günaydın herkeslere
ben yaptırmadım ama araştırdım
brillant yatak odası + salon = 1450 (pileli perdeler aksesuar hariç)
oturma odası + boş oda + mutfak = 800 (rustikli aksesuar hariç)
taç ayrı ayrı demedi fiyatları aksesuarsız 4500 den 3000e bıraktı
hafta sonu biyere gittim
nakit olursa sadece salon 2000 :tomato:
yatak odası + oturma odası + boş oda + mutfak = 1000
kredi kartına taksitli olursa 3500 dedi
aksesuarlar dahil korniş montajı hediye
vallamı kız
yorumlarını bekliyorum bizde oraya gidicez :)
herşeyi not al :lepi:
günaydın herkeslere
umarım hepsini alabilirsin
şekercim ben fritözle uğraşamam :) onun çin 25tl ye tencere aldım
iyi günlerde kullan çok güzeller hepsi
ama o mandal sepeti çok çirkin :dilcikar:
:roflol::roflol:
benimkide almama çok kızıyor ama kız çeyizi bu allah allah ne karışırlarki
bikere kuzeni evlenirken gitmiş oraya evi görmüş gelip anlatıyordu yok çeyizi böle çeyizi şöle osu var busu var hepsi güzel fln die
ee ben yaparken ben alırken niye kızıyo anlamadım şakkıdı
arsimacım perde tülünü iyi araştır ve mümkünse eminönüne gidin mahmutpaşa yokuşunda tanıdık tülcü var orda yaptırdık bizde eğer bu taraflarda yaptırsaydım tülleri bana verilen fiyat 3000 i geçmişti yani çok fark var çokkkk eğer gidersen adres ve tel veririm cnm
yaa valla kız gidiyoruz az kaldı heyecanlıyız çokk ohh hadi bakalım darısı sizeeekaydirigubbakcemile3
ayyy evet erkeklerin huyu bu mağazalarda gezmekten nefret ediyorlar cumartesi günü topu topu iki parça eşya aldım burnumdan geldikaydirigubbakcemile3
canım sizde buradan oraya geçersiniz inşallah kaydirigubbakcemile3
arkadaşları bilmem ama benim o topiğe geçmeme daha 2 yıl var tabi ki aksi bir durumlada karşılaşabilirim o zamanda hayır demem :CüvCüv:
benle gezmiyorki ben sadece aldım diyorum ona laf ediyor
seninki iyiymiş o zamankaydirigubbakcemile3 benimki gezmek zorunda arabayı kullanıyor çünkü o kadar eşyayı kim taşıyacak :mymeka:
kız bu layd dianaaa:))Erzak kavonozlarım 6 tane büyük-3 tane küçük(Arkada da days in colours uyku setim çıkmış:)))
mandal sepetim :sm_cool:
ahşap kesme tahtası
Evkurdan aldığım günlük çatal kaşık takımım 12 kişilik yaptım:1rolleyes:
bu bibloyuda yatak odasına koymak için aldım :asigim:
ŞıMDıLıK BıTTı :roflol::roflol::roflol:
selaaammm kıslaaaaarr.. bu artcraftın ürünleri baya bi meşhur olduu.. bende de aynı kaselerden var, bi de meşrubat bardakları var böle boğumlu gelenlerinden.. güle güle kullanın kızlarr..
ayy benim hoşşikte dioki al al bitiiremedin iki bardak bi çanak alınca bitio sankii :mymeka:
ben
bi keresinden annemle eve alışverişe çıktık
sonra biyerde ütü masası çamaşırlık fln beğendik aldım
benimkini aradım gelip alabilcenmi bizi bunlar var diye
geldi ama lafta etti
çok zoruma gitmişti senağlama
yeni evlisin sanırım tubis allah hayırlı geçim versin inşallah:1hug:
kızlar perdelerimi beğendim ben biliyormusunuz
üstümden büyük bi yük kalktı
cumartesi ölçü için çağırcam onları
gunaydın
bıraz gec oldu ama msn takıldım kaldım
nasılsınız kıızlar
aman erkekler alısverısten ne anlar ben hep tek takılıyom saatlerce gez beğen al
heee yaaa kendileri bişi alınca biz bişey demiyoz ama :mymeka:ayy benim hoşşikte dioki al al bitiiremedin iki bardak bi çanak alınca bitio sankii :mymeka:
evet pıtırcık çok hoşuma gitti yatak odasında çamaşırlığın üstüne yada tuvalet aynasının bir köşesine koymayı planlıyorum :asigim:kız bu layd dianaaa:))
gunaydın
bıraz gec oldu ama msn takıldım kaldım
nasılsınız kıızlar
aman erkekler alısverısten ne anlar ben hep tek takılıyom saatlerce gez beğen al
:lepi::lepi::lepi: en güzeli valla, uzatmalarda son gölü sen at, ondan sonra o düşünsün kara kara oh lülülülülülüaman ne zoruna gidiyo benimkide öle mırın mırın konuşup sokranıp duruyo eve gidene kadar ağzımı açmıyom evin önüne gelince aman sende iyi ki bişi getirdin heee sırtında taşıttık sanki diyom arabadan iniveriyom :dilcikar: bu sefer o bozuluyor :roflol::roflol:
kızlar perdelerimi beğendim ben biliyormusunuz
üstümden büyük bi yük kalktı
cumartesi ölçü için çağırcam onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?