- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Kızlar ütü masası ve çamaşır kurutmalık almam lazım. Kurutmalık platin istiyorum. Ütü masası ne önerirsiniz kaliteli olsun
aman ne zoruna gidiyo benimkide öle mırın mırın konuşup sokranıp duruyo eve gidene kadar ağzımı açmıyom evin önüne gelince aman sende iyi ki bişi getirdin heee sırtında taşıttık sanki diyom arabadan iniveriyom :dilcikar: bu sefer o bozuluyor :roflol::roflol:
gözün aydın, büyük derdin bitmiş.
asıl kendisi yapar bir çarşıya çıkarız alttan girer üstten çıkarız 2 dakikamızı alır hiç bir yere baktırmaz bişey aldırmaz en iyisi dediğin gibi tek çıkçan ohhhh ne rahat oluyo öyle
cnm tul cok onemlı ya
ama cok paralarda vermeyın benmkıler yatak odası salon mutfak 750 tuttu
dun yığenıme ayakkabı aldım 20 tl dedı nan dedım el kadr sey cok pahalı 10 tl aldım:roflol: bıde ben kendıme beğendım 38 tl dedı ohoo cok kazık deıdm 25 tl dusurdum:roflol: bugun alcam bıde babet beğendım 15 tl oda
arsima nekadardı belkı daha gosterıslıdır bnmytk odam mutfak ıcıme sındıde salonunkı sınmedı ama sınen bişey yaptırsaydım 1000 olcaktı yanı daha fazla degıl
arstilin ütü masası bu oktarcım müsait odan varsa bide paran varsa tabi:roflol: al bu dolaplıdan koy odaya altınıda kullan üstünüde kaydirigubbakcemile5
çok uyguna yaptırmışsın. Ben daha bakmadım bile...... Anadolu yakasındaysa senin tülcüye gidelim bariiii
hiç dert etme, gelinliğim 1,5 aydan az bir zamanda dikildi. Sen yeterki modeli beğen 20 günde bile dikiyorlar. HEr şey yoluna girer. Genelde herkes böyle bir bunalım zamanı geçiriyor sanırım, bana da olmuştu.
güna
oy canım ya
geçmiş olsun yeni adetinin ağrısız geçmesi dileğiyle
kızlar perdelerimi beğendim ben biliyormusunuz
üstümden büyük bi yük kalktı
cumartesi ölçü için çağırcam onları
ayy benim hoşşikte dioki al al bitiiremedin iki bardak bi çanak alınca bitio sankii :mymeka:
Kızlar ütü masası ve çamaşır kurutmalık almam lazım. Kurutmalık platin istiyorum. Ütü masası ne önerirsiniz kaliteli olsun
HOŞGELDIN CNMM
GLCNN PNAR HADİ BAKLM SON ANLAR
BIDE BIRININ NISNI VARDI KIMDI KIMDI??
GLCNNN benim mandal sepetinin tek sapı yok iki tane sapı var :1shok:
KIZ AFERINSANA NERDE O 15 LIK BABETLERRRR:uhm:
kaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::lepi: en güzeli valla, uzatmalarda son gölü sen at, ondan sonra o düşünsün kara kara oh lülülülülülü
birine değil kız nişanlına yaptırcankaydirigubbakcemile3 başkalarına (tabiri caizse)gebe kalmayı bende sevmem sonra zamanı gelince yüzüne vurmayı çok severler sana şunu yaptıydım şuyunu ben götürdüydüm getirdiydim falan diye o yüzden kimseye muhtaç etmesin Allah :Saruboceq:
ne biliyim işte gidiyo
ben işimi birine yaptırmaya çok çekinirim
esenlerde hemde cok kalıtelı resmını aksama ceker eklerım bakarsınız cokta sırın 10 tl bıde canta aldım neyse aksam eklerım yorum ozmn yaparsın
Sulfat canını sıkma, modelde cok gelinlikte..hic de gec değil.. sakin sakin karar ver
aceleyle icine sinmeyen bir model secme
Arsima'cım ,balayı için şortu mangodan aldım, çok beğenmiştim napıym,
mini kot sort fiyatı 59 TL, bikac da üst bluz aldım askılı,
bi tanesi mango outletten pullu beyaz zemin üzerine şık bişey,
haber ver demiştin, istersen fotoları da eklerim yarın hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?