beğen al

aman ne zoruna gidiyo benimkide öle mırın mırın konuşup sokranıp duruyo eve gidene kadar ağzımı açmıyom evin önüne gelince aman sende iyi ki bişi getirdin heee sırtında taşıttık sanki diyom arabadan iniveriyom :dilcikar: bu sefer o bozuluyor :roflol::roflol:

Kızlar ütü masası ve çamaşır kurutmalık almam lazım. Kurutmalık platin istiyorum. Ütü masası ne önerirsiniz kaliteli olsun

gunaydın
nasılsınız kıızlar
aman erkekler alısverısten ne anlar ben hep tek takılıyom saatlerce gez beğen al

aynen valla
dün bende sinir oldum ayakkabı baktı beyfendi ölçtü biçti beğendi 1 tane kalmış ondanda ben alcak diye beklerken tekrar yerine koydu karşıdan bakarkende başka biri gelip almasınmı ayakkabıyı denemeye başladı çocuk biz bakakaldık tabi sonra çocuğun ayakkabıyı bırakmasını bekledik tabi bırakmadı aldı gitti arkasından aval aval baktık bizde dedim niye bıraktın yerine niye almadın dedim ne dedi biliyomusunuz ben senin yanında bişey alamıyom panik oluyom dedi ne alaka dedim suçlusu yine ben oldum dedim
asıl kendisi yapar bir çarşıya çıkarız alttan girer üstten çıkarız 2 dakikamızı alır hiç bir yere baktırmaz bişey aldırmaz en iyisi dediğin gibi tek çıkçan ohhhh ne rahat oluyo öyle

ayy benim hoşşikte dioki al al bitiiremedin iki bardak bi çanak alınca bitio sankii :mymeka:
heee yaaa kendileri bişi alınca biz bişey demiyoz ama :mymeka:
kız bu layd dianaaa:))
evet pıtırcık çok hoşuma gitti yatak odasında çamaşırlığın üstüne yada tuvalet aynasının bir köşesine koymayı planlıyorum :asigim:
gunaydın
nasılsınız kıızlar

hee valla böcük anladıkları yok bide ahkam kesiyolar yok bu şöle yok bu böle alışveriş yapa yapa esnaf gibi oldum valla yakında bişi alırken ben dicem ''kurtarmaz ablaa'' falan diyee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:lepi::lepi::lepi: en güzeli valla, uzatmalarda son gölü sen at, ondan sonra o düşünsün kara kara oh lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…