Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esenlerde hemde cok kalıtelı resmını aksama ceker eklerım bakarsınız cokta sırın 10 tl bıde canta aldım neyse aksam eklerım yorum ozmn yaparsın

nan böcük özenir oldum valla sana oohhh giyin kuşan anam ben geçen yılki yazlık siyah ayakkabımı giyeyim bu yıl dedim düğün yapcaz masraf olmasın onunda topukları erimiş yere sürte sürte şimdi kara kara napayım diye düşünüom düğünüm olmasaydı şimdi alırdım 5 çift ohh çeşit çeşit -tatlicadiarzu-:çok üzgünüm:

ben geldimmmm off dışarı çıktım kan testi yaptırmamak için zor tuttum kendimi beklicem :))

offf biz nasıl beklicezzz :))) ya aslında bende bi bebişimin olmasını çok istiyorum ama bi yandan da hiç istemiyorumm evliliğin tadısı çıkmalı bi süree Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

kızlarr hepinize cokteşekkür ederim gecmişi daha fazla okuyamadım sizlerle hemen paylaşmak istedim alıntı yapmayınız please :)))

Son düzenleme:
arsima nekadardı belkı daha gosterıslıdır bnmytk odam mutfak ıcıme sındıde salonunkı sınmedı ama sınen bişey yaptırsaydım 1000 olcaktı yanı daha fazla degıl

aslında gösterişli değil sade ve şık modeller
ve şöyle bişe var gittiğim bütün tülcülerde hep aynı tarz şeyler vardı bu sectiklerimi ve o tükkandakileri hiçbiyerde görmedim ben
ve hiç bu kadar kolay içime sinerek beğenmemiştim

arstilin ütü masası bu oktarcım müsait odan varsa bide paran varsa tabi:roflol: al bu dolaplıdan koy odaya altınıda kullan üstünüde kaydirigubbakcemile5

arstili bilmemde ben başka bi tükkanda görmüştüm ütü yapma yeri çok dardı
essede de hasırından görmüştüm bayıldım ama oda çok dardı

Darısı başıma inşallah ama önce mobilya almam lazım kaydirigubbakcemile3

inşallah kuzum

benimki tek saplıydı sanırımı :)

kuzum başka doktora gittinmi

Amin. nişanlım ama sonucta ben aldım gerisinide ben etmeliyim :)

59 azmı kız
ucuzları haber et demiştim
resimleri eklersin artık ve cicim hepsini iyi günlerde kullan
bende haziranın başında kotona gitmeyi düşünüyorum ordan alırım bişiler

:roflol:

ben geldimmmm off dışarı çıktım kan testi yaptırmamak için zor tuttum kendimi beklicem :))

:1hug:

cnm baberko senındı dımı niaşn hayırlı olsn elbısın cok cıciii görmuıstuk zaten

ayy gözlernız cok kötu cıkmış flasstan sanırım
elbısen yakışmış cnm daha yakın bı resmın var mı makyajına bakmak ıstıyorum
rabbım mutlu etsın

kızlarr hepinize cokteşekkür ederim gecmişi daha fazla okuyamadım sizlerle hemen paylaşmak istedim alıntı yapmayınız please :)))

alıntı ettim çatlada patla :1closedeyes: :roflol:

Allah tamamına erdirsin canım
hafta sonu seni düşündüm ama sen olduğunu bilmeden
bi tükanın önünden geçerken taç gördüm
ay kısçelerden biri bunu almıştı nişan için acaaba taktımı naptı diye düşündüm
ya o kimdi diye düşündüm baberkomuydu dedim ama emin olamadım :roflol:
böle şeler düşndüm işte
tacı naptın kuzum

kızlar ben gidiyom gecıcı vergı var bugun gıremem belkı öpüyorum hepınızı

baberko çok tebrik ederim, hayırlı olsun inş.:Saruboceq:
elbisen süper görünüyor, daha yakından varsa koyar mısın yaa

ayyy fıstık gibi olmuşsunn çok beğendimm sacların çok doğal olmuşşş tacını göremedim ama oda güzeldir cnm bi ömür mutluluk diliyorummm

baberko elbise manyak olmuş heee ama yakın resmini istiozzzz taç-makyaj ve saçını yakından görmek istioozzz:sm_cool:

bu taç size gösterdiğim değil ama bunuda yeni aldım :)) bu resimde birazdaha belli oluyo

Son düzenleme:
baberko canım çok güzel olmuşsun.hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…