esenlerde hemde cok kalıtelı resmını aksama ceker eklerım bakarsınız cokta sırın 10 tl bıde canta aldım neyse aksam eklerım yorum ozmn yaparsın
ben geldimmmm off dışarı çıktım kan testi yaptırmamak için zor tuttum kendimi beklicem :))
ben geldimmmm off dışarı çıktım kan testi yaptırmamak için zor tuttum kendimi beklicem :))
arsima nekadardı belkı daha gosterıslıdır bnmytk odam mutfak ıcıme sındıde salonunkı sınmedı ama sınen bişey yaptırsaydım 1000 olcaktı yanı daha fazla degıl
arstilin ütü masası bu oktarcım müsait odan varsa bide paran varsa tabi:roflol: al bu dolaplıdan koy odaya altınıda kullan üstünüde kaydirigubbakcemile5
Darısı başıma inşallah ama önce mobilya almam lazım kaydirigubbakcemile3
benimki tek saplıydı sanırımı :)
birine değil kız nişanlına yaptırcankaydirigubbakcemile3 başkalarına (tabiri caizse)gebe kalmayı bende sevmem sonra zamanı gelince yüzüne vurmayı çok severler sana şunu yaptıydım şuyunu ben götürdüydüm getirdiydim falan diye o yüzden kimseye muhtaç etmesin Allah :Saruboceq:
Arsima'cım ,balayı için şortu mangodan aldım, çok beğenmiştim napıym,
mini kot sort fiyatı 59 TL, bikac da üst bluz aldım askılı,
bi tanesi mango outletten pullu beyaz zemin üzerine şık bişey,
haber ver demiştin, istersen fotoları da eklerim yarın hihoyyyt
Ben isteriiiiim delikafadulden Offf ya sıfırdan balayı alışverişi lazım bana. Ben de ykm de adidas şort ve kapriler gördüm bayıldııım. Süperdi hepsi, sanırım temmuzda indirimler başlamış olur o zaman alırım ben. kaydirigubbakcemile3 Balayında filan hep en yüksek dönemde gidiyorum kazık yicem bari giyimde indirime denk geleyim :roflol:
kızlarr hepinize cokteşekkür ederim gecmişi daha fazla okuyamadım sizlerle hemen paylaşmak istedim alıntı yapmayınız please :)))
çok sağolun kızlar bu biraz daha yakın ama gecenin sonu :))[/QUOTE]
baberko canım çok güzel görünüyorsun:lepi: düğün ne zaman nasipse???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?