Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ceyizleriminde bir kismini goturduk kucuk odaya yerlestirdik annemin evinde kipirdiycak yer kalmamisti :)

gördüm gördümm çok güzelsin maşallah Allah tamamına erdirsin en kısa zmanda kavuşun inş.

Azraaaa çoookk güzel olmuş canım yaa bayıldım bayıldım bayıldım 4 ay var düğüne herşeyin hazır ohhh benim 1 ay 15 gün kaldı daha ev yok ortada :roflol::roflol::roflol: ayy ne kadar rahatım yaa bide pişkin pişkin gülüyom :))))

torpagim,buketcim,oktarcim,ugurbocukum,parpalm,pinar çok teşekkür ederim kizlarr bu hafta sonu getirdiler tahminimdende güzel oldu:lepi:

teşekkür ederim sinaycim:1hug: bizimde galiba tarihi geri alma durumumuz var agustos ilk haftasi konusulmaya basladi hersey hazir olunca :lepi:

azra salon çok güzel olmuş koltuklarını çok güzelmiş.
İyi ve mutlu günlerde oturun.

Tubiscim cok teşekkür ederim tatlim güzel dileklerin icin tesekkur ederim hepimiz iyi ve mutlu gunlerde kullanalim insallah yeni esyalarimizi :1hug:

ayy bende inanılmaz mutluydum sabah uyandığımda inanamaışım. hatta yüzüğümü takmaya bile utandım bi ara nedense...

teşekkür ederim sinaycim:1hug: bizimde galiba tarihi geri alma durumumuz var agustos ilk haftasi konusulmaya basladi hersey hazir olunca :lepi:
hayırlısı olsun canım inş. tez zamanda yerleşirsin evine a.s.
sınay acele etme kzı boşver otelde kalırsınız:roflol:
amaaan diom zaten:roflol: saldım çayıra mevlam kayıra :roflol::roflollmazsa çadır kurarız:roflol::roflol:

Canım salonun çoookkk güzel olmuş . Sağlıkla huzurla oturun inşallah Demek sen de ağustosa karar vermek üzeresin haa? Ramazan olayını düşünüyordun. Aynı dönemlerde evlencez galiba yerimseniben Yaaa şimdiden izmir yanmaya başladı ağustosta kavrulcaz galiba kaydirigubbakcemile3

Kızlarr hayırlıı haftalarr hihoyyyt

Askerleri gelecek olan pınar ve parpalımm heyecan doruktaa hihoyyyt Biran önce kavuşursunuz inşallahh :Saruboceq:

ARsimam perdeleri beğenmişinn sevindim canım hayırlısı olsunn yerimseniben

Baberko canm ben resimlerini kaçırdımm senağlama
Mutluluklar dilerimm Allah düğün gününüde göstersin canım :Saruboceq:

Azra evin çok şık çok güzel olmuşş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn yerimseniben

Başka unuttuğum var mı :uhm: Varsa affola herkes cicilerini iyi günlerde kullansın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…