Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Baberko canım, elbiseni görmüştük ama üstünde harika görünüyor. Çok doğal olmuşsun, allah tamamına erdirsin

allah tamamına erdirsin.baberko..mutluluklar ama ben resim göremedimsenağlama

baberko, bu elbiseyi daha önce askıda mı görmüştük, öyle hatırlıyorum galiba, üstünde de harika olmuş a.s.

ayyy şimdi sen nasıl mutlusundur:asigim: durup durup alyansına bakıyorsundur :1rolleyes:kendimden biliyorum nişanım pazar günü olmuştu pazartesi güne işe gelmiştim elimi bile yıkamaya korkuyordum sanki bozulcakmış gibi otobüse dolmuşa bindiğimde böle herkes yüzüğümü görsün diye kılıktan kılığa girerdimm ayy ne heyecandı bee:asigim: şimdi eskidik 2 yıl oldu nasıl geçti vakit yaa inş. seninde çabucak geçer kavuşursunuz bir an önce canım :1hug:mutluluklar dilerim

Baberkocum hayirli olsun tatlim tebrik ederim :1hug: ama ben gecmise bakamadim resimlerini goremedim o yuzden sayfa kacta resimlerin canım

günaydın kızlar
Baberkocum hayırlı olsun geçmişe baktım ama ben göremedim resimleri albümleremi ekledin?

ayy bende inanılmaz mutluydum sabah uyandığımda inanamaışım. hatta yüzüğümü takmaya bile utandım bi ara nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…